Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

QUOTE(santrula @ 2011 01 08, 14:14)
Mokama deja. O hormonu man ne karto nesiule  g.gif

Radau internete. Ne tokios jau dideles kainos kaip supratau. As pas alergologe 130 mokejau ir visai be reikalo, pas dermatologa 90 plius tiek pat, kad dukra pakonsultavo. Negaileciau as tu pinigu, tik kad naudos nulis. Dar pries tai sirgau reikejo skubios pagalbos vel privaciai mokejau verysad.gif Negaileciau as tu pinigu, tik kad naudos nulis. Zinau as tokia viena kosmetologe, ji man spuogus buvo apgydzius valymu ir masazias. Tik as galvojau kad tokios raudonos ir sepretojancios odos liest negalima. Bet jei tas padetu, paskambinciau jai kad ir dabar.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 08, 14:37)
Tik as galvojau kad tokios raudonos ir sepretojancios odos liest negalima. Bet jei tas padetu, paskambinciau jai kad ir dabar.

As irgi maniau, kad negalima, bet pasirodo viskas atvirksciai ir kol kas rezultatais esu patenkinta. Aisku dar ne galutinai, bet jau tikrai ne taip kaip buvo, kai tekdavo oda gabalais lupt kas diena.
Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2011 01 08, 14:46)
As irgi maniau, kad negalima, bet pasirodo viskas atvirksciai ir kol kas rezultatais esu patenkinta. Aisku dar ne galutinai, bet jau tikrai ne taip kaip buvo, kai tekdavo oda gabalais lupt kas diena.

Aisku egoistiskia as cia ... bet net geriau pasidare, kad ne viena tokia esu, ir kad yra vilties, kad kazkas pasikeis i gera.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 08, 14:55)
Aisku egoistiskia as cia ... bet net geriau pasidare, kad ne viena tokia esu, ir kad yra vilties, kad kazkas pasikeis i gera.

Tikrai ne egoistiskai smile.gif
Atsakyti
Buvau siandien Kairiukscio g. pas dermatologe. Tai turiu 3-diagnoze lotuliukas.gif - perioralinis dermatitas. Israse antibiotiku 3 savaitem.
A jau tiesa sakant niekuo nebetikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 11, 15:58)
Buvau siandien Kairiukscio g. pas dermatologe. Tai turiu 3-diagnoze  lotuliukas.gif  - perioralinis dermatitas. Israse antibiotiku 3 savaitem.
A jau tiesa sakant niekuo nebetikiu  schmoll.gif

Naaaa taip, kiek daktaru, tiek nuomoniu, tik labai gaila, kad jos skirtingos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2010 06 14, 11:24)
Man irgi tik Head&Shoulders padėjo. O dėl veido, problemų beveik nebeliko, kai pradėjau darytis veido valymą. Eidavau kas mėnesį pas kosmetologę, dabar susinormalizavo oda, tai lankausi rečiau - kas 3-5 mėn.

kas keisčiausia, mano vyr su SM irgi head and shoulders su mėtom (ar kažkoks pan ašus, su šaldančiu efektu) vienas iš geriausiai tinkančiu. visus kitus naudoja tik kartais pakeitimui, ir vis grįžta vėl prie šio.

QUOTE(Alexia @ 2010 12 30, 09:26)
Gal galite pakomentuoti :man nustate seborejini deramatita, taciau kazkas ta oda iserzino. Paskyre 5 d. po 4 tabletes prednizolon, aerius tableciu ir advantan milk tepti veida. Advantan patepiau, antihistamininius isgeriau, bet prednizolon gerti nedristu sad.gif

jums kažkaip diagnozė viena SD, o prirašė - kaip nuo alerginių dermatitų. šiaip iš esmės SD gi nėra alerginis... nuo streso, įtampos, netinkamo vandens, kosmetikos , šampūnų paūmėja, bet išmokus tinkamai prižiūrėt odą, prisitaikius priemones tikrai geriau bus, nei nuo hormonų... 4u.gif
šiaip tepalai su cinku geriausiai tinkantys, nebepamenu pavadinimo, bet paprašisu vasitinėj tinkamų SD, tikrai parekomenduos kelis cinko turinčius tepalus.
dar kas mum padeda - tai labai minkštas vanduo (mums, laimė, dabar toks iš krano teka...), tinkamas šampūnas, dažnas prausimasis, pleiskanų iššukavimas. ramūs nervai biggrin.gif beje, dėl vandens tai visų pirma sporto klubuose pastebėjom, kad iš karto oda pagerėja ten nusimaudžius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 12 sausio 2011 - 00:02
QUOTE(Fedes @ 2011 01 12, 00:01)
kas keisčiausia, mano vyr su SM irgi head and shoulders su mėtom (ar kažkoks pan ašus, su šaldančiu efektu) vienas iš geriausiai tinkančiu. visus kitus naudoja tik kartais pakeitimui, ir vis grįžta vėl prie šio.
jums kažkaip diagnozė viena SD, o prirašė - kaip nuo alerginių dermatitų. šiaip iš esmės SD gi nėra alerginis... nuo streso, įtampos, netinkamo vandens, kosmetikos , šampūnų paūmėja, bet išmokus tinkamai prižiūrėt odą, prisitaikius priemones tikrai geriau bus, nei nuo hormonų...  4u.gif
šiaip tepalai su cinku geriausiai tinkantys, nebepamenu pavadinimo, bet paprašisu vasitinėj tinkamų SD, tikrai parekomenduos kelis cinko turinčius tepalus.
dar kas mum padeda - tai labai minkštas vanduo (mums, laimė, dabar toks iš krano teka...), tinkamas šampūnas, dažnas prausimasis, pleiskanų iššukavimas. ramūs nervai  biggrin.gif beje, dėl vandens tai visų pirma sporto klubuose pastebėjom, kad iš karto oda pagerėja ten nusimaudžius  biggrin.gif

Aisku .. beda, kad jau man kita dignoze "stato". Neva, perioralinis dermatitas, nes aplink burna raudona. Bet kad ir ant kaktos ir pagrinde tai serpetojimas baisus yra, o ne berimas. Nezinau. Nieko daba nenaudoju, cinko tepala. Bepigu dabar, su vaiku sedziu namuose, biuleteni turiu, reikes eit i darba vel stresas del to kaip atrodau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 12, 12:19)
Aisku .. beda, kad jau man kita dignoze "stato". Neva, perioralinis dermatitas, nes aplink burna raudona. Bet kad ir ant kaktos ir pagrinde tai serpetojimas baisus yra, o ne berimas. Nezinau. Nieko daba nenaudoju, cinko tepala. Bepigu dabar, su vaiku sedziu namuose, biuleteni turiu, reikes eit i darba vel stresas del to kaip atrodau sad.gif

Nu tati blyn, tegu daro tyrimus ir galu gale pasako tikslia diagnoze, kaip zmogui jaustis ir gydytis jei sako arba, arba. Negaliu kaip pyktis ima, kai pati sitiek daktaru praejau. Man diagnoze iskart nustate, bet vat, kad gydytu, tai jau nieko panasaus. Lengva pasakyt, nesinervink, sveikai gyvenk ir pan.
Atsakyti
Na as ir toliau be diagnozes. Tepk kremais - hormonu mano oda nemyli, antibiotikai padejo menkai. nepaisant to - liepe baigti juos vartoti. Docente blink.gif Jei jau taip sake ... ir dar teks pavazineti i dienos centra klinikose. Nezinot ka ten daro?
Atsakyti
sveikos,

noriu ir as pasidalinti su jumis savo problemelemis.
mano mazylei dar tik 7 savaites buvo kaip isbere
zandukus, ausytes, uz ausyciu, galvyte, kaktyte -
gerai kad neperejo i visa kuneli. tie berimai tokie
siurkstus, sausi, paraude.
gyd nustate seborejini dermatita. seimos gyd skyre
naudoti excipial su migdolu aliejum 2-3k. per diena.
po savaites odele tapo svelnes, berimu sumazejo,
jie tapo neberaudoni, bet tose vietose labai sausa.
taciau seimos gyd juk ne dermatologas, todel
kreipiausi i gera dermatologe, kuri israse gaminamo
tepalo. naudoju dar tik viena diena - o rezultatas jau
matosi. veidelis darosi kaip leliuko - grazus, sviesus,
svelnus. po to kai isgysim reiks tepti Kleraderm Timea
Blu kremuka - kuris tinka ir pasutimams, ypac liepe
saugoti kirksnukus ir juo tepti po kiekvieno tualeto.
mums dregnos kojytes - tai tarpupirstes isbrinke, sutruke
-tepu juo - ir zinokit gyja.
jeigu kam reiktu to gaminamo tepaliuko galiu atsiusti
jo sudeti, recepta pasiliko deja vaistinej. teks issirasyti
pas koki nors gyd. linkiu pasveikti visiems leliukams.
o mamytems stiprybes. neseku temos todel jeigu kas
ko klausit ar noresit receptuko - rasyki i az.
Atsakyti
QUOTE(egbis @ 2011 02 03, 16:20)
sveikos,

noriu ir as pasidalinti su jumis savo problemelemis.
mano mazylei dar tik 7 savaites buvo kaip isbere
zandukus, ausytes, uz ausyciu, galvyte, kaktyte -
gerai kad neperejo i visa kuneli. tie berimai tokie
siurkstus, sausi, paraude.
gyd nustate seborejini dermatita. seimos gyd skyre
naudoti excipial su migdolu aliejum 2-3k. per diena.
po savaites odele tapo svelnes, berimu sumazejo,
jie tapo neberaudoni, bet tose vietose labai sausa.
taciau seimos gyd juk ne dermatologas, todel
kreipiausi i gera dermatologe, kuri israse gaminamo
tepalo. naudoju dar tik viena diena - o rezultatas jau
matosi. veidelis darosi kaip leliuko - grazus, sviesus,
svelnus. po to kai isgysim reiks tepti Kleraderm Timea
Blu kremuka - kuris tinka ir pasutimams, ypac liepe
saugoti kirksnukus ir juo tepti po kiekvieno tualeto.
mums dregnos kojytes - tai tarpupirstes isbrinke, sutruke
-tepu juo - ir zinokit gyja.
jeigu kam reiktu to gaminamo tepaliuko galiu atsiusti
jo sudeti, recepta pasiliko deja vaistinej. teks issirasyti
pas koki nors gyd. linkiu pasveikti visiems leliukams.
o mamytems stiprybes. neseku temos todel jeigu kas
ko klausit ar noresit receptuko - rasyki i az.

Pasidomekit ar tas tepaliukas ne hormoninis, nes darot meskos paslauga odytei.
O mane gydys soliariume biggrin.gif Tiksliau ultravioletiniais spinduliais klinikose.
Atsakyti