Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

QUOTE(Nenius @ 2009 03 07, 14:04)
Aš taip pat turiu problemų su oda. Praėjau ilgą kelią ieškodama problemos. Šiuo metu gydau nuo seborėjinio dermatito ...

Papasakokit kaip soliariumas veikia odą, nes baisiai įdomu ar padeda 4u.gif Beje, ir man buvo išrašytas cutibaza kremas, bet ir jis, iš daugelio kitų bandytų, man netinka. Man seborėja pasireiškia po mėnesinių ir vienintelis vaistas - paplaunu veidą šilta ramunėlių arbata, o paskui pasitepu vaiko bepanthen kremu. Per naktį sumažėja raudonis ir pleiskanų klodeliai. Norėtųsi, kad iš vis išnyktų ir niekada nebeatsirastų.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DijaD: 20 kovo 2009 - 21:24
Man seboreja buvo nustatyta pries 12 metu.Paumeja kai ijungiamas sildymas... Nors siaip,busena pastovi,su pagerejimais ir pablogejimais.Naudoju Cutivate tepala veido vietoms ir ausims.O stai galvai nerandu tinkamo sampuno.Daug isbandziau,bet efektas mazas.DERMENA-visai blogai,"Neutrogena T/Gel"-dar blogiau,nizoralis -nieko blogo,bet ir gero nelabai,SKIN-CAP,-bene geriausia ka teko naudot,norejau nusipirkt ir purskala,bet net uzsisakius negavau.Gal pasidalintumete savo patirtim del sampunu,nes jie gana solidziai kainuoja o tenka ismest,nes kai pati su T/GEL negalejau plaut atidaviau sunui,tai jam atsirado pleiskanu..........pries tai neturejo.
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 03 21, 13:13)
Man seboreja buvo nustatyta pries 12 metu.Paumeja kai ijungiamas sildymas... Nors siaip,busena pastovi,su pagerejimais ir pablogejimais.Naudoju Cutivate tepala veido vietoms ir ausims.O stai galvai nerandu tinkamo sampuno.Daug isbandziau,bet efektas mazas.DERMENA-visai blogai,"Neutrogena T/Gel"-dar blogiau,nizoralis -nieko blogo,bet ir gero nelabai,SKIN-CAP,-bene geriausia ka teko naudot,norejau nusipirkt ir purskala,bet net uzsisakius negavau.Gal pasidalintumete savo patirtim del sampunu,nes jie gana solidziai kainuoja o tenka ismest,nes kai pati su T/GEL negalejau plaut atidaviau sunui,tai jam atsirado pleiskanu..........pries tai neturejo.

O ar bandėt paprasciausiai šampuną nuo pleiskanų? Pvz., hedenšolders. Aš kiekvieną kartą vis kitokį perku, tai visai nesiskundžiu. Prieš kokius 5 metus irgi pirkdavau vaistinėse rekomenduotus, brangius šampūnus, bet galiausiai vistiek rezultatas būdavo toks pat, o net kartais ir blogesnis. Atsimenu nizoralį kai pabandžiau, tai išvis niežėjo galva siaubingai. Tad pabandykit ką nors paprastesnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaD @ 2009 03 21, 21:33)
O ar bandėt paprasciausiai šampuną nuo pleiskanų? Pvz., hedenšolders. Aš kiekvieną kartą vis kitokį perku, tai visai nesiskundžiu. Prieš kokius 5 metus irgi pirkdavau vaistinėse rekomenduotus, brangius šampūnus, bet galiausiai vistiek rezultatas būdavo toks pat, o net kartais ir blogesnis. Atsimenu nizoralį kai pabandžiau, tai išvis niežėjo galva siaubingai. Tad pabandykit ką nors paprastesnio  4u.gif

head&shoulders naudoju daznai,truputeli pristabdo .Pamirsau paminet,kad labai neblogai veikia SULSENA,o ir kaina priimtina. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as sergu atopiniu dermatitu, bet manau dalis patirties taip pat galetu praversti ir segant seborejiniu dermatitu. jie skiriasi tuo kad sergant seborejiniu, aktyviau pradeda veikti prakaito liaukos, kartais prie viso to isimeta ir grybelis.
Tai va, kas liecia hormoninius preparatus (as naudojau Advantan) GRIEZTAI negalima naudoti veido srityje, o tepant kitas kuno vietas butina vengti tiesioginiu saules spinduliu. Siaip hormoniniai preparatai plonina oda, kontaktuojant su saule gali kisti odos pigmentacija, to pasekoje turiu ant ranku, ties sulenkimais sviesios spalvos demes. o ilgalaikis naudojimas sukelia odos pripratima, ir neveiksminguma.
Kai papasakojau gydytojai jog pora kartu neiskentus vakare patepiau issausejusias vietas prie lupu, labai dave velniu, ir liepe apie 3-4 men (tiksliai nebepamenu) ryte vakare tepti Elidel. Jis stiprina odos lasteliu atsparuma isores veiksniams, ir ilgainiui visi issausejimai, paraudimai, niezejimai isnyko. svarbu si preparata naudoti ne trumpa laika, nes tada ir nesulauksite reikalingo efekto, be to negalima staigiai nutraukti tepimo, mazinti po truputi.
Sekmes.
Atsakyti
Man taip pat seborėjinis dermatitas. Tik pas mane jis galvoje. Labai sunkiai pasiduoda gydytis ir kaip man daktarai sakė, kad reikia labai reguliuoti mitybą. Negalima valgyti žuvies, citrusinių vaisių ir dar labai daug ko [internete daug prirašyta].
Aš naudoju hormoninį tirpalą BETNOVATE. Juo patepus užgyja kuriam laikui, bet jei niekuo nebetepi, tai vėl atsiranda tos dėmės.
Internete dar skaičia, kad kažkam labai padėjo KAMPARO SPIRITAS ir šampūnas SKINCAP. Bet pastarųjų dar nebandžiau. Manau reikės nusipirkti, arba pasikonsultuoti dar su vaistininke ar gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2004 11 21, 02:28)
Mano  2.gif irgi seborejinis derm. Taip pat naudojam Exipial U Lipolotion. Sita tai pati atradau, kad padeda. O siaip tai dermatologe buvo rekomendavus Balmandoli- alieju voniai, bet tinka ir po maudymosi patepti. Tai ir tepam sitais sausas vietas. Dar turim Irikar homeopatini krema-tinka prie visokiu dermatitu ir pan. Neseniai nupirkau, ismeginsim, ar bus koks pagerejimas  g.gif

as iricar naudoju, kai pas mane ant veido atsiranda kokios pleiskanojancios rausvos demeles, o vaikui ketinu pirkt exipial u lipolotion, nes ji alergologe rekomendavo, dar rekomandavo alyvuogiu aliejum tepti, bet ji isberia nuo bet kokio aliejaus, belmondolio taip pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 03 21, 22:56)
head&shoulders naudoju daznai,truputeli pristabdo .Pamirsau paminet,kad labai neblogai veikia SULSENA,o ir kaina priimtina. smile.gif

man sulsena kartais tampa tikru ishsigelbejimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 25, 14:48)
man sulsena kartais tampa tikru ishsigelbejimu  rolleyes.gif

yra tokie vaistai ludud-18 labai neblogai padeda
Atsakyti
Ir man siandien nustate dermatita. Nuejau pas deramtologa, nes galvojau, kad man alergija nuo kazko. Nieztejo rankas ir nugara, tose vietose atsirado mazu spuogiuku. Gydytojas sake, kad cia genetiskai perduota liga, issiklausinejo apie seimos alergijas. Sake, kad jau nuo vaikystes turejau vargti su oda. Tvirtinau, kad tikrai ne, nieko panasaus nera man buve. O dabar paskaicius ligos simptomus, supratau, kad tikrai ne pirma karta man ji pasireiskia, tik anksciau neitariau, kad tai liga. Ziema ant veido atsirasdavo sausos raudonos demeles, galvodavau, kad jos atsiranda nuo vejo. Gydytojas patare praustis tik su duso zele, maudytis ne karstame vandenyje, nes karstas vanduo skatina odos niezejima, patare karta per savaite nueiti i soliariuma. Israse Celestoderm. Bandysiu gydytis. Turiu dar pasirodyti gydytojui uz keliu dienu.
Dermatologas sake, kad mano oda labai sausa (nors man visada atrode, kad ji normali, patepu kuno sviestu, kai issauseja ir viskas doh.gif ). Gal patartumet koki gerai drekinanti kuno pieneli ar krema?
Atsakyti
GYDUOLIS VITALIJUS kilęs iš Ukrainos - Jis žmogus per kurį Dievas tiesiogiai duoda išgijimą.
Seansai suderinti su Dieviškaisiais Visatos dėsniais.
Naudojama suteikta Dievo dovana, kurią atsinešė gimdamas.

Gyduolio Vitalijaus seansų metu nenaudojama: ekstrasensorika, bioenergetika, Reiki ir kiti žinomi netradiciniai metodai.
SEANSŲ METU PER GYDUOLĮ VITALIJŲ DIEVAS TIESIOGIAI GYDO ŽMOGŲ

VYKSTA ĮVAIRŪS PASVEIKIMAI - nuo alkoholizmo, onkologinių ligų, cukraligės, nevaisingumo, antsvorio, skydliaukės ir t.t.

Taip pat vyksta įvairių negalavimų atstatymo seansai, kurių metu dingsta nugaros, galvos, kojų, raumenų, sąnarių skausmai, gripas, uždegimai, sinusitas, kraujotakos sutrikimai, širdies ligos ir kt.

Priėmimai (konsultacijos, seansai) vyksta darbo dienomis nuo 10 val. -17 val. (reikalinga išankstinė registracija).

Susirinkus grupei žmonių, Gyduolis Vitalijus atvyktų ir į Jūsų miestą.

Asmenybės sąmoningumo ugdymo centras
K. Kalinausko 2b, Vilnius
Tel. 862059500; 862081800
El.p. gyduolis@gmail.com

KRITINIU ATVEJU N E M O K A M A P A G A L B A SUTEIKIAMA IŠKART -
PER ATSTUMĄ
SKAMBINT tel. 8 6 2 0 8 1 8 0 0
www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
Atsakyti
QUOTE(Laiminge @ 2009 12 27, 01:09)
per kurį Dievas tiesiogiai duoda išgijimą.

loginė nesąmonė, nekalbant apie visa kita cool.gif

Seansai suderinti su Dieviškaisiais Visatos dėsniais.

turi tai patvirtinantį sertifikatą? bigsmile.gif cool.gif

Beje, kas anot jūsų yra tie dieviškieji visatos dėsniai (jaučiu, kad neatsakysit, net tiesiog spaminat per visas temas, bet vis tiek labai įdomu biggrin.gif)

Gyduolio  Vitalijaus  seansų metu nenaudojama: ekstrasensorika, bioenergetika, Reiki ir kiti žinomi netradiciniai metodai.
SEANSŲ METU PER   GYDUOLĮ VITALIJŲ DIEVAS   TIESIOGIAI   GYDO  ŽMOGŲ

kokiu būdu ir kaip jūs tai pavadintumėt jei jau ne tai kas išvardinta? cool.gif Ką tas gyduolis konkrečiai daro? Kaip? "Per" nebūna ir "tiesiogiai". smile.gif Tiesiogiai būna be jokių "per".

Asmenybės sąmoningumo ugdymo centras

Kur gi ne cool.gif Mes tau nieko neaiškinsim, gydo ne kaip reiki, ne kaip bioenergetikai, tiesiogiai, bet "per", bet tai suprast gali tik sąmoningas biggrin.gif

Taip pat vyksta įvairių negalavimų atstatymo seansai, kurių metu dingsta nugaros, galvos, kojų, raumenų, sąnarių skausmai, gripas, uždegimai, sinusitas, kraujotakos sutrikimai, širdies ligos ir kt.

Kai nesigydant žmogus numiršta, irgi šitie nemalonūs pojūčiai dingsta.
Papildyta:
KRITINIU   ATVEJU   N E M O K A M A  P A G A L B A    SUTEIKIAMA   IŠKART -
PER  ATSTUMĄ

o tai kam grupes rinkt jei galima gydyt per atstumą?

Tai šitu atveju Dievas gydo tiesiogiai, bet per Vitalijų ir dar per atstumą? O čia tiesiogiškumas vis tik kur, jei viskas "per"?

Kad turi progą tiesiogiai susidurt su šarlatanu? cool.gif

Šiaip yra toks visuomenės informavimo įstatymas (į 4 skyriaus 23 straipsnio 9 dalį užmeskit akį a)...

Forumo taisyklėse kiek pamenu irgi yra nuostata neprasilenkt su LR galiojančiais įstatymais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 30 gruodžio 2009 - 12:18