Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 17, 11:47)
O kokiu budu istyre, ar zarnyne near kandidos isvesejimo?
Jo, daktarai jau tokie, turi pati uzsiimti sveikata, kitaip nieko nebus.

išmatas ir šlapimą tyrė. Ir dar mokėt reik už tą 'malonumą'. Palauksiu savaitę, pažiūrėsiu ar keisis nors kas. Vis tiek galvą siunčia tirt, kad neužtempt paskui. Pagersiu smegenų kraujotaką gerinančių, pareguliuosiu mitybą, bus matyt...

Galiu pasakyt, kad veidas dabar tragiškas. Nežinau, kas čia turi įtakos. Ar prausiklis, kremas netinka ,ar šaltis labiau įtakoja? Nes tokie orai man tragedija odai. Raudonuoja plėmai, pleiskanoja verysad.gif
Papildyta:
O ar naudojat kokoso pieną? Pieną aš pakeičiau juo. Bet ,sakau, gal netinka g.gif Nes pasižiūrėjus į etiketę, visokio š... pilna.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 17, 13:25)

Galiu pasakyt, kad veidas dabar tragiškas. Nežinau, kas čia turi įtakos. Ar prausiklis, kremas netinka ,ar šaltis labiau įtakoja? Nes tokie orai man tragedija odai. Raudonuoja plėmai, pleiskanoja   verysad.gif
Papildyta:
O ar naudojat kokoso pieną? Pieną aš pakeičiau juo.  Bet ,sakau, gal netinka g.gif Nes pasižiūrėjus į etiketę, visokio š... pilna.

veido oda itakoja 1.tas pats cukrus ir viskas kur jo yra, 2.pieno produktai ir 3.gluteinai. Merginos net akne issigydo pakankamai greitai iseme siuos produktus.Gal riebalo jokio nenaudijate, kad pleiskanoja veidelio oda? Jei prausiklius ir kremukus naudojate nenaturalius, prikistus chemijos, pegu, parabenu, silikonu ir naftos produktu - gali ir jie prisideti prie dirginimo.
Kokoso piena naudojam, bet merginos pacios ji gaminasi, nes pirktiniame visokio slamsto prideta. Kazkaip labia greitai jos ta kokospieni pasigamina. Sakyciau, kad ir pirkti yra radusios gero, be chemijos jokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 sausio 2014 - 15:33
Kadangi mano oda problematiška visą gyvenimą, tai, patikėkit, visokio š... neperku ir apie tokius dalykus kažkiek nutuokiu. Ekologijos daug pas mane ir kitus pratinu smile.gif Kosmetikos ir šiaip mano gyvenime minimaliai, ką čia užtepsi, tik dar labiau išryškina. Kalba eina apie Bioderma priemones, kurias man paskyrė. Niekad nesu jų naudojus, užtat ir klausiu.
O riebalo tai užtenka, ir ghee, ir aliejų. Problema tame, kad retesnių dalykų nelabai rasi pas mus. Kartais net negirdėję., net išgirdę kokoso pienas, kraipo pečiais doh.gif vakar ieškojau kokoso aliejaus, neradau. Galbūt, labiau trūksta vandens, tikrai nedaug geriu, mineralinį tik.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 17, 17:24)
Kadangi mano oda problematiška visą gyvenimą, tai, patikėkit, visokio š... neperku ir apie tokius dalykus kažkiek nutuokiu. Ekologijos daug pas mane ir kitus pratinu smile.gif Kosmetikos ir šiaip mano gyvenime minimaliai, ką čia užtepsi, tik dar labiau išryškina. Kalba eina apie Bioderma priemones, kurias man paskyrė. Niekad nesu jų naudojus, užtat ir klausiu.
O riebalo tai užtenka, ir ghee, ir aliejų. Problema tame, kad retesnių dalykų nelabai rasi pas mus. Kartais net negirdėję., net išgirdę kokoso pienas, kraipo pečiais doh.gif vakar ieškojau kokoso aliejaus, neradau. Galbūt, labiau trūksta vandens, tikrai nedaug geriu, mineralinį tik.

oi, paprasto vandens gerkite, nes jei jau pradejote teisingiau maitintis, tai pas jus ims atsilaisvinti toksinai o juos isplauna tik vandenelis, be to ir odai jo reikia, taigi - gerkite. Mineralinio, neaisku ar jums reikia, nepiktnaudziaukite juo , geriu paprasto vandenuko. Jei pas jus nera "sveiki produktai", tai maxima gi yra, o joje yra Aniros nerafinuotas tyras kokosu aliejus. Pagaudykite akcijas ir kelias bonkeles pirkite. Nors, sveiki produktai aptarnauja ir internetu, iliskite pasizvalgyti I ju puslapiuka. Olmuhle Sole kokosu aliejus - labai skanus wub.gif
Jus valgote tik augalini riebaliuka, to epakanka. Be to, neaisku kiek jus jo suvartojate, ar ne per mazai?
Paziurekite biodermos sudeti, na nera ji grazi:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 17, 18:30)

Paziurekite biodermos sudeti, na nera ji grazi:)

o kur dabar rasi gražią? Išsitepk alyvuogių aliejum, geriau padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 18, 19:09)
o kur dabar rasi gražią? Išsitepk alyvuogių aliejum, geriau padės smile.gif

pilna kosmetikos ir visko grazia sudetimi
Atsakyti
Gal kas galėtų trumpai parašyt, kaip reik skaičiuot angliavandenius, kiek jų per dieną reik? Tiesiog galva neveikia rimčiau gilintis, plyšta verysad.gif Šokinėja man gliukozė, tai 6, kt d 6,3, dar kt 3,7. Kaip suprantu, taip ir turi būt, kol organizmas pripras prie mažesnių angliav. dozių?
Veido oda po truputį gerėja, jau toks pleiskanų luobas buvo užsidėjęs, o dar tie šalčiai grožio nepridėjo unsure.gif Bet savijauta tai prasta. Buvo geriau, bet va po mėnesinių blogai, galva plyšta, vėl svaiginėju, nieko nebesinori...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 05, 17:46)
Gal kas galėtų trumpai parašyt, kaip reik skaičiuot angliavandenius, kiek jų per dieną reik? Tiesiog galva neveikia rimčiau gilintis, plyšta verysad.gif Šokinėja man gliukozė, tai 6, kt d 6,3, dar kt 3,7. Kaip suprantu, taip ir turi būt, kol organizmas pripras prie mažesnių angliav. dozių?
Veido oda po truputį gerėja, jau toks pleiskanų luobas buvo užsidėjęs, o dar tie šalčiai grožio nepridėjo unsure.gif Bet savijauta tai prasta. Buvo geriau, bet va po mėnesinių blogai, galva plyšta, vėl svaiginėju, nieko nebesinori...

o kada matuojat gliukoze? kazka gal ne taip valgote Galit savo meniu papasakoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 05 vasario 2014 - 17:07
Nueinu į ambulatoriją pasitikrint, nevalgius, pavalgius. Siunčia daryt gliukozės netoleravimo testą, bet kai aš žinau, kad mažai angliav valgau, tai dar 'pripaišys' diabetą.
Rytais dažniausiai daržovės keptos ant kokosos aliejaus, ghee su kiaušiniu. Pagrinde mėsa, daržovės, žuvis. Kartais išsikepu riešutų miltų duonelės, man ji labai gerai vietoj duonos su lašinukais sueina smile.gif
Aišku, kartais ir obuolį suvalgau, kokios uogienės šaukštą, sausainį. Stengiuos eit link Paleo, bet noriu susitvarkyt su candida, daug ko nevalgau.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 05, 18:14)
Nueinu į ambulatoriją pasitikrint, nevalgius, pavalgius. Siunčia daryt gliukozės netoleravimo testą, bet kai aš žinau, kad mažai  angliav valgau, tai dar 'pripaišys' diabetą.
Rytais dažniausiai daržovės keptos ant kokosos aliejaus, ghee su kiaušiniu. Pagrinde mėsa, daržovės, žuvis. Kartais išsikepu riešutų miltų duonelės, man ji labai gerai vietoj duonos  su lašinukais sueina smile.gif
Aišku, kartais ir obuolį suvalgau, kokios uogienės šaukštą, sausainį. Stengiuos eit link Paleo, bet noriu susitvarkyt su candida, daug ko nevalgau.

gliukoze tiktinama nevalgius, pavalgius po 1 h, 2, 3 ir taip kelias paras:) Pas mane taip pat buvo jegu nuopolis ir gliukoze laikesi ties zemutine riba. Organizmas neefektyviai kele gliukozes koncentracija kraujyje, vaziavo ne ant riebalo o ant gliukozes, kurios gaunu mazai, nes anglis gaunu tik is darzoviu, kartais jau ir koki banana ryte suvalgau. Bet reikia laiko persisverti.Kai padidinau riebala ir teisingiau susideliojau proporcijas, reikalai pasitvarke. Dar reikia ir sporto kazkiek, apkrovu raumenukams, nes kaip sako metaboliniu tyrimu tyrejas - teisingos energijos nebus be fizinio kruvio. Is jusu aprasymo sunku suprasti kiek riebalu, angliu ir baltymu gaunate, todel sunku komentuoti. Gal jus labai lieknute? O laiko skaityti turite? Sudeciau, nuo kurios temos reiketu imti skaityti, tai jums kile klausimai ten atsakyti bus, nes man juk ju kilo kruvos, kol sveikau:) Be to, pas mus ten pilna sveikstanciu ir pasveikusiu nuo visokiu bedeliu:) Autoimunines ligas suvaldo, tai ka jau cia mudvieju candida ir seboreja:) Ren rastumer ie arsakymus dl savo gliukozes sokinejimu ir t.t. Galu gale, juk dvesianti candida toksiska, daug negerumu buna, jei geriate mazai vandens ir neplaunate juo klauk tu lavoneliu. Ziurekit,kaip greitai pasveiko nuo seborejos " kitas vyras", jis tai gerai kibo I paleo ir dabar jau net nesiruosia islipti, net mums sudejo nuoroda, kur sukrove visas geras knygas apie mityba.Kiltu klausimai, uzduotumet, juk padetumem. Ir mane uz ausu panos trauke, kol normaliai susigraibiau, nors dar ir dabar kyla klausimu, tai ir klausiu smile.gif zodziu, tikrai issikapsrysite, tik reikia daugiau info, ziniu, noro ir truputi laiko 4u.gif Juk as daug ligu turejau, kruvas vaistu ir ingaliatoriu, o ju jau nebera pas mane. Beliko tik tiroksinas, bet cia jau seniai klaida padaryta daktaru, kad nemegino skydliaukes gaivinti o is karto pasodino ant xemijos, Ir tai, dar ne viskas prarasta.
Atsakyti
Tai va, kad negali nueit ir sakyt, kad man reik kas val tikrint cukrų, nematuoja ir viskas rolleyes.gif
Nestambi aš, 164 cm 60 kg. Dabar va 2 kg nukrito. O saldumynai, pyragai kasdien būdavo, 60 kg laikydavosi, tik vasarą nukrisdavo. Prisivaikštau perdien, vasarą visokie daržai. Sakiau, lipsiu ant treniruoklio, bet kai bloga, ką čia beminsi unsure.gif Dar šiandien toks jausmas buvo, kad kokia pienligė prikibs. Žodžiu, savijauta nekokia.
Aš daug nevalgau, nelenda man. Aš dabar rytais sočiau valgau nei anksčiau, būdavo tiks koks sumuštinis ir tas nelabai lįsdavo. Dabar turi keltis anksčiau, kad pasidaryt valgyt. Tai vat ir įdomu kiek ko reikia. Ne pvz, ryte valgau, sakykim, porą gerų saujų daržovių su įmuštu kiaušiniu. Bet greit valgyt vėl užsimanau. Sakau, aš taip drastiškai nepuoliau stačia galva, kasdien vis tiek kažko užvalgau. Tai obuolį, džiovintų spanguolių, retai sausainį. Dažniausiai savaitgalį sugriešyju daugiau rolleyes.gif Iš pieno produktų visai nieko nevalgau, pasidarau migdolų pieno, kokoso.

O skaityt, tai paskaitau daug ką, bet kartais taip viskas susideda, kad užsikniskit jūs visi su savo nesąmonėm, nieko nenoriu žinot. Tai pati žinot, iš šalies , atrodos, sveikas žmogus, bet jauties šūdinai , tai tą skauda, tai aną, kasdien vis po ligą ir nežinai ko griebtis. Taip, kitiem daug blogiau būna, kad ir mano tėvui, dvigubas vėžys, bet jam neįrodysi, kad koreguok mitybą, vis tiek valgys daug, valgys riebiai. Jam, mano bėdos, greičiausiai,juokingos atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 05 vasario 2014 - 18:31
QUOTE(eliss @ 2014 02 05, 19:23)
Tai va, kad negali nueit ir sakyt, kad man reik kas val tikrint cukrų, nematuoja ir viskas rolleyes.gif
Nestambi aš, 164 cm 60 kg. Dabar va 2 kg nukrito. O saldumynai, pyragai kasdien būdavo, 60 kg laikydavosi, tik vasarą nukrisdavo. Prisivaikštau perdien, vasarą visokie daržai. Sakiau, lipsiu ant treniruoklio, bet kai bloga, ką čia beminsi unsure.gif Dar šiandien toks jausmas buvo, kad kokia pienligė prikibs. Žodžiu, savijauta nekokia.
Aš daug nevalgau, nelenda man. Aš dabar rytais sočiau valgau nei anksčiau, būdavo tiks koks sumuštinis ir tas nelabai lįsdavo. as pusryciu visai nevalgau, nes ju nenoriu. Valgau tada, kai jauciuosi alkane, bet pavalgau sociai, tai ilgam rami galva. Dabar turi keltis anksčiau, kad pasidaryt valgyt. Tai vat ir įdomu kiek ko reikia. Ne pvz, ryte valgau, sakykim, porą gerų saujų daržovių su įmuštu kiaušiniu.vienu kiausiniu? Kur gi busi soti ilgai:) Nors kokios sonnies ar lasinuko atsireztum salia kiausinienes, tai gavusi riebalo, butum soti ir stipriau jaustumeisi. greit valgyt vėl užsimanau. reiskia pavalgai nesociai. Nera riebalo-sotumas trumpas.Sakau, aš taip drastiškai nepuoliau stačia galva, kasdien vis tiek kažko užvalgau. Tai obuolį, džiovintų spanguolių, retai sausainį. Kiek valgymu/insulin pasokimu gaunasi per diena? Dažniausiai savaitgalį sugriešyju daugiau  rolleyes.gif Iš pieno produktų visai nieko nevalgau, pasidarau migdolų pieno, kokoso.

Del gliukozes sekimo - as pirkau gliukomati, jis 10 lt nekainuoja, jei su nuolaidu kortele, ten yra 10 juosteliu. Kol gauni angliavandeniu pertekliu is sausainiuku ir razinu, organizmas gaminasi energija is gliukozes. Tomis dienomis, kai negriesiji, va ir pritruksta energijos, nes angliu gavai mazai, tai ir energijos organizmui near is ko gamintis, juo labiau, kad is ant sonu neturi lasinuku. kai ismesi visus nereikalingus angliavandenius ir juos gausi tik is darzoviu, organizmas tures persijungti energijos gamybai ir tavo valgomu riebalu. Tik neaisku, ar is karto persijungs ar reikes laiko, kad organizmas suprastu, jog kura dabar gauna ne sausainiu pavidalu o lasiniu ar kokoso, alyvuogiu aliejaus, avokado. Neaisku, kokie pas tave metaboliniai nukrypimai ir panasiai. Darzoviu racione turi buti daugiausiai - 800/1000g. per diena, baltymo- nelabai daug, riebalo-panasiai kiek ir baltymo. Baltymas ir riebalas sveriami ne gyvu svoriu o ziurima, kiek gyvame svoryje mesos ar riebalu yra baltymo ir riebalo. Gal neaiskiai pasakiau. Va cia galit paziureti, kiek jusu suvalgyrame maiste yra riebalu, baltymu ir angliavandeniu. Angliavandeniu turite gauti 30-50 gramu kasdien. Paziurekite, kiek reikia suvalgyti darzoviu, kad gautumet 30/50g, angliavandeniu is ju:)
Pienlige neuzeis, jei nemaitinsite kandidos cukrumi ir stabdysite jos bujojima. Man nustojo kibti pienlige ir vaginoze, kai pradejau normaliai maitintis ir nustojau esti maista, kuriame yra cukraus, bulves ir gtudus. O kartojosi reguliariai.
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2014 02 05, 19:23)
, kad užsikniskit jūs visi su savo nesąmonėm, nieko nenoriu žinot. Tai pati žinot, iš šalies , atrodos, sveikas žmogus, bet jauties šūdinai , tai tą skauda, tai aną, kasdien vis po ligą ir nežinai ko griebtis. Zinau ta jausma, net labai. Jei paskaitinetumete pernai metu ziemos mano postus sveikatos temose, pamatytumete kas su manim daresi. Merginos jau man tiesiai I a.z. rase ivairiausius patarimus, siule tyrimus, nes tragedija buvo su manim, jokiu jegu ir noro kam nors, vien ligos ir negalavimai. Taip, kitiem daug blogiau būna, kad ir mano tėvui, dvigubas vėžys, bet jam neįrodysi, kad koreguok mitybą, vis tiek valgys daug, valgys riebiai. Jei valgo daug ir su riebalu, bet ne kas valanda, tai gi niko tame negero nematau. Kad tik bulku, grudu ir saldumu nevalgytu. Angliavandeniu perteklius ir pridaro beduJam, mano bėdos, greičiausiai,juokingos atrodo. Kiekvienam savo bedos ir yra didziausiaos - naturalu juk. Kito kailin negalima ilisti o savaji kaili, oi kaip jauciame. Gaila jusu tecio, zinau kaip jauciates, nes manasis mire nuo vezio pries 4 metus sad.gif

http://www.valstieti...-angliavandeniu
http://www.delfi.lt/...s.d?id=63322102
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 05 vasario 2014 - 19:42