Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

net ir mano laiptines valytoja zino, kad baltymu negalima maisyti smile.gif varske valgoma atskirai, ji mazai su kuo dera smile.gif pasiskaityk produktu suderinamuma smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 01 13, 22:04)

Nidulia, tai kad aš ne Paleo  ax.gif

Bet arti jo. Be reikalo ir kiausus ir varske valgei, nezinia kuri kaltinti. Ir man viena taska vis aktyviau panieztejo, tai kiausus ilgam nuemiau, varske truputi mazinu, ziuresiu, katras cia kaltas.

QUOTE(vyras kitas @ 2014 01 14, 00:12)
net ir mano laiptines valytoja zino, kad baltymu negalima maisyti smile.gif varske valgoma atskirai, ji mazai su kuo dera smile.gif pasiskaityk produktu suderinamuma smile.gif)

Neisitikinusi, kad baltymu maisyti negalima. Is kur istraukei si fakta? O kaip kiausa su sviestu valgai? Svieste pieno baltymo nera? O kaiusa su mesyte?Zodziu, bejoju, kad kiauso ir pieno baltymu negalima maisyti.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 13, 23:23)
taigi labai didelė klaida  kiaušinius ir varškę įvest  vienu metu- dabar nežinosi nuo kurio produkto tas niežulys.
Gal kiaušiniai čia visai niekuo dėti.

Žinau, kad negerai padariau, jog vienu metu suvalgiau, bet po tų kiaušinių su žirneliais dar alkana buvau ir pasipainiojo ta varškė doh.gif Ranka nurimo jau, tai dabar savaitę palauksiu ir bandysiu varškės vėl užkapot. Dėl kiaušinių esu ramesnė, atskirai viso nesu valgius, bet kepinyje esu kelis kart, kur buvo visas kiaušinis įdėtas, reakcijos niekad nesulaukdavau. Aišku ten vienas du kiaušiniai per visą kepinį, tai iš vieno gabaliuko kiek to kiaušinio, o čia pusryčiams iškart du įkirtau blink.gif Tai teks kada ir su dviem kiaušiniais pusrytiniais pakartot eksperimentą. Šiaip turiu įtarimą, kad su baltymais iš viso man nėra gerai, pamenu po Kūčių tarsi norėjo būti kažkokios neramybės, bet kitą dieną slinko praslinko be rimtesnių pasekmių, o per Kūčias aišku netrūko žuvies g.gif Ar gali būti, kad organizmas apskritai į baltymus negerai reaguoja? Gal tai paaiškintų mano dermatitą buvusį, nes visad buvau didelė varškės, sūrių mėgėja, taip pat daug kiaušinių valgydavau, ypač kepiniuose? Dėl candidos tai manau, kad ji nebuvo suaktyvėjus, nes pavartoju aš cukraus medaus ir dabar, begliutenių kruopų, tai candidos priežastis nuo tokios mitybos matyt neišnyktų. Reiškia yra kažkas kito

QUOTE(vyras kitas @ 2014 01 14, 01:12)

nežinau, ką laiptinių valytojos žino, bet aš tokią nesąmonę pirmą kart girdžiu, kad baltymų negalima maišyti blink.gif Ir dėl reakcijos tikrai kaltas ne baltymų sumaišymas, o arba kiaušinio baltymas, arba pieno ph34r.gif Galėjo įvykti reakcija ir į abu baltymus, bet ne į jų sumaišymo faktą
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 14, 01:03)
Neisitikinusi, kad baltymu maisyti negalima. Is kur istraukei si fakta? O kaip kiausa su sviestu valgai? Svieste pieno baltymo nera? O kaiusa su mesyte?Zodziu, bejoju, kad kiauso ir pieno baltymu negalima maisyti.

Nzn man i galva nesautu tokia kombinacija, valgyti bet ka tam kad pasisotintum..
Suderinamumas pagal Seltona
http://img91.imagesh...osuderinon9.jpg

http://www.dietuklub...agal-h-seltona/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyras kitas: 14 sausio 2014 - 10:10
QUOTE(Ruutta @ 2014 01 14, 09:34)
Ar gali būti, kad organizmas apskritai į baltymus negerai reaguoja?

ar gali būti, kad pas tave skrandyje prastai skiriasi druskos rūgštis, reikalinga tiem baltymams virškint?
čia tik spėjimas, nežinau. visko gali būt, gal išties pieno baltymo išvis negali.
Papildyta:
QUOTE(vyras kitas @ 2014 01 14, 11:06)
Nzn man i galva nesautu tokia kombinacija, valgyti bet ka tam kad pasisotintum..

O čia- pagal HS
Kai buvau mitybos seminare, klausiau dėl atskirų baltymų kartu valgymo -sakė- neturi reikšmės.
Ir mums puikiai derinosi varškės sūris su vytinta stirniena , prisikandant sviestu.
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 14 sausio 2014 - 10:42
QUOTE(vyras kitas @ 2014 01 14, 12:06)
http://img91.imagesh...osuderinon9.jpg

http://www.dietuklub...agal-h-seltona/

Hmm, ten parašyta ir kad baltymų su riebalais nemaišyti. Pvz, Paleo baltymų be riebalų valgant turbūt nėra schmoll.gif Kaip ten ištikrųjų? g.gif Deklaruojama, kad tai vienintelis teisingas būdas maitintis ir būti sveikiems g.gif
Kuo toliau į mišką tuo malkų daugiau, nesuprasi kur teisybė ir kieno tiesa doh.gif geriausia savo organizmą pažint, ko jam reikia ir ko negalima, į ką reaguoja ir nuo ko blogai, nes galva gali apsisukti kaskart iš skirtingų šaltinių skirtingą info apie tuos pačius dalykus gaunant. O dar kai tie šaltiniai neaišku kokio lygio, moksliškumo ir pagrįstumo tai visai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vyras kitas @ 2014 01 14, 11:06)

Riebalų nevalgykite su baltymingu maistu- -kazkaip cia nelabai teisingai. Net gamtoje taip sukurta, kad baltymas gyvena kartu su riebalu: kiausinis, mesa su prilipusiu riebaliuku, peno produktai ir t.t., visur viskas eina poroje-baltymas+riebalas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 14, 19:51)
Riebalų nevalgykite su baltymingu maistu- -kazkaip cia nelabai teisingai. Net gamtoje taip sukurta, kad baltymas gyvena kartu su riebalu: kiausinis, mesa su prilipusiu riebaliuku, peno produktai ir t.t., visur viskas eina poroje-baltymas+riebalas.

gal geriau vadovautis lentele http://img91.imagesh...osuderinon9.jpg
Atsakyti
QUOTE(vyras kitas @ 2014 01 16, 16:41)

kodel isitikines, kad ji teisinga?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 16, 17:21)
kodel isitikines, kad ji teisinga?

nesu isitikines, tiesa sakant as ir i paleo su atsarga vis dar ziuriu smile.gif
kadangi pucia pilva daznai bandau info ieskoti ka ne taip darau
Atsakyti
Tai va, pasiėmiau tyrimus, grybelio nerasta, viskas normoj. Tai ir nesuprantu, nes pagal požymius viskas atitinka. Šiaip ar taip, dietos laikausi, nors odą susitvarkyt reik. Žodžiu, jauties sumautai, nes daktaras nežiūri į visumą. Kas tau dabar skauda? Man skauda galvą, aha, tirkis galvą. Po dienos kitos, man jau ką nors kitą skaudės. Kartais man net gėda eit, nes ko aš čia vis ligų ieškau unsure.gif
Atsakyti
O kokiu budu istyre, ar zarnyne near kandidos isvesejimo?
Jo, daktarai jau tokie, turi pati uzsiimti sveikata, kitaip nieko nebus.
Atsakyti