Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

Laba,
man iškilo klausimas ax.gif o bandant atsikratyti canadida, ar vartojate gerasiais bakterijas ? Skaičiau kad reikėtų, tai prisisakiau iš iherbo ir sakiau po švenčių bandysiu braukti cukrų ir miltus iš raciono, o mėsos kažkiek reikės susigrąžinti matomai nes kitaip nebeliks ką valgyti sad.gif Nors mėsos kasdieną aš nenoriu schmoll.gif Man užtekktų 2-3 kartų per savaitę ax.gif Ir gydytojas man patarė pavartoti priešgrybėlinius vaistus, nystatiną, kartu su gerosiomis bakterijomis ir dieta g.gif Ką manote g.gif
Tiesa o gali candida sukelti galvos svaigimą ? Man šita problema bene pati opiausia, jau 3 metai galva svaigtsa ir aišku niekas neranda dėl ko ? Tiksliau rpripaišo nesamoningas diagnozes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 18 gruodžio 2013 - 09:12
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 18, 09:50)
skleroznikų temoj irgi du gyvi pavyzdžiai- ir ką?
Daugiau nei vienas nenori savęs apriboti- gi numirs be glitimo  doh.gif

Gaila:( O juk taip paprasta sau padeti ir pasveikti. Jokiu investiciju ir jokiu islaidu, net gi sutaupai pinigu ir dar pasveiksti.
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2013 12 18, 10:10)
Laba,
man iškilo klausimas  ax.gif o bandant atsikratyti canadida, ar vartojate gerasiais bakterijas ? Skaičiau kad reikėtų, tai prisisakiau iš iherbo ir sakiau po švenčių bandysiu braukti cukrų ir miltus iš raciono, o mėsos kažkiek reikės susigrąžinti matomai nes kitaip nebeliks ką valgyti sad.gif Nors mėsos kasdieną aš nenoriu  schmoll.gif Man užtekktų 2-3 kartų per savaitę  ax.gif  Ir gydytojas man patarė pavartoti priešgrybėlinius vaistus, nystatiną, kartu su gerosiomis bakterijomis ir dieta  g.gif Ką manote  g.gif
Tiesa o gali candida sukelti galvos svaigimą ? Man šita problema bene pati opiausia, jau 3 metai galva svaigtsa ir aišku niekas neranda dėl ko ? Tiksliau rpripaišo nesamoningas diagnozes  doh.gif

pamėgink paskaičiuoti

Tiriamojo asmens paprašoma atsisėsti. Tada jo paprašoma „giliai įkvėpti ir nekvėpuoti kiek įmanoma ilgiau“. Rezultatas užrašomas sekundėmis.(pvz. 60 sek.) Taip pat užrašomas kvėpavimo dažnumas.(pvz 16 kartų/min). pH indekso formulė yra kvėpavimo dažnumas-(kvėpavimo sulaikymas/5). Taigi, jei kvėpavimo greitis yra 16, o kvėpavimo sulaikymas 60, mes gauname 16-(60/5) = 16-12 = 4. Tai yra pH indeksas (jis tiesiogiai neatitinka pH, tačiau šį indeksą jūs lengvai galite apskaičiuoti ir jis suteikia tikslią informaciją apie kraujo rūgščių-šarmų pusiausvyrą). Normalus pH indeksas yra 7, pH indeksas didesnis už 7 bus rūgšties pusėje. pH indeksas mažesnis už 7 yra šarminis.
Nes jei yra kandida, tai turi matytis per tą indeksą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 18 gruodžio 2013 - 09:23
QUOTE(Radmile @ 2013 12 18, 10:10)
Laba,
man iškilo klausimas  ax.gif o bandant atsikratyti canadida, ar vartojate gerasiais bakterijas ? Skaičiau kad reikėtų, tai prisisakiau iš iherbo ir sakiau po švenčių bandysiu braukti cukrų ir miltus iš raciono, o mėsos kažkiek reikės susigrąžinti matomai nes kitaip nebeliks ką valgyti sad.gif Nors mėsos kasdieną aš nenoriu  schmoll.gif Man užtekktų 2-3 kartų per savaitę  ax.gif  Ir gydytojas man patarė pavartoti priešgrybėlinius vaistus, nystatiną, kartu su gerosiomis bakterijomis ir dieta  g.gif Ką manote  g.gif
Tiesa o gali candida sukelti galvos svaigimą ? Man šita problema bene pati opiausia, jau 3 metai galva svaigtsa ir aišku niekas neranda dėl ko ? Tiksliau rpripaišo nesamoningas diagnozes  doh.gif

Ne gali sukelti galvos svaigima ir jegu neturejim, - SUKELIA SIUOS SIMPTOMUS:) Ir ne tik siuos, o dar daugiau, rasite straipsnyje.
Jokiu budu nevartokite nystatino, nes jusu candida labia greitai taps atspati nystatinui, vytysys naujos grybo atmainos, kurioms nusispjauti ant to nystatino. Gausite dar kitus vaistus, kuriems labia greitai pasidarys atsparios grybeliu kolonijos ir vystysis dar naujesnes, atsparios ir antram vaistui, tada gausite trecius vaistus.......As atsisakiau pilnai cukraus ir visko, kur jo yra, net vaisiu, miltiniu, gluteininiu, krakmolo - visko, kuom minta candida. Negaus ji maisti, tai kas jai beliks? Tik padvesti. Galima pavatroti papildomu zoliu, kuriu labia nemyli candida. Va cia surasite, viskas pamineta. Ir kaip naturaliai isdvesinti candida ir kokie papildomi dalykai padeda
http://vaitas.eu/blo...j-gydytis-i-tik
http://www.homosanit...zes_nugalejimas
As pitkau oregano eterini alieju, kuris labia nepatinka kandidai ir gerasias, kuriu nemyli candida. Teisingai sake voresta, kad nebutini tie ppildai, nes candida ilga laika negaudama aisto, tiesiog pati dvesia. Tiea, reikia gerti daug vandens, ne padvese kandidos kuneliai yra toksiski ir gali sukelti labia negeru pojuciu, todel juos reikia isplauti lauk geriant vandeni. Sakyciau, kad straipsnuje tai parasyta, jau nebepamenu
probiotikai, nepatinkantys kandidai
http://www.iherb.com...0-Capsules/4092
papildas, (oregano eterinis aliejus)
http://www.iherb.com...p...r=null&ic=2
Atsakyti
Ačiū už patarimus, 4u.gif bandysiu gydytis rolleyes.gif
kaip pagalvoju, kiek laiko aš sugaišau, ieškodama savo blogos savijautos priežasties, kiek visokių varientų buvo spėjama, nuo IS , Vestibiulinio neurito, Migrenos , depresijos ir dar bala žino ko, o čia greičiausiai candida grybelis su visa puokšte simptomų bigsmile.gif
Kaip suprantu ne taip lengva jo atsikratyti, bet svarbu turiu siūlo galą rankose thumbup.gif
O tą kvėpavimą bandysiu matuotis jei pavyks smile.gif

ir dar-kiek skaičiau, tai Paleo dieta nepatinka kandidai bigsmile.gif Nu bet ir man nelabai patinka tongue.gif Nenoriu mėsos kadieną, bandysiu adaptuoti pagal save wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 18 gruodžio 2013 - 09:52
QUOTE(Radmile @ 2013 12 18, 10:50)
Ačiū už patarimus, 4u.gif  bandysiu gydytis  rolleyes.gif
kaip pagalvoju, kiek laiko aš sugaišau, ieškodama savo blogos savijautos priežasties, kiek visokių varientų buvo spėjama, nuo IS , Vestibiulinio neurito, Migrenos , depresijos ir dar bala žino ko, o čia greičiausiai candida grybelis su visa puokšte simptomų  bigsmile.gif
Kaip suprantu ne taip lengva jo atsikratyti, bet svarbu turiu siūlo galą rankose    thumbup.gif
O tą kvėpavimą bandysiu matuotis jei pavyks smile.gif

ir dar-kiek skaičiau, tai Paleo dieta nepatinka kandidai  bigsmile.gif Nu bet ir man nelabai patinka  tongue.gif  Nenoriu mėsos kadieną, bandysiu adaptuoti pagal save wink.gif

ir nieko baisaus:) Svrbu, kad radote teising kelia. Ir as labia daug laiko sugaisau, bet kelia radau ir esu laiminga, nes nieko nebeniezti, oda uzgijusi ir svari, vaginoze ir gleiviniu grybeliai nebesikartoja:)
Del angliavandeniu (cukrus ir t.t.) pertekliaus-visos ligos. Net persalimo. Kai near angliu pertekliaus, pasalus nesusirgsite, nes imunine sistema bus stipri ir dirbs savo darba o ne kariaus su angliu pertekliaus pridarytais blogumais, ar gluteinu ir ANTIMAISTINIU MEDZIAGU ISAKETU ZARNYNU.
Nera sunku atsisakyti saldumu, miltiniu ir krakmolo, kai bloga savijauta jau uzknisus negyvai ir labia norisi gerai jaustis:)
suskaiciuoti kvepavima taip at labia lengva:)
Paleo mityba - ideali gerai sveikatai ir savijautai. Su mesa galite prisitaikyti, nebutina ja kimsti er prievarta kasdien:)
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 18, 10:34)

Matau tavo gerus norus padėti kitiems ir  norėčiau pasakyti, kad kai žmogus turi autoimuninę bėdą- pvz. žvynelinę- vegetarystė negali jo išgelbėti, nes čia tas atvejis, kai yra riebiųjų rūgščių perteklius ir sterolių trūkumas - ir vienintelis dalykas, galintis atstatyti pusiausvyrą yra labai gausus gyvūninės kilmės cholesterolinių riebalų vartojimas, todėl vegetarystė nepadės autoimuninių problemų kamuojamiems žmonėms- nesiūlyk jiem vegetarystės . Šiuo atveju tu jiem nepadėsi, o tik pabloginsi padėtį.

Voresta, aš čia niekam nieko nesiūlau, tiesiog patirtim vis pasidalinu blink.gif Mano patirtis gal kam bus naudinga, aš nesiūlau nei straipsnių, nei ištraukų, nei kitų tiesų. Negalima jokios mitybos siūlyti, kiekvienas savo atsirinks. Nei vegetarizmas, nei Paleo nėra šventa karvė, kritikos strėlių yra pakankamai tiek ten tiek ten doh.gif Aš skaitau užsienio kalbom, tai tikrai nemažai domėjausi. Supratau, kad vieno recepto nėra schmoll.gif Esu skaičius ir dėl žvynelinės istorijų, kad vegetarine ar veganine mityba smarkiai reikalus apsitvarkė (turbūt prie žvynelinės iš viso sunku visai pasveikti g.gif ). Niekur nėra įrodyta, kad Paleo padės autoimuninių problemų kamuojamiems žmonėms. Manau yra tik viena bendra tiesa - daryti pokyčius mityboje, visų pirma pradedant nuo visokio nenatūralaus š... atsisakymo, o tai jau dažniausiai duoda teigiamus rezultatus. O ginčytis, ar kažkam grikiai ar vištiena labiau tinka jau beprasmiška...
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2013 12 18, 12:53)
Nei vegetarizmas, nei Paleo nėra šventa karvė, kritikos strėlių yra pakankamai tiek ten tiek ten  doh.gif

šventa karvė yra metabolizmas, nes tie patys jo dėsniai galioja visiems gyviems padarams, net mano vištoms.

Niekur nėra įrodyta, kad Paleo padės autoimuninių problemų kamuojamiems žmonėms.

Nebūtinai tai turi vadintis taip- galima pavadinti Autoimmune Protocol (AIP)

Tačiau nebesinori toliau kalbėti ne į temą. 4u.gif
Atsakyti
Bet autoimuninis protokolas juk nėra medicininis terminas g.gif Kiek bandžius esu apie jį info surast, tai nieko oficialaus mediciniško neteko skaityti, viskas tik per paleo prizmę g.gif Taip pat yra tekę susidurti, kad ne visi Paleo nevalgo vaisių, ankštinių ir t.t., kad yra Paleo šalininkų, kurie pripažįsta, jog angliavandeniai būtini organizmui, o ir iš principo Paleo juk nedraudžia vaisių, medaus, tai kaip tada Paleo gali tvirtinti, kad angliavandeniai yra visų ligų šaltinis ir jų reikia vengti blink.gif Vegetarizme, pvz, teigiama, kad žmogus iš viso anatomiškai yra žoleėdis, o ne mėseėdis (per ilgas žarnynas, ilčių nebuvimas ir t.t.) ir visa mėsa žarnyne pūna, užsilaiko ir t.t.. Man nei viena mitybos kryptis nėra priimtina iki galo, nes jos visos prieštaringos, kartais nelogiškos. Aš nesu medikė, tikrų tiesų aš nežinau. Žuvį valgau, kiaušinio trynį, į varškę, jei tik galėsiu, visus dantis suleidus būsiu, tai jau vegetarai mane akmenimis užmėtytų, kam man to reikia ax.gif . Nenoriu nei vienan kraštutinuman pasiduot, nes netikiu, kad vaisiai gali kenkti ar suvalgydama kokį žuvėką turiu jaustis, kad lavoną suvalgiau doh.gif Apie pieno, gliuteno, galimą žalą radau daug normalios pagrįstos medicininės informacijos, todėl dėl šių pasiginčyt galėčiau, jei kas pristotų, o visa kita - neįrodyta.
Na nepykit merginos, bet Paleo deja irgi nėra neginčityna tiesa, tai reikia gerbti vieni kitus ir nei vienos nei kitos mitybos niekam nepiršti 4u.gif tegu žmonės ant savo kailio bando, vadovaujasi pavyzdžiais, bet vargu ar visas pasaulis valgydamas būtent pagal Paleo taptų toks, kad ligoninės išnykt galėtų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2013 12 18, 17:01)
kaip tada Paleo gali tvirtinti, kad angliavandeniai yra visų ligų šaltinis ir jų reikia vengti

ne angliavandeniai visu ligu kaltininkas, o JU PERTEKLIUS smile.gif kai ju vartojame per dau, o 21 amziuje ju tikrai vartojama laaaaaabai per gausiai, perteklius didelis. Net persalimo ligos del ju pertekliaus. Kai pertekliaus near, pasales kazkiek lauke, tikrai nesusirgsi:) Na, tu supratai manau:)
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2013 12 18, 17:01)
netikiu, kad vaisiai gali kenkti

Saikingai valgomi, tikrai negali kenkti:) Bet jei pradesi kokias vynuoges kapoti kilogramais, tai problemos greitai islis. Man taip buvo nestumo metu. Jauna buvau, kvaila, info jokios, nes kompu ir internet nebuvo, tai ir prisidirbau tada su vynuogemis, Ir svoris aukgti per dideles eme ir dar grybelis:( Laiku tai issiaiskino mano ginekologe ir dave I kupra man uz vynuoges:)
Tuutta, pasidarytum metabolini tyrima, viskas taptu aisku, kokie pas tave nukrypimai ir ko tos alergijos buvo/yra. Man po sio sestadienio paaiskes, es neviska ir as apie save zinau. Galesiu po tyrimo papasakoti apie rezultatus ir isvadas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 18 gruodžio 2013 - 18:18
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 18, 20:16)
ne angliavandeniai visu ligu kaltininkas, o  JU PERTEKLIUS smile.gif kai ju vartojame per dau, o 21 amziuje ju tikrai vartojama laaaaaabai per gausiai, perteklius didelis. Net persalimo ligos del ju pertekliaus. Kai pertekliaus near, pasales kazkiek lauke, tikrai nesusirgsi:) Na, tu supratai manau:)
Papildyta:
jo, puikiai supratau smile.gif Aš šiemet jau lyg buvau pradėjus sirguliuot, sloga buvo prisikabinus, gerklę bandė paskaudėt, bet be vaistų savaime praėjo, tai čia kažkokia naujovė man šiemet  bigsmile.gif
Saikingai valgomi, tikrai negali kenkti:) Bet jei pradesi kokias vynuoges kapoti kilogramais, tai problemos greitai islis. Man taip buvo nestumo metu. Jauna buvau, kvaila, info jokios, nes kompu ir internet nebuvo, tai ir prisidirbau tada su vynuogemis, Ir svoris aukgti per dideles eme ir dar grybelis:( Laiku  tai issiaiskino  mano ginekologe ir dave I kupra man uz vynuoges:)
Tuutta, pasidarytum metabolini tyrima, viskas taptu aisku, kokie pas tave nukrypimai ir ko tos alergijos buvo/yra. Man po sio sestadienio paaiskes, es neviska ir as apie save zinau. Galesiu po tyrimo papasakoti apie rezultatus ir isvadas:)

Dėl vynuogių tai kaip mano sesuo sako - tai tas pats, kas cukrinę atsidaryt, šaukštą į rankas ir pirmyn biggrin.gif Gerai, kad nesu jų mėgėja. Mano kasdienis vaisius tai turbūt obuolys gaunas g.gif
Man dermatitą ko gero bus sukėlę miltai ir pieno produktai. Mano hobis kepti duoną namuose, pyragus, keksus ir t.t., o dėl svorio bėdų neturėjau, ypač po gimdymo nebeperžengiau 50+ ribos, tai jau tų miltinių aš vartodavau besaikiais kiekiais. Nebuvo dienos be daug duonos, keksiukų, pyragų ir t.t. doh.gif Toks supratimas buvo, kad jei kūnan neina, tai ir valgyt galima kiek telpa. Tai jau miltų, cukraus ir privalgiau aiškiai. O dėl pieniškų tai irgi be galo mėgstu varškę ir sūrį, tai nė dienos be jų nebūdavo ir pakankamai nemažais kiekiais. O jau apie šokoladus tai net nekalbu, plytom eidavo doh.gif Tuo metu ir vaisių nedaug tevalgydavau, kam vaisiai, jei pyragai ir šokoladai skaniau biggrin.gif Dabar kažkiek jų daugiau. Mėsos kaltint niekuo negaliu, tiek jos ir šiaip tiek tevalgiau, tai ko gero bus gliutenas arba pienas, dar aišku cukraus ne pačios aukščiausios kokybės kepiniuose beprotiški kiekiai, todėl taip žaibiškai ir pasitaisė reikalai juos išmetus g.gif Matyt bananas, obuolys ar šiek tiek avižų ryžių ir grikių mano organizmui jau nebe cukrus skaitos biggrin.gif
Būtinai informuok, kokie rezultatai tyrimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2013 12 19, 09:38)
Matyt bananas, obuolys ar šiek tiek avižų ryžių ir grikių mano organizmui jau nebe cukrus skaitos  biggrin.gif
Būtinai informuok, kokie rezultatai tyrimo  4u.gif

AS tai su gluteinais ir cukrumi dasivariau iki tokios tragiskos padeties doh.gif Bet nieko, viskas gereja ir esu laiminga, kad pamirsau ka reiskia kasytis ir bliauti is nevilties, kuomet niezejimo neimanoma numalsinti.
Jo, reiskia tau obuoliukas ir bananas, neislipa is ribu ir pertekliaus nesigauna, va ir tinka tau. As tai negaliu dar vaisiu, nes kariaujant su candida, negalima jai duoti jokio maistelio, tegul dvesia ta zaraza.
Papasakosiu po tyrimu, kas ir kaip. Klausimu tyrejaui jau prisirasiau didele kruva:)
Atsakyti