Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

Mano 2.gif irgi seborejinis derm. Taip pat naudojam Exipial U Lipolotion. Sita tai pati atradau, kad padeda. O siaip tai dermatologe buvo rekomendavus Balmandoli- alieju voniai, bet tinka ir po maudymosi patepti. Tai ir tepam sitais sausas vietas. Dar turim Irikar homeopatini krema-tinka prie visokiu dermatitu ir pan. Neseniai nupirkau, ismeginsim, ar bus koks pagerejimas g.gif
Atsakyti
Voriuke>>> neblogas balmandolis,pati ji naudoju apie du metus,bet pas ka jautri sausa oda tik keliom dienom oda pasidaro "riebesne".man bent taip yra...
Atsakyti
aha balmandolis labai geras pati savo kailiu isbandziau thumbup.gif
Atsakyti
Pasakykit man neismanelei, kuo yra blogai harmoniniai tepalai? turiu as irgi toki "dziaugsma" dermatita kazkoki. Jis man visas rankas "sugrauze" nieko negaliu dirbti, net ir plaunant rankas vien su vandeniu persti/ niezti. Tai pastoviai turiu tepti kazkokiu tepalu, tepiau ir advantan`u, ir baneocin, ir gioksizon, nusipirkau irikar . tiesiog nebezinau ka daryti, kad dingtu niezulys, uzeina dazniausiai nakti,arba paryciais, kartais taip nusidraskau, net iki kraujo doh.gif . daktarai sako, kad tipo "buitine alergija" bet as neatsimenu kada paskutini karta skalbiau rankomis, ar ploviau indus be pirstiniu... viena pazystama patare pagerti zuvu taukus, bet kad jie didina apetita, doh.gif o as ir taip nesiskundziu juo mad.gif nebezinau ko griebtis. aij, tiesa dar tavegli geriau, kol geriau, tai buvo apmazejes niezejimas, bet tas nenormalus miego norejimas irgi nieko gero sad.gif
Atsakyti
QUOTE (spaNguoliuke @ 2004 11 24, 13:30)
Pasakykit man neismanelei, kuo yra blogai harmoniniai tepalai? turiu as irgi toki "dziaugsma" dermatita kazkoki. Jis man visas rankas "sugrauze" nieko negaliu dirbti, net ir plaunant rankas vien su vandeniu persti/ niezti. Tai pastoviai turiu tepti kazkokiu tepalu, tepiau ir advantan`u, ir baneocin, ir gioksizon, nusipirkau irikar . tiesiog nebezinau ka daryti, kad dingtu niezulys, uzeina dazniausiai nakti,arba paryciais, kartais taip nusidraskau, net iki kraujo doh.gif . daktarai sako, kad tipo "buitine alergija" bet as neatsimenu kada paskutini karta skalbiau rankomis, ar ploviau indus be pirstiniu... viena pazystama patare pagerti zuvu taukus, bet kad jie didina apetita, doh.gif o as ir taip nesiskundziu juo mad.gif nebezinau ko griebtis. aij, tiesa dar tavegli geriau, kol geriau, tai buvo apmazejes niezejimas, bet tas nenormalus miego norejimas irgi nieko gero sad.gif

na va galvojau, kad man vienai taip, bet pasirodo yra zmoniu kurie tokiu bedu turi dry.gif . as tai dabar lankausi pas toki gydytoja kuris naudoja vision papildus ir akupunktura. siuo metu geriu tik papildus ir jie man padeda daug labiau nei visi klaritinai, kestine ir kiti, kuriu net pavadinimu neprisimenu wink.gif . o kiek zinau tai hormoniniai tepaliukai isplonina oda, bent jau man taip gydytojai aiskino. sako su metais paskui galiu problemu del to tureti g.gif . o tie vision tai zoleliu pagrindu g.gif , dar yra toks kremas - bazinis, vadinasi. kiek zinau kaune tai ji gamina tik dvi vaistines, jis bent jau suminkstina oda, tai lengviau buna, ne taip oda buna isdziuvusi.
Atsakyti
QUOTE (tarakone @ 2004 11 24, 15:26)
na va galvojau, kad man vienai taip, bet pasirodo yra zmoniu kurie tokiu bedu turi dry.gif . as tai dabar lankausi pas toki gydytoja kuris naudoja vision papildus ir akupunktura. siuo metu geriu tik papildus ir jie man padeda daug labiau nei visi klaritinai, kestine ir kiti, kuriu net pavadinimu neprisimenu wink.gif . o kiek zinau tai hormoniniai tepaliukai isplonina oda, bent jau man taip gydytojai aiskino. sako su metais paskui galiu problemu del to tureti g.gif . o tie vision tai zoleliu pagrindu g.gif , dar yra toks kremas - bazinis, vadinasi. kiek zinau kaune tai ji gamina tik dvi vaistines, jis bent jau suminkstina oda, tai lengviau buna, ne taip oda buna isdziuvusi.

aciu uz informacija del harmoniniu tepalu, busiu atsargesne, nes ir dabar oda tikrai nera labai stora dry.gif apie Vision papildus viena ausim girdejau kad jie neblogi, bet kainos ju blink.gif , nors, is kitos puses kai pagalvoji kiek pinigu iseina vaistam/tapalam, tai praktiskai tas pats smile.gif jeigu tie papildai tikrai tokie geri ir padeda, tai gal ir verta pagalvoti apie ju isigijima. tarakone, gal galetum pasakyti kokius konkreciai tu papildus geri ir kokia ju nors apytikre kaina. aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (spaNguoliuke @ 2004 11 25, 13:14)
aciu uz informacija del harmoniniu tepalu, busiu atsargesne, nes ir dabar oda tikrai nera labai stora dry.gif apie Vision papildus viena ausim girdejau kad jie neblogi, bet kainos ju blink.gif , nors, is kitos puses kai pagalvoji kiek pinigu iseina vaistam/tapalam, tai praktiskai tas pats smile.gif jeigu tie papildai tikrai tokie geri ir padeda, tai gal ir verta pagalvoti apie ju isigijima. tarakone, gal galetum pasakyti kokius konkreciai tu papildus geri ir kokia ju nors apytikre kaina. aciu wink.gif

na siuo metu geriu paksa, detoksa ir antioksa. na jie tikrai kainuoja g.gif , bet ir mes su vyru pagalvojom kisam vistiek tuos pinigus i visokius vaistus ir tepalus, bet dabar tai nors galiu naktimis pamiegoti, ir dienos lengvesnes. mes tai mokam po 55 lt. uz viena dezute papildu. dar mangydytojas siule milenium zele bet ji kainuoja virs simto lt g.gif tai dar kazkaip nedrystu dry.gif . va nuo rydienos dar ir akupunktura man darys, tai paziuresim kaip toliau seksis g.gif , jei tau bus idomu, tai galesiu papasakoti ar yra koks po to pagerejimas ar ne, nes kaip sakant griebiuosi visko ko tik galima, nes jau atsibodo... nei dazytis galiu, nei kur iseiti, nes visi tuoj ziuri, kas cia man darosi ir pastoviai klausineja kas cia man mad.gif
Papildyta @ [mergetime]1101401235[/mergetime]
tiesa, spaNguoliuke, o is kokio miesto tu?
Atsakyti
as tai is Vilniaus esu, kaip tik netoli darbo (kitoje gatves puseje) yra Vision biuras. pagalvojau keleta karta uzeiti, bet kazkaip nedrysau wub.gif , siaip gal ir geri ju papildai, bet kai zinai, kad tie konsultantai parduoda su antkainiu, tai nesinori permoketi. ot kad suradus ka nors, kas galetu uz savikaina, ar bent jau su mazu antkainiu parduoti, tai tikrai pasidaryciau sau kaledoms dovana.
siuo metu man kaip tik paumejo viskas, ir akiu vokus pradejo niezteti, o apie rankas,net nekalbu- nusiprausiau vandeniu (be muilo) tai visur persti, traukia sad.gif
tarakone, o kokia tu kosmetika naudoji? na pvz. koki veido krema, ranku?
aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (spaNguoliuke @ 2004 11 26, 10:43)
as tai is Vilniaus esu, kaip tik netoli darbo (kitoje gatves puseje) yra Vision biuras. pagalvojau keleta karta uzeiti, bet kazkaip nedrysau wub.gif , siaip gal ir geri ju papildai, bet kai zinai, kad tie konsultantai parduoda su antkainiu, tai nesinori permoketi. ot kad suradus ka nors, kas galetu uz savikaina, ar bent jau su mazu antkainiu parduoti, tai tikrai pasidaryciau sau kaledoms dovana.
siuo metu man kaip tik paumejo viskas, ir akiu vokus pradejo niezteti, o apie rankas,net nekalbu- nusiprausiau vandeniu (be muilo) tai visur persti, traukia sad.gif
tarakone, o kokia tu kosmetika naudoji? na pvz. koki veido krema, ranku?
aciu wub.gif

na krema tai naudoju is vaistines, kur ji ir gamina wink.gif , tepu veida ir labai daznai rankas. pas mus kaune tai tik dvi vaistines ji gamina, pagal alergologu suderinta sudeti, nezinau ar vilniuje yra g.gif . pas mus tai ji vadina baziniu. va siandien buvau pas ta gydytoja kur akupunktura daro, tai jis mane paziurejo sake kad nelabai gerai veikia kepenys ir tulzis, tai nelabai sugeba organizmas kaip reikiant maisto apdoroti, ir fermentu truksta ar nesigamina, jau susimaisiau laugh.gif . tai vat dabar jis man paskyre vaistus pagal dabartine mano sveikatos bukle. ir dar dieta skyre, sake venkti zaliu morku, ir saldumynu, jei norisi tai tik dziovintus vaisius. tai sakau nuo pirmadienio pradesiu ziureti ta maista, nes ryt einam i baliu o kaip man ten eiti jei vistiek tik seile turesiu varvinti laugh.gif tiesa cia yra forume tema apie atopini dermatita, tai man atrodo, kad mes prie to klubo priklausom g.gif laugh.gif , nes kai paskaiciau tai ten visos su ta pacia problema. tiesa dabar labai atsargiai renkuosi visa kosmetika, tai akims labai gera suradau, net oda aplink akis aprimsta. firma sothys - prancuzu. seip tai ji brangoka g.gif , bet as kosmetologiniam pirkau uz 12 lt. mazyti indeli sake kad menesiui uzteks, bet man atrodo, kad dviems tos dozes pakaks thumbup.gif , sep tai dar labai fainas dar herbina veido prausiklis, kuris ir makiaziui skirtas nuplauti, vietoj muilo naudoju. tiesa as sitoj temoj jau rasiau, man pasiule nebloga, ne toki pavojinga kaip tie visi kiti hormoniniai, tai tridermas, tik nezinau ar jo lietuvoje yra g.gif . na sekmes
Atsakyti
aciu tarokone tau uz informacija. kazkur girdejau sakoma, kad jeigu viduj (organizme ) kazkas blogai, tai tada viskas lenda ant odos. nezinau kiek tame tiesios, bet tikiu kad taip gali buti.
mano didieji "dziaugsmai" prasidejo po gimdymo, kai priaugau nemazai svorio, tai manau visu pirma man reikai sutvarkyti svori,virskinima, gal tada tuo paciu ir tas dermatitas apmazetu.
Greitu laiku planuoju uzsirasyti ir as pas gydytoja (dabar nelabai randu tam laiko) nors zinau kad nieko gero ir paguodziancio nepasakys smile.gif)

o beje, tu vaistu "tridermas" gal yra pirkti rusijoje?
Atsakyti
QUOTE (spaNguoliuke @ 2004 11 30, 15:19)
aciu tarokone tau uz informacija. kazkur girdejau sakoma, kad jeigu viduj (organizme ) kazkas blogai, tai tada viskas lenda ant odos. nezinau kiek tame tiesios, bet tikiu kad taip gali buti.
mano didieji "dziaugsmai" prasidejo po gimdymo, kai priaugau nemazai svorio, tai manau visu pirma man reikai sutvarkyti svori,virskinima, gal tada tuo paciu ir tas dermatitas apmazetu.
Greitu laiku planuoju uzsirasyti ir as pas gydytoja (dabar nelabai randu tam laiko) nors zinau kad nieko gero ir paguodziancio nepasakys smile.gif)

o beje, tu vaistu "tridermas" gal yra pirkti rusijoje?

na sito tai nezinau, ir paciai butu patogiau jei ten butu, siuo metu as jo gauni is lenkijos.
Atsakyti
Oi kiek musu cia daug... ohmy.gif

tarakone o kur pirkai ta paakiu krema? man kaip tik reikia, sakau isbandytas daiktas tai ir as nusipirkciau.. tuo labiau, kad abi is Kauno
O kur tu tuos papildus perki Kaune? pas kokia gydytoja vaikstai?
Atsakyti