Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 04, 13:17)
I mane kreiptis "tu"  4u.gif
del plakatu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
Pas mane du menesius spardesi, tai paumeja, tai praeina. Dabar praejo ir nelenda daugiau I akis. As manau, kad vistik maistas itakoja. Kartais miltiniu/gluteininiu uzvalgote, va ir vel rodo ragus dermatitis.
Voresta  4u.gif

Na galbut, bet as taip sakant tik zmogus, visko pasitaiko su tuo maistu, nesu as krastutinumu zmogus, kai tokia buvau tapus pati saves bijot pradejau, suvalgytas sausainis taip sazine uzgrauzdavo, kad vos ne nuo stogo sok smile.gif Tad kartais pasimegauju siuo tuo ir dziaugiuos, kad pavyksta, nors zinoma ne visada saves uz tai nesmerkt 4u.gif
Papildyta:
[quote=Ruutta,2013 12 04, 13:11]

[/quote]
Orai dermatitą tikrai įtakoja. Neveltui tokiems žmonėms siūlomo šiltuose kraštuose prie jūros gyventi. Aš dar nebuvau pradėjus mitybos žiūrėti, kai Graikijoj buvau, tai nuo saulės ir jūros sūraus vandens oda gražiausia buvo, nors valgiau dar tada viską g.gif Va gal ten gyvenant nei dietos nereikėtų laikytis g.gif Išvada - reikia kokio graiko į vyrus ieškotis biggrin.gif
[/quote]

Oi, su graikais ne kas, puse metu gyvenau, teko susidurt su jais smile.gif Bais jau islepe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elera @ 2013 12 04, 17:52)
Oi, su graikais ne kas, puse metu gyvenau, teko susidurt su jais smile.gif Bais jau islepe biggrin.gif

ne tik išlepę, bet ir tinginiai dar biggrin.gif
O tai su kuo iš šiltų kraštų susidėt tada, rekomendacijų man Jūsų kaip su patirtim šiltų kraštų prašau, kad būtų ir neišlepę ir ne tinginiai g.gif biggrin.gif Turkus atmeskit, netinka jie man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2013 12 04, 16:25)
ne tik išlepę, bet ir tinginiai dar  biggrin.gif
O tai su kuo iš šiltų kraštų susidėt tada, rekomendacijų man Jūsų kaip su patirtim šiltų kraštų prašau, kad būtų ir neišlepę ir ne tinginiai  g.gif  biggrin.gif Turkus atmeskit, netinka jie man  biggrin.gif

Na visuos gyvenus nesu, bet is tiek kiek teko bulgarai pirmauja biggrin.gif Tureciau siemet gryzt pas juos, tai patikrinsiu atidziau smile.gif Per sventes dar turkus bandysiu, bet su jais vienas vargas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elera @ 2013 12 04, 18:34)
Na visuos gyvenus nesu, bet is tiek kiek teko bulgarai pirmauja biggrin.gif Tureciau siemet gryzt pas juos, tai patikrinsiu atidziau smile.gif Per sventes dar turkus bandysiu, bet su jais vienas vargas  doh.gif  biggrin.gif

Bulgarai sakot? g.gif O va pas juos dar nesu buvus, gal ir nebloga mintis g.gif Lauksiu testavimo rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
Oi, mergos, pavarot lotuliukas.gif Perlauzti pietieti, kuriems moteris ne rodiklis, tai ka as zinau:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 04, 17:44)
Oi, mergos, pavarot  lotuliukas.gif Perlauzti pietieti, kuriems moteris ne rodiklis, tai ka as zinau:)

Nu a ku daryt kai aplink tik tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 04, 19:44)
Oi, mergos, pavarot  lotuliukas.gif Perlauzti pietieti, kuriems moteris ne rodiklis, tai ka as zinau:)

Bet įsivaizduok perlaužus - gyveni sau šiltuose kraštuose prie kokios jūros, valgai ką nori ir jokio dermatito biggrin.gif Čia gi viskas tik dėl dermatito daroma notworthy.gif o pietiečiais tik pasinaudotume kaip priemone, gerinant sveikatos būklę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elera @ 2013 12 04, 22:10)
Nu a ku daryt kai aplink tik tokie smile.gif

Gal nors vienas yra koks nors, ne toks? lotuliukas.gif Garsiai rek kai rasi biggrin.gif

QUOTE(Ruutta @ 2013 12 04, 22:32)
Bet įsivaizduok perlaužus - gyveni sau šiltuose kraštuose prie kokios jūros, valgai ką nori ir jokio dermatito  biggrin.gif Čia gi viskas tik dėl dermatito daroma  notworthy.gif o pietiečiais tik pasinaudotume kaip priemone, gerinant sveikatos būklę  biggrin.gif

Aha, ir bulkas? biggrin.gif
Jo, perlausi tu ten juos, juk jie taip auklejami nuo gimimo ir toki seimos modeli mato nuo gomino:)
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2013 12 04, 21:32)
Bet įsivaizduok perlaužus - gyveni sau šiltuose kraštuose prie kokios jūros, valgai ką nori ir jokio dermatito  biggrin.gif Čia gi viskas tik dėl dermatito daroma  notworthy.gif o pietiečiais tik pasinaudotume kaip priemone, gerinant sveikatos būklę  biggrin.gif

Aha, tik del sveikatos biggrin.gif Na o pietieciai irgi vieni nuo kitu labai skirias, tad yra is ko rinktis smile.gif Nors is tiesu nuo salies ir oru joje daug kas priklauso kas liecia oda. Stai Turkijoj gyvenant man buvo isvis prastai. Kai lauke virs 50 karscio visos poros uzsikimso, isbere spuogais ir dermatitas velnioniskas buvo. Nelabai man tinka tos karstosios zonos, bet kai dabas toks niekur nedingsi. smile.gif
Atsakyti
Jo, kai jau 50, tai ka as zinau. Sia vasara susivelinom, vaziavom nuo birzelio 10 iki 20, tai pora dienu ir naktu nebuvo kuom kvepuoti. Ka jau kalbeti apie liepo, rugpjucio menesius doh.gif
O koks darbas, kad vis pietieciai aplinkui sukiojasi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 05, 00:01)
Jo, kai jau 50, tai ka as zinau. Sia vasara susivelinom, vaziavom nuo birzelio 10 iki 20, tai pora dienu ir naktu nebuvo kuom kvepuoti. Ka jau kalbeti apie liepo, rugpjucio menesius  doh.gif

Turistus ganau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 04, 23:56)
Gal nors vienas yra koks nors, ne toks?  lotuliukas.gif Garsiai rek kai rasi  biggrin.gif
Aha, ir bulkas?  biggrin.gif
Jo, perlausi tu ten juos, juk jie taip auklejami nuo gimimo ir toki seimos modeli mato nuo gomino:)

Bulkas? Kas tos bulkos? biggrin.gif nee, va jų tai nebenoriu visai, kai pamatau man iškart uždusę žarnyno gaureliai rodos biggrin.gif Bet galima būtų šlamšti daug kokybiškų vaisių, fetos sūrių ir pan. bigsmile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 05, 02:01)
Jo, kai jau 50, tai ka as zinau. Sia vasara susivelinom, vaziavom nuo birzelio 10 iki 20, tai pora dienu ir naktu nebuvo kuom kvepuoti. Ka jau kalbeti apie liepo, rugpjucio menesius  doh.gif

Aš gegužę ir spalį visad renkuos, pats tas oras būna smile.gif šįmet spalį dar ir persikaitint sugebėjau, išbėrė pilvą nuo saulės biggrin.gif
Atsakyti