Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

QUOTE(vyras kitas @ 2013 11 21, 10:52)
praejo jau 10 dienu kaip laikausi Paleo, na tiksliau pradzioje dar vartojau avizu selenas ir grietine, db jau nebe smile.gif . Seboreja sumazejo 80%, temperatura nukrito nuo 37,2 iki 36,9. Nepagydoma liga *** smile.gif) Ir toliau gyvenime laikysiuos jos. Daug maz pripratau jau, galima pasigaminti labai skaniu patiekalu. Parasysiu uz kokio menesio kaip jausiuos

Man dermatitas, jei vertinant pagal proocentus, tai kokiais 95-98 procentais sumažėjo, na praktiškai galiu sakyt išnyko. Bet ne pagal Paleo, nes valgau begliutenius grūdus, vaisius ir nevalgau mėsos. Ta "neišgydoma liga" kiek matau visiems pasidaro išgydoma, sureguliavus mitybą. Negana to mityba, kiek matau, skirtinga, nes vieni be mėsos, kiti be angliavandenių, tik bendras principas turbūt, kad visi be pieno produktų, cukraus ir gliuteno. Va ir atskleista dermatito sumenkinimo paslaptis biggrin.gif Aš pvz karts nuo karto neištveriu bevalė ir kokio šokolado gabalėlį suvalgau, bet nepastebėjau jokio poveikio, dermatitas nepaūmėja. Kažkodėl turiu įtarimą, kad koją bent man kišo pienas ir kviečiai. Mėsos kol kas dar irgi nevalgau, bet artimiausiu metu bandysiu, nes dėl jos mažiausiai bijau. Juk visi Paleo atstovai dermatitiniai būtų, jei mėsa kenktų g.gif
Atsakyti
Taip, todėl tai ir yra "neišgydoma liga", nes jos nė nereikia gydyti, tik nustoti valgyti tai, su kuo tavo organizmas susidoroti negali ar dėl per mažos druskos rūgšties sekrecijos, ar dėl genetinių priežasčių. Tačiau, kol didžioji žmonių pusė norės valgyti tai, kas jiems netinka, tol klestės tokia medicina, kuri mėgina adaptuoti tokius žmones jiems netinkamam maistui, slopindama įvairiomis priemonėmis pasekmes.
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2013 11 21, 11:32)
Man dermatitas, jei vertinant pagal proocentus, tai kokiais 95-98 procentais sumažėjo, na praktiškai galiu sakyt išnyko. Bet ne pagal Paleo, nes valgau begliutenius grūdus, vaisius ir nevalgau mėsos. Ta "neišgydoma liga" kiek matau visiems pasidaro išgydoma, sureguliavus mitybą. Negana to mityba, kiek matau, skirtinga, nes vieni be mėsos, kiti be angliavandenių, tik bendras principas turbūt, kad visi be pieno produktų, cukraus ir gliuteno. Va ir atskleista dermatito sumenkinimo paslaptis  biggrin.gif Aš pvz karts nuo karto neištveriu bevalė ir kokio šokolado gabalėlį suvalgau, bet nepastebėjau jokio poveikio, dermatitas nepaūmėja. Kažkodėl turiu įtarimą,  kad koją bent man kišo pienas ir kviečiai. Mėsos kol kas dar irgi nevalgau, bet artimiausiu metu bandysiu, nes dėl jos mažiausiai bijau. Juk visi Paleo atstovai dermatitiniai būtų, jei mėsa kenktų  g.gif

Mesa cia ne prie ko tiesiog smile.gif man vienas poliklinikos odos 'daktaras' sake nevalgyk mesos ir viskas bus ok, savaitei atsisakiau ir niekas nepasikeite.
Kiek turiu ziniu tai nepalaikau veganu, manau mesa ir zuvis butina, o vat bulves ne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 21, 13:57)
Taip, todėl tai ir yra "neišgydoma liga", nes jos nė nereikia gydyti, tik nustoti valgyti tai, su kuo tavo organizmas susidoroti negali ar dėl per mažos druskos rūgšties sekrecijos, ar dėl genetinių priežasčių. Tačiau, kol didžioji žmonių pusė norės valgyti tai, kas jiems netinka, tol klestės tokia medicina, kuri mėgina adaptuoti tokius žmones jiems netinkamam maistui, slopindama įvairiomis priemonėmis pasekmes.

Tai aišku, juk tiek tepalų, antibiotikų ir visko kitko parduot reikia, bankrutuotų visi, jei žmonės nevalgymų gydytųsi. Kiek gydytojų esu perėjus, nei vienas mitybos reguliuoti nepasiūlė, oi meluoju, tik viena pametė tokią įdėją, visi kiti brangesnius per brangiausisu tyrimus tik rašydavo... doh.gif

QUOTE(vyras kitas @ 2013 11 21, 14:05)
Mesa cia ne prie ko tiesiog smile.gif man vienas poliklinikos odos 'daktaras' sake nevalgyk mesos ir viskas bus ok, savaitei atsisakiau ir niekas nepasikeite.
Kiek turiu ziniu tai nepalaikau veganu, manau mesa ir zuvis butina, o vat bulves ne smile.gif

tai va ir aš manau, kad mėsą ramiai reikia grąžinti, ne prie ko ji, o žuvį ir dabar valgau smile.gif Bulvių ir šiaip visad mažai vartojau, kartais, bet rudų ryžių, grikių, avižų valgau. Nekenkia man kiek matau, tai neišimu iš raciono visai. Aišku daržovių tai daugėja su kiekviena diena mityboje, vaisių irgi neatsisakau
Atsakyti
http://www.homosanit...medzio_saldumas

Man sypsena sukelia kai po tokiu straipsniu nueinu i parde.
Kai moteriskes saldainius perka susirietusios ir taip
Atsakyti
vyras kitas, viska perskaitei, ka siunciau> Knyga ta radai internete? Dziaugiuosi, kad gereja. Ir man gereja:)
Ruutta, ir uz tave dziaugiuosi:) Mesyte susigrazink, ziema arteja, reikia jegu ir energijos, riebaliuko kokio nors jokiu budu nepamirsk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 21, 18:16)
vyras kitas, viska perskaitei, ka siunciau> Knyga ta radai internete? Dziaugiuosi, kad gereja. Ir man gereja:)
Ruutta, ir uz tave dziaugiuosi:) Mesyte susigrazink, ziema arteja, reikia jegu ir energijos, riebaliuko kokio nors jokiu budu nepamirsk  4u.gif

Aš irgi už visus džiaugiuosi, kad gerėja 4u.gif Kova prieš dermatitą mūsų pusėj biggrin.gif Nepamirštu riebaliukų, avokadus kabinu šaukštais (RIMI po 6 supakuotus iškart perku biggrin.gif ), alyvuogių ir kokosų aliejų naudoju, sėkmingai laikau svorį ne žemiau 50 kg ribos smile.gif Va dar mėsytę kai susigrąžinsiu tai šoninės kokios pavalgysiu, bus dar geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyras kitas @ 2013 11 21, 16:50)

Man sypsena sukelia kai po tokiu straipsniu nueinu i parde.
Kai moteriskes saldainius perka susirietusios ir taip

O tu pamegink, priejes prie ju, pamoralizuoti ir paaiskinti, ka jos sau daro, pirkdamos saldainius, saldzius vaisius ir kruopas, tai dar per kupra su lazda gausi lotuliukas.gif
Junkis tu prie musu I paleo tema. Juk ir tavo patirtis, gydantis seboreja, bus mums naudinga. Mes jau ten turime viena berniuka, busi antras:)
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2013 11 21, 17:21)
Aš irgi už visus džiaugiuosi, kad gerėja  4u.gif Kova prieš dermatitą mūsų pusėj  biggrin.gif Nepamirštu riebaliukų, avokadus kabinu šaukštais (RIMI po 6 supakuotus iškart perku biggrin.gif ), alyvuogių  ir kokosų aliejų naudoju, sėkmingai laikau svorį ne žemiau 50 kg ribos  smile.gif Va dar mėsytę kai susigrąžinsiu tai šoninės kokios pavalgysiu, bus dar geriau smile.gif

Nus, ir saunuoliuke:) Ir as jau laikau svori:) Mums reikia sulriniu, kremzliu, sausgysliu, kauliuku, kurie sustengsta I drebucius. Musu paleo temoje dar viena mergaite yra, kuriai reikia priaugti svorio:) Mano KMI dar nera kritiskas - 20.4, bet jau Kristi svoriui nebereiketu:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 21, 18:51)
O tu pamegink, priejes prie ju, pamoralizuoti ir paaiskinti, ka jos sau daro, pirkdamos saldainius, saldzius vaisius ir kruopas, tai dar per kupra su lazda gausi  lotuliukas.gif
Junkis tu prie musu I paleo tema. Juk ir tavo patirtis, gydantis seboreja, bus mums naudinga. Mes jau ten turime viena berniuka, busi antras:)
Papildyta:
Nu nu, aš irgi vaisius ir kruopas perku ir valgau, baikit čia taip kategoriškai  biggrin.gif
Nus, ir saunuoliuke:) Ir as  jau laikau svori:) Mums reikia  sulriniu, kremzliu, sausgysliu, kauliuku, kurie sustengsta I drebucius. Musu paleo temoje dar viena mergaite yra, kuriai reikia priaugti svorio:) Mano KMI dar nera kritiskas - 20.4, bet jau Kristi svoriui nebereiketu:)

Mano KMI tai 18,82 gaunas tai jau tikrai nereikia, kad kristų unsure.gif
Atsakyti
Ruutta, jau tau reikia sultini ta geraji lakti, nes kur jau dar mesti, liks tik plaukai ir akys biggrin.gif As dar turiu mazuti rezerva biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 21, 19:57)
Ruutta, jau tau reikia sultini  ta geraji lakti, nes kur jau dar mesti, liks tik plaukai ir akys  biggrin.gif As dar turiu mazuti rezerva biggrin.gif:D

nu taip, kai mėsą sugrąžinsiu reikės apie tą sultinį pagalvot, kol kas avokadais, aliejukais svorį laikau biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip nejaukiai prisiregistravau mamyciu forume:)) bet sergu, gal ne visiskai jusu,na bent jau didziuoju proc. moteru liga, SEBOREJINIU DERMATITU.sad.gif kiek paskaiciau moterys, ir aisku tas vienas kitas vyras drinks_cheers.gif nebesinaudojat jokiais kremukais?(rinkinukas kai tyriausi ir man pripazino SB buvo toks: NIZORAL>nusiprausimas, IMOCORT>uzdegimo panaikinimas, ir biodermos sensibio ds+ kasdieniniam naudojimui) visas sitas malonumas kainavo apie 1k lt.. (ligos diagnozavimas ir daktares receptukas). Pabodo jau antrus metus malsinti vis uzeinancius uzdegimus, susimasciau apie mityba, kuria jus ziuriu saunuoliai uoliai sprendziat:) Zinau tik viena, kad pienas/pieno produktai,alkoholis(kad ir saikingas) blush2.gif yra man pats didziausias peilis. Visu kitu produktu kazkaip neisskirdavau, bet dabar su jusu pagalba bandysiu sudarinet dieta pries SB. Megstu pasportuot, baltymu ir kaloriju kiekis kuo didesnis reikalingas.. g.gif
Atsakyti