Įkraunama...
Įkraunama...

Verkiančių lėliukų nuraminimas einant į lauką

QUOTE(x failai @ 2007 01 11, 00:14)
Kažkodėl jiems baisios kepurės ir striukės g.gif  bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kai prisimenu, buvau kokių keturių metų, tai mamai buvo gražus toks oranžinis golfas, visos šventės su juo, bet jo apykaklė buvo brokuota ar kas, kad man vis plėšdavo ausis. tai aš to rengimosi laukdavau kaip bausmės, bijodavau, o mamai gražu smile.gif smile.gif . tai prisiekiau, kad panašiai savo vaiko nekankinsiu.

betgi reikia į lauką prirengti, tai ir prisigalvoju cirkų, kad pralinksmėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2007 01 10, 21:48)
nežinau kodėl, nors mes dar mažutės, bet mums visiškai nepatinka būti lauke. rengiamės ir ruošiamės mes ramiai, bet vos tik išvažiuojame į lauką, prasideda koncertas sad.gif gal kam nors taip yra nutikę?... įdomu ar ilgai tai tęsis? net ir pusę valandos važinėjant lauke, ji vis tiek būna nerami ir visiškai nemiega, o grįžus namo pučia likusią dienos dalį  g.gif

na maniskis,kol kleckas budavo pamiegodavo truputi lauke,o dabar mums 4men. tai vargstam irgi,nemiega jis lauke nors tu ka.nu ir taikausi as prie jo-uzsnusta,nesu i balkona,pradeda verkt vel i kambari,vel uzsnusta-vel i balkona.nu taip kol sveikatos turiu.
Atsakyti
QUOTE(uhu @ 2007 01 10, 13:22)
...Ilgą laiką rengdama nuramindavau Radži daina "Ryt iš ryto", neturiu klausos, bet jam patikdavo. Dabar ploju katutes, kalbinu, kartais šūkauju, nes reikia pergalėti jo šaukimą  smile.gif , šoku su rūbais, rodau savo kepurę ir bumbulą ant jos.............................

Žodžiu, jei kas nufilmuotų  rolleyes.gif .

thumbup.gif Maniau, kad aš viena tokia išprotėjusi biggrin.gif
Tik "mūsų gabalas" Baggy B "Gyvenu gerai" biggrin.gif
Atsakyti
maniškė irgi rėkia net springdama, o jau kai pamato kepurę doh.gif , nieko nepadarysi matyt daugumai nepatinka tie "laisvės suvaržymai" biggrin.gif
Atsakyti
Manasis protestuoja kai truputį pavėluoju ir jau būna atėjęs miegelis tai taip klykia tada ir dainuoju ir juokauju rengiu greit tada į vežimą blink.gif dažnai ir pro duris nebespėju išvešt jau būna lūžes. biggrin.gif Jei nuotaika gera tai rengiant pats šneka ir juokias thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus būdavo labai įvairiai: kartais visiškai ramiai, kartais su koncertais rengdavomės. Aš nusipirkau tokį kailinį maišą - striukytę, jis su kapišonu, bet neturi nei rankovių, nei kojytėms vietos, tiesiog kaip keturkampas maišiukas su kapišonu ir užtrauktuku, tai į jį tik įdėdavau dukrytę, užsegdavau užtrauktuką ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2007 01 12, 09:47)
Pas mus būdavo labai įvairiai: kartais visiškai ramiai, kartais su koncertais rengdavomės. Aš nusipirkau tokį kailinį maišą - striukytę, jis su kapišonu, bet neturi nei rankovių, nei kojytėms vietos, tiesiog kaip keturkampas maišiukas su kapišonu ir užtrauktuku, tai į jį tik įdėdavau dukrytę, užsegdavau užtrauktuką ir viskas.

pagalvoju ir as apie kazka tokio, nes vaikuciui dar tik 7 men., o nupirkau kombinezona su kelnem ir striuke atskirai, aisku pas gydytojus gerai eiti, nes nuvelki striuke, o kelnes lieka... gal vienos dalies daiktelis butu gerokai patogiau...
Atsakyti
labas vargstancios mamos 4u.gif as NE VIENA drinks_cheers.gif kol aprengiu lieku visai be nuotaikos, bet jis net i vezima nenori sestis, lauke turi ji nesioti ant ranku, o cia tai beda... verysad.gif
Atsakyti
tongue.gif ax.gif vargas mums 4u.gif
Atsakyti
o mes tai pirma uzmiegam, tik po to rengiames, nes kitaip tai doh.gif mieganti leliuka rengiu ir dar sakau sss...sss.s.s..s doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gerai,kad as ne viena 4u.gif .Mums su apsirengimu katastrofa doh.gif .Kepures bijo kaip velnio biggrin.gif .Jei dainuoju "Mama man jau 18" tai dar dar prisileidzia aprengiama doh.gif .Bet ir tai ne visada... Kol apsirengiam esu po prakaitu... biggrin.gif .Kol dar pati apsirengiu,prisiklausau jos daineliu biggrin.gif
Atsakyti
Mano suneliui tragedija kai reikia kepuryte deti ir i kombinezona rankytes ikisti, vaje vaje doh.gif Tai pasitelkiam komanda visa prie lialiaus, kol rengiu savo pipira, vienas zmogus barskina barskuciais kokiais o kitas - kalbina tongue.gif Kol neisnesu i lauka, tol muistosi ir nepatenkintas buna, kai tik pajaucia gryna ora, "luzti" pradeda, duodu ciulptuka kad nusiramintu soske.gif
Atsakyti