Aš tarp dvynių ir vėžio pagal horoskopą, tai vėžio visai neatitiko, o dvynių - net labai
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 10, 02:29)
Šaulys
Šaulys po žvaigždėtu dangumi jaučiasi geriau negu tikruose namuose, bet netgi garsūs tyrinėtojai turi dėvėti drabužius. Nesigaudai madoje ir Tau nelabai rūpi sudaryti tinkamą įvaizdį. Tavo drabužiai yra patogūs, kurie leidžia Tau laisvai judėti ir gali atlaikyti kasdienius iššūkius, kai eilinį kartą išsiruoši į gamtą. Tau labiausiai patinka drabužiai, pagaminti iš natūralaus pluošto. Jei galiausiai nusprendi nurašyti drabužį į nebedėvimus, Tu greičiausiai jį sudeginsi ir taip savotiškai grąžinsi skolą žemei. Hipių dienos vėl grįžta, ilgi sijonai, suplėšyti džinsai ir apsiaustai Tau puikiai tiks.
šitas aprašymas man artimas tik tiek, kad aš labai mėgstu išsiskiriančius ir laisvai apsirengusius žmones. Ir patogumą vertinu (kad nevaržytų kablai judėt).
Ale mano sijonukai ir bačiukai čia niekaip neįsipaišo
Man tai visiska netiesa! As vandenis
Na sakysim ne viskas tiesa Aš vandenis.
Svarstyklems tai apie stiliu nieko doro net neparasyta Tik i parduotuves lakstom ir lakstom Tas tiesa, bet juk ne visalaik kazka nusiperkam
O del stiliaus pojucio tai rasyta horoskopuose ne karta ir ne du, ir savyje pastebiu ta savybe, kad megstu puostis, kitus puosti ir mada pernelyg domiuosi Taciau manau daugelis moteru, nepriklausomai nuo zodiako zenklo, yra tokios
O del stiliaus pojucio tai rasyta horoskopuose ne karta ir ne du, ir savyje pastebiu ta savybe, kad megstu puostis, kitus puosti ir mada pernelyg domiuosi Taciau manau daugelis moteru, nepriklausomai nuo zodiako zenklo, yra tokios
As zinau, kad avinams tinka raudona spalva o siaip daugiau nieko nezinau
apie mane tai viskas ne tiesa apie zuvis kaip apie bomzes kokias parasyta
as liutuke, na ta dalis apie dizainerius ir kokybe bei branguma tai jau joooo ir elegancija megstu tiesiog neapkenciu sportinio stiliaus bei visokiu miniaku o kasdien tai tikrai nevaikstau su kostiumeliais: dzinsiukai, megzukai ir t.t. nemegstu svarku
QUOTE(Gwettul @ 2007 01 11, 04:05)
Uj, apie mane tai 80 % kaip pirstu i aki
Visos mes tokios- klykiam kad neturim kuo apsirengti, nors spintos luzta nuo rubu, bet va bent jau Svarstyklems kiek zinau tai labaaaaaiii budinga
SVARSTYKLES
Visos mes tokios- klykiam kad neturim kuo apsirengti, nors spintos luzta nuo rubu, bet va bent jau Svarstyklems kiek zinau tai labaaaaaiii budinga
SVARSTYKLES
QUOTE(-Agata- @ 2007 01 12, 10:09)
Svarstyklems tai apie stiliu nieko doro net neparasyta Tik i parduotuves lakstom ir lakstom Tas tiesa, bet juk ne visalaik kazka nusiperkam
mano pazistama viena svarstykles tai jai visai netinka turejo i rvis dar turi 5 rubus ir vaikshto visa gyvenima taip apsirengus, o jei nusiperka ka naujo tai ne duok tu dieve rubai visi turginio stiliaus, oj jei ka nusiperka ish parduotuves ir sumoka daug, bet atrodo kaip tam paciam turgui pirkta ar bazej [ish tu skyriu bazej, kur vyrauja bazes ir turgaus stiliaus tendencijos]
Nu aš ir avinas.... apie rūbus iš tiesų tiek ir parašyta.. tiesa, kad avinai veržlūs žmonės, jiems visur reikia dalyvauti, viską apie visus žinoti, tad kasdienei jų aprangai labiausiai tiktų patogūs rūbeliai, bet juose vistiek būtų kažkas kas patrauktų aplinkinių akis... ar tai labai prie kūno prigludę džinsiukai, ar patogi palaidinė apspaudžianti kiekvieną šonkauliuką, arba gili dekoltė... taip kad... o štai, jei jau aviniukas nutarė pasipuošti - tai tikrai bus į ką akis padėbsoti.... Tik tiesa, labai priklauso nuo norų, galimybių ir vietos, kurioje būsime. Pvz. aš nesistengiu išsiskirt iš aplinkos savo apranga... et, sakau natūralumas valdo.
Aš vėžys - nulis tiesos
Nu visai net ne į tą pusę