Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga pagal zodiako ženklą

QUOTE(rytoj @ 2007 01 10, 11:10)
Oi, kaip nepataike  doh.gif Jau kad as nesigaudau madoj ir kad man nelabai rupi sudaryti tinkama ispudi - melas. Hipiu stiliaus irgi nemegstu. Suplesytu dzinsu, apsiaustu pakesti negaliu. Na, gal kazkiek tiesos yra tame, kad renkuosi patogius drabuzius. Tiesa, kasdien gal ir apsivilkciau belenkaip, bet kai i darba reikia, tai nelabai galiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir kas toki brieda apie Saulius sugalvojo? Tikra nesamone.
Atsakyti
Na apie mane irgi nelabai teisingai parasyta g.gif Stilius tai mano daugiau prie klasikinio linksta ax.gif, ir daznai megstu atnaujinti savo gorderoba. Tik va vienas dalykas tai teisingas, visada labai priziuriu savo rubus blush2.gif
Atsakyti
Na apie mane ir mazai tiesos ,bet yra ... ax.gif siaip klasikinis stilius ne man bet kai reikia tai moku ir taip pasipuosti ....megstu originalius kokybiskus rubus ,nemoku vien uz varda,bet ir turginiu rubu neperku ax.gif Esu Jautis...
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2007 01 10, 10:41)
Esu vezys, nekenciu nudevetu daiktu, taigi,megztuku metai is metu tikrai nenesioju doh.gif nepatinka placios kelnes,tik paauglystej nesiojau, taip pat iseigine apranga tikrai toli nuo ilgo sijono ir lietpalciu lotuliukas.gif megstu dzinsus, seksualius megztukus ir maikutes, sijonu,ypac ilgu,irgi nenesioju schmoll.gif
vasarai vienintele tiesa-dievinu sandalus, taciau nelabai supratau,ka reikia "papludymio stiliaus apranga" g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man taip pat l. nepatinka apkare nudeveti rubai, ilgi sijonai, nesioju tik trumpus, aisku ne visada rolleyes.gif ....patinka aptempti drabuziai..man turi buti patogu, kad laisvai ir gerai jausciausi...man patinka apsiauti kedus(tik ne ploksciapadzius, nekenciu tokiu), o tokius kaip as juos vadinu auksti ir iliemenuoti biggrin.gif kelnes tokios ant koju laisvesnes, o dupce aptempta blush2.gif buna su daug kiseniu, bet as nemegstu daug kiseniu, svarbu kad butu sonuose dvi, kokia aptemta maikute ar megztukas (butinai aptemtas), na ir jei salta tai striukyte...tai tokia apranga vadinu laisvas sportinis stilius... ax.gif zodziu laisva ir niekuo neipareigojanti apranga... cool.gif treningais ne karto nesu isejusi i miesta doh.gif ...
Atsakyti
O man pagal zodiaka tai viskas atitiko. Esu oziaragis. Labai megstu klasikini stiliu, taip pat kostiumelius. Galeciau visada juos nesioti, bet darbe atrodyciau kaip balta varna biggrin.gif nes ten visi su dzinsais. Namuose taip pat nekaip...Tai tik kai kokia proga pasitaiko iskart apsivelku kostiumeli.
Atsakyti
Aš - Svarstyklės.Kad gavusi atlyginimą skuosčiau į parduotuves g.gif Po parduotuves pasivaikščioti mėgstu, bet ne iki tokio lygio, kad šluočiau lentynas visas iš eilės.Ir manau, kad gražu ne tai kas madingiausia, o tai, kas tau tinka. Taigi tiesos- tik pusė sakinio.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 10, 01:29)

Žuvys

Labiausiai mėgsti patogius, laisvus drabužius. Dažniausiai namie laiką leidi basa, apsivilkusi ilgą, laisvą sijoną, nes geriausiai jautiesi susijusi su pasauliu, kai pojūtis toks, tarsi drabužiai visai neegzistuotų. Juk jie iš esmės yra socialinis kūrinys. Tu negali vaikščioti gatvėmis nuoga, tačiau renkiesi kuo pigesnius drabužius. Jei būtų Tavo valia, karštą dieną vaikščiotum su maudymosi kostiumu, o šaltą užsidėtum kad ir kelis plastikinius maišus. Jei jau nusiperki patinkantį drabužį, tarsi suaugi su juo ir nešioji kasdien keletą metų.

nu sutapo tik tai kad patogius rubus megstu,bet manau visi juos megsta biggrin.gif o ir siaip rubai su kuriais,kaip cia pasakius,na iseinu is namu man patogus aisku,bet tai grizus namie su jais as but negaliu,namam jie nepatogus,tai nezinau ar patgius megstu ,turbut nuo situacijos patogumas tas priklauso ax.gif laisvesnius rubus nesiojau paauglystei,o dabar stilius toks ne grieztas,bet na grieztesnis,jokiu fiti miti nemegstu,visko minimaliai,na vienas koks akcentukas ir viskas,ai tikrai briedai cia biggrin.gif as isvis zuvu niekad neatitikau,tik va mb sake,kad kaip zuvis atrodau mazute,gerute is pirmo zvilgsni,o toliau jau sake pasijaute didziai apgautas pirmo ispudzio rolleyes.gif
Atsakyti
Mano oziaragis ir visai nesutapo, nes formaliu drabuziu nenesioju... biggrin.gif Manau pagal zodiaka nustatyneti kaip megsti rengtis, yra jau visai neturejimas ka ir bedaryti su tais horoskopais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maty @ 2007 01 10, 11:19)
drinks_cheers.gif ir kas toki brieda apie Saulius sugalvojo? Tikra nesamone.

nu tikrai kad netiesa apie saulius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 10, 01:29)
Jautis
Viskas, kas bent kiek netobula, Tau atrodo nekultūringa dėvėti. Atradusi tikrai kokybišką klasikinį kostiumėlį, gali jam išleisti nors ir visą atlyginimą.

labai juokinga cia biggrin.gif nes labai atitinka irnesakyk.gif
Atsakyti
Jautis

Preciziškasis jautis niekada nebus pagautas vilkintis kažką, prie ko būtų galima bent kiek prikibti. Pripažink sau, esi iš tų, kurie mėgsta žymių dizainerių etiketes. Tu puikiai žinai, ką reikia vilkėti per verslo vakarienę ar oficialų vakarėlį ir net Tavo darbo drabužiai sukurti dizainerių ar bent jau pirkti prestižinėje parduotuvėje. Viskas, kas bent kiek netobula, Tau atrodo nekultūringa dėvėti. Atradusi tikrai kokybišką klasikinį kostiumėlį, gali jam išleisti nors ir visą atlyginimą. Mada nėra svarbiausias argumentas Tavo garderobo atnaujinimui, puikiai žinai, kad tikra klasika visada išlieka aukštumoje.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ohoho apie mane kaip prabangiai rasho..bet vistiek netiesa biggrin.gif
Atsakyti
visiskas briedas apie Liutus smile.gif
Atsakyti