Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga pagal zodiako ženklą

o as tikrai turiu daug pazistamu skorpionu, kurie megsta raudona, net labai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2006 10 13, 13:03)
Esu skorpione ir raudonos spalvos nelabai temegstu schmoll.gif
Papildyta:
Dar ziurint koksai atspalvis,tik jau ne ryskiai raudonas schmoll.gif



Va,kas man is galvos buvo isgarave...gi as dievinu ryskiai raudonas masinas wub.gif Reiskias kazkiektai teitybes yra,kad skorpionai megsta raudona spalva ax.gif
Atsakyti
Nors aš pati skorpionas, bet raudonos spalvos nemėgstu schmoll.gif
Kažkaip pergalvojau, kad pas mane gal tik vienas rūbas yra raudonas, va rūžavą tai mėgstu, bet raudonos nea blink.gif Gal aš ne skorpionas blink.gif
Atsakyti
Keista,bet niekada to nepastebejau g.gif
Atsakyti
As irgi skorpione, anksciau net nesusimastydavau apie spalvas, kurios tinka, devedavau tai kas patinka. Vienam baliuke vilkejau raudona suknele ir sulaukiau daug pagyru, kad labai spalva tinka, nezinau kas visiem uzkrito g.gif Dabar pati pamegau raudona, ir gal netgi geriau jauciuosi. Viena drauge labai apsiskaiciusi irgi sake, kad skorpionam raudona labai tinka. thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras ne skorpionas, bet raudona spalva jo pati megstamiausia cool.gif
Atsakyti
raudona spalva mana tai pačiausia wub.gif ( esu dvynys ) vat ir šnd dėviu ryškiai raudoną megztuką
Atsakyti
As skorpijone. Anksciau raudonos nemegau, bet po truputi pabandziau ir labai prigijo. Jau ir tinka ir patinka thumbup.gif
Gak ir yra tiesos skorpionas ir 4u.gif raudona spalva
Atsakyti
as irgi skorpione esu, bet raudona spalva nekenciu... nepatinka ir netinka.... gal todel drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano teta skorpione tai jai labai raudoni rubeliai tinka, bet del to, kad pabrezia jos bruozus, o ne del to, kad skorpione biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ieškojau bet neradau tokios temos,kadangi cia kalbama apie stiliu ir apranga, tai tikiuos cia pataikiau biggrin.gif ...Taigis, koks jusu zodiako zenklas ir kaip jus rengiates, koks jusu stilius, arba kokie megiamiausi stiliai?...Taip galbut padesime toms, kurios vis dar neatranda savojo.....o gal nukreipsime kuria kryptim eiti... bigsmile.gif Tai as ir pradesiu:
Esu Vėžys - patinka laisvas sportiškas (bet ne treningai biggrin.gif ) ir toks sakykim klasikinis.... ax.gif

O cia radau siokios tokios info:
Avinas
Avinas nori būti pirmas visur, kur tik įmanoma. Tai reiškia, kad Tu tiksliai žinai, kas madinga būtent šią minutę. Tu netgi pati diktuoji madas. Nebijai išbandyti naujovių, jei jos pažadina Tavo linksmybių ir nuotykių dvasią. Kol dar matai naujus drabužius parduotuvių vitrinose, žinai, kad tai dar yra ant bangos ir gali išleisti sunkiai uždirbtus pinigus, kad įsigytum tai, kas vadinama paskutiniu mados klyksmu. Aštuoniasdešimtaisiais Tu būtum pirmoji išbandžiusi pagalvėles petukams, devyniasdešimtaisiais – apsivedusi akių kontūrus juodu pieštuku.

Jautis

Preciziškasis jautis niekada nebus pagautas vilkintis kažką, prie ko būtų galima bent kiek prikibti. Pripažink sau, esi iš tų, kurie mėgsta žymių dizainerių etiketes. Tu puikiai žinai, ką reikia vilkėti per verslo vakarienę ar oficialų vakarėlį ir net Tavo darbo drabužiai sukurti dizainerių ar bent jau pirkti prestižinėje parduotuvėje. Viskas, kas bent kiek netobula, Tau atrodo nekultūringa dėvėti. Atradusi tikrai kokybišką klasikinį kostiumėlį, gali jam išleisti nors ir visą atlyginimą. Mada nėra svarbiausias argumentas Tavo garderobo atnaujinimui, puikiai žinai, kad tikra klasika visada išlieka aukštumoje.

Dvyniai

Dvyniams kiekviena diena yra naujas nuotykis. Tikriausiai, kai ryte atidarai spintą, ant galvos užgriūva visa krūva drabužių. Madą Tu seki priebėgomis, nes tai Tau labai greitai pabosta. Ypač, jei mados dažnai keičiasi, Tu puikiai suvoki, kad tai – tik artimiausioms 24 valandoms. Tu suvoki savo piniginės galimybes, kai eini apsipirkti, tačiau jei atrasi neaiškios kilmės patogius batelius, iš kurių tiesiog nesinorės ištraukti kojos, niekas Tavęs nesulaikys nuo jų įsigyjimo. Tau net nerūpi, kaip jie atrodo ir ką sako pardavėjas ar draugės, svarbu, kad Tu puikiai jautiesi.

Vėžys

Tau tikra laimė vėl užsivilkti tą megztuką, kurį dėvi metai iš metų. Nežinia ką atiduotum, kad sugrįžtų “parašiutininkų” kelnių ir apdribusių džemperių mada. Kai kuriuos iš jų gal dar tebeturi savo garderobe ir, kai tik yra tinkama proga, mielai juos velkiesi. Itin moteriškų drabužių Tavo spintoje rasti praktiškai neįmanoma. Mėgstamiausia Tavo išeiginė apranga – ilgas, laisvas sijonas, v iškirptės megztukas ir lietpaltis. Šiltomis dienomis paplūdimio stiliaus apranga, skara ir įsispiriami “sandalai” yra neatskiriama Tavo išvaizdos dalis.

Liūtas

Liūtas – valdžios ženklas ir nori turėti viską, kas geriausia. Jei drabužis Tau per brangus, Tave tiesiog apsėda nenumaldomas noras jį įsigyti. Naujausios kolekcijos, žymūs dizaineriai yra pagrindiniai Tavo perkamos aprangos kriterijai. Jei nieko negirdėjai apie dizainerį, meti drabužį lyg karštą geležį. Viešumoje visada dėvi tik aukščiausios kokybės drabužius. Komfortas Tau lieka paskutinėje vietoje. Darbo vietoje vilki klasikinius kostiumus ir Tau jie patinka, tačiau laisvalaikiu teiki pirmenybę lengvesniems elegantiškiems drabužiams, dažnai pasiūtais specialiai Tau. Visada jauti pareigą atrodyti, lyg būtum karališkosios šeimos ar bent jau žymios verslininkų draugijos narys.

Mergelė

Kiekvieną naktį prieš miegą mergelė gali būti rasta apsiginklavusi krakmolo skardine, pareigingai plušanti prie lyginimo lentos. Tu gerai rūpiniesi drabužiais ir jie Tau už tai atsilygina puikiai išsilaikydami ilgą laiką. Nors į madą žiūri šiek tiek su panieka, tačiau kiekvieną drabužį sugebi pritaikyti sau. Mintys apie kažkokias mados ribas Tau sukelia atvirą juoką. Drabužių kaina Tau labai svarbi, todėl dažniausiai stengiesi apsipirkti per sezoninius išpardavimus. Tavo perkami drabužiai paprasti, pritaikyti pertaisyti ir akivaizdžiai išbus Tavo spintoje bent jau pusę gyvenimo.

Svarstyklės

Svarstyklėms apsipirkinėjimas yra tarsi geriausias draugas. Tu turi puikų skonį, todėl bet kas, kas nors šiek tiek nebemadinga, Tau yra nepakankamai gerai. Šeima ir draugai žino, kad jei užsuks pas Tave per Tavo “mados krizes”, gali namo išsinešti nemažai puikių, bet Tau nebetinkančių daiktų. Ryte, stovėdama prieš drabužių spintą, Tu kasdien patiri stresą, nes turi tiek daug pasirinkimo galimybių, ir tiek mažai laiko apsispręsti. Vos gavusi atlyginimą, iškart bėgi į parduotuves ir moki bet kokią prašomą kainą. Stiliaus klausimais niekada neapsirinki, į Tave patarimo galėtų kreiptis kiekvienas, norintis suderinti klasikines detales su kažkuo šiuolaikišku, kas gali šauti į galvą tik Tau.

Skorpionas

Sunku kategorizuoti visada seksualų skorpioną. Vieną dieną atrodai visa blizganti tarsi kątik nužengusi iš prabangaus aukštuomenės vakarėlio, o kitą grįžti prie kažko romantiškai plėvesuojančio. Kad ir ką bedevėtum, nesvarbu kokiu sezonu, greičiausiai turi kažkokį užslėptą motyvą. Jei išeini į miestą su mini, greičiausiai ieškai sau partnerio, kuris vakare pasiūlytų ką nors linksmo. Tu apsivilksi aukštos kokybės megztinį, kai eini į pokalbį su viršininku, nes manai, kad tai gali lemti Tavo paaukštinimą. Seki madas tiek, kiek jos Tau tinkamos, tačiau tikrai nesi mados vergė. Jei visi aplink vaikščiotų nuskustais antakiais, Tu tikrai to nedarytum.

Šaulys

Šaulys po žvaigždėtu dangumi jaučiasi geriau negu tikruose namuose, bet netgi garsūs tyrinėtojai turi dėvėti drabužius. Nesigaudai madoje ir Tau nelabai rūpi sudaryti tinkamą įvaizdį. Tavo drabužiai yra patogūs, kurie leidžia Tau laisvai judėti ir gali atlaikyti kasdienius iššūkius, kai eilinį kartą išsiruoši į gamtą. Tau labiausiai patinka drabužiai, pagaminti iš natūralaus pluošto. Jei galiausiai nusprendi “nurašyti” drabužį į nebedėvimus, Tu greičiausiai jį sudeginsi ir taip savotiškai grąžinsi skolą žemei. Hipių dienos vėl grįžta, ilgi sijonai, suplėšyti džinsai ir apsiaustai Tau puikiai tiks.

Ožiaragis

Geriau jautiesi su verslo kostiumu nei su megztiniu ir neįtikimais aukštakulniais nei su patogiais įsispiriamais bateliais. Tu turi pakankamai priežasčių norėti geriausio, bet negali tikėtis visa tai gauti iš savo kuklaus biudžeto. Tavyje nėra snobo, kuris sustabdytų nuo derėjimosi ar pirkimo iš mažiausios kainos lentynų. Visi Tavo drabužiai praktiški. Galbūt jie nėra iš paskutinės sezono kolekcijos, bet visada leidžia partneriams suprasti, kad į karjerą Tu žiūri tik rimtai ir labai rimtai. Jei kaina nedidelė, nusipirksi dranužį ir pataisysi jį taip, kad jis įgautų klasišką, laiko nesugadinamą pavidalą.

Vandenis

Niekada nepamatysime vandenio vienoje iš didžiulių, koorparacinių madingų drabužių parduotuvių, kurios pelnosi iš monopolijų ir išnaudojimo. “Second hand” parduotuvės yra tinkamiausias sprendimas, kur gali rasti įdomiausių drabužių ir nenuskriausti savo piniginės. Tu eini su mada savo pačios keliu. Tu neperki naujų madingų retro drabužių, geriau susirandi tai, kas šiam retro laikotarpiui buvo nauja. Tavo spintoje gausu spalvingų, šokiruojančių drabužių. Tu visada žengi vienu žingsneliu pirmiau visuotinės mados, todėl Tavo kelias dažnai pasisuka į veiklą, susijusią su pop-kultūra. Tačiau tarp gausybės nesuderinamų, eklektiškų, drąsių drabužių tikriausiai yra bent vienas elegantiškas, tobulai Tau tinkantis ir būtinai brangus kostiumėlis.

Žuvys

Labiausiai mėgsti patogius, laisvus drabužius. Dažniausiai namie laiką leidi basa, apsivilkusi ilgą, laisvą sijoną, nes geriausiai jautiesi susijusi su pasauliu, kai pojūtis toks, tarsi drabužiai visai neegzistuotų. Juk jie iš esmės yra socialinis kūrinys. Tu negali vaikščioti gatvėmis nuoga, tačiau renkiesi kuo pigesnius drabužius. Jei būtų Tavo valia, karštą dieną vaikščiotum su maudymosi kostiumu, o šaltą užsidėtum kad ir kelis plastikinius maišus. Jei jau nusiperki patinkantį drabužį, tarsi suaugi su juo ir nešioji kasdien keletą metų.

P.S. Apie mane nelabai nutaike is sios info tongue.gif
Atsakyti
rengiuosi paprastai ir patogiai, nes ne itin mėgstu kristi į akis. aišku, kai užeina nuotaika pasipuošti, rengiuosi subtiliai, bet įdomiai. niekad nedėviu itin seksualių drabužių, man labiau patinka, kai seksualumas yra pateikiamas subtiliai.
kasdien nešioju džinsus/kelnes ir megztukus/palaidinukes. mėgstu diržus smile.gif

SKORPIONĖ smile.gif
Atsakyti