Mano mama skorpionė, tai tikrai jau raudonos spalvos megėja, atidarai spinta - 70 % raudona
As kad ir ne skorpionas,bet dvyne,bet raudona spalva dievinu ir masinas ir baldus ir vazas ir kitus aksesuarus,bet drabuzius tik kai kuriuos
as pati skorpijone ir dievinu sia spalva
bei orandzine ir ruda atradau kazkaip
bei orandzine ir ruda atradau kazkaip
as irgi skorpione ir raudona, ruda ir oranzine man
nu nzn ash tai irgi skorpioniux ale man tai pati paciausia - juoda...raudono kazka gal ir turiu, bet tikrai nedaug..jei uzeina spalvos badas (kas keli metai vis toks keistas buna ) tai tada sodriai zalios labai noriu, bet ne raudonos..tai vot:)
As irgi skorpionas,bet man patinka rudos visi atspalviai ir chaki
Raudonos nemegstu,bet daug kas sako kad tinka prie veido
Raudonos nemegstu,bet daug kas sako kad tinka prie veido
o as tauras (nu gerai - jautis, bet labai jau kaimiskai skamba... ), bet dievinu raudona spalva. ogi kaip tik tureciau jos nekest... hmmm.....
pazistu ne viena skorpiona, bet tik vienai is ju raudona patinka...
pazistu ne viena skorpiona, bet tik vienai is ju raudona patinka...
Buna sezonu kai uzeina raudonos norejimas;) turiu rubu raudonu-negaliu priestarauti dar megstu zalias ir oranzines..
Kiek teko skaityti tai skorpionu spalvos yra juoda ir raudona,todel dauguma geriausiai jauciasi tarp tu spalvu.Tikrai esu pastebejusi,kad daugumai skorpionu tinka raudonos spalvos rubai.Pavyzdziui man labai patinka geltonos spalvos rubai ir zalios,bet tik grazu paziuret,bet pati rengtis negaliu,kazkaip netinka man jie,net blogai jauciuosi su tokiu spalvu rubais,nors paziuret tikrai grazu...o va raudona,sava...