aš tai žuvys....
na tai kaip tos žuvelės tai į vieną tai į kitą pusę...
bet šiaip manon stilius ... romantiškai santūrus
po vaiko gimimo kiek pasikeitęs į patogesnį-sportiškesnį... bet gryžtam gryžtam po truputį prie tikrosios savęs
na tai kaip tos žuvelės tai į vieną tai į kitą pusę...
bet šiaip manon stilius ... romantiškai santūrus
po vaiko gimimo kiek pasikeitęs į patogesnį-sportiškesnį... bet gryžtam gryžtam po truputį prie tikrosios savęs
Esu liūtas, mėgstamiausia mėlyna spalva ir jos atspalviai, kiek pamenu, visą laiką ji dominuoja mano spalvų paletėje. Kitoms irgi neabejinga: raudona, juoda, balta, pilka, o va žalios, geltonos, oranžinės, rūžavos nieko neturiu ir netgi neturėjau.
As SVARSTYKLES,
megstu issiskiriancia, idomia, stilinga apranga, ypac i kitus paziureti, kai matau, kad zmogus turi savita stiliu, o paciai kartais drasos arba nuotaikos pritruksta , taciau bet kokiu atveju, viskas turi buti suderinta iki smulkmenu . Labai prijauciu senienoms, suderintoms su siuolaikine mada ir pan.
megstu issiskiriancia, idomia, stilinga apranga, ypac i kitus paziureti, kai matau, kad zmogus turi savita stiliu, o paciai kartais drasos arba nuotaikos pritruksta , taciau bet kokiu atveju, viskas turi buti suderinta iki smulkmenu . Labai prijauciu senienoms, suderintoms su siuolaikine mada ir pan.
Esu Žuvis,mėgstu ekstarvagancija, su ritietišku prieskoniu...spalva labiausiai patinka raudona, bet kad neišerzinčiau žmonių, ir pati saves, tai jos per daug neneudoju. Rubai dažniausiai juodi, pakankamai meniški, ir dažniausiai rubuose ar papuošaluose turiu kokia detalę, netradicine, tiesiog mėgstu išsiskirt, bet gal tiesiog mano toks stilius...
Ožiaragis. Labiau mėgstu klasiką, neužsidėčiau jokių aptysusių džinsų, belekiek karolių visokių, rutuliukų, burbuliukų ir t.t. mėgstu madingus drabužius, bet tik tokius, kur per daug neprikrauta, kur viskas su saiku. Arba lygūs, arba raštai, bet proto ribose ir be jokių ten blizgalų. O spalvos tai visokios, geltona, žydra, balta, juoda, žalia, mėlyna, pilka... nesvarbu. Salotinių ir morkinių tik gal ne mėgstu ryškius, figūrą pabrėžiančius rūbus, bet šarka kokia nesu
Oziaragis. Megstu zalia, raudona ir juoda spalvas labiausiai
QUOTE(Rube @ 2006 05 15, 12:56)
as irgi pastebejau, kad skorpiones daznai tokios efektingos moterys, megsta raudona, juoda
esu skorpionė bet raudonos spalvos nemėgstu mano spalvos juoda,pilka,ruda,tamsiai mėlyna,balta,mėgstu ir šiltas pastelines spalvas
Aš Šaulys. Prieš kelis metus mėgau tik juodus drabužius spalvoti buvo negražu. O šiais metais patinka spalvos, nors tebesu Šaulys
Papildyta:
o aš raudonos negaliu pakęsti
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2009 04 07, 23:22)
Aš Šaulys Mėgstu juoda,balta,raudona. Megstu labiau klasikini stilių,bet sportiškai irgi gerai kur į gamtą...Bet į miestą sportiškai neišeičiau Turiu puiku skonį,seku madą,bet jei man daiktas nepatinka tegu būna topinis nenešiosiu. Mėgstu prabangą,nemėgstu blizgučių
o aš raudonos negaliu pakęsti
as skarpione ir dievinu raudona spalva, bei nebrokuoju ir jos atspalviu. pas mane viskas raudona, rankines, batai, kelnes, sijonai, kailiniai, ir visa kita, dievinu sia spalva, man atrodo kai apsirengiu raudonai as pasikraunu energija, ir bunu labai energinga, kaip sako " veza". nebrokuoju , baltos ir juodos. nemegsti zalios, nebent tai labai razi zalia spalva.