QUOTE(Lieputė @ 2007 01 09, 22:29)
Šaulys
Šaulys po žvaigždėtu dangumi jaučiasi geriau negu tikruose namuose, bet netgi garsūs tyrinėtojai turi dėvėti drabužius. Nesigaudai madoje ir Tau nelabai rūpi sudaryti tinkamą įvaizdį.
Visiškai ne apie mane
Visada intuityviai žinau, kas tuo metu ant bangos (nors šiaip madų nesivaikau, renkuosi, kas man pačiai miela dūšiai), puikiai suprantu kas man tinka, o kas nelabai. Perku pagal nuotaiką ir būsimų pirkinių beveik niekada nesimatuoju, o visada pasiimu tinkama dydį (renkuos iš akies)
Tavo drabužiai yra patogūs, kurie leidžia Tau laisvai judėti ir gali atlaikyti kasdienius iššūkius, kai eilinį kartą išsiruoši į gamtą.Tau labiausiai patinka drabužiai, pagaminti iš natūralaus pluošto.
Šita dalis tinka.
Jei galiausiai nusprendi nurašyti drabužį į nebedėvimus, Tu greičiausiai jį sudeginsi ir taip savotiškai grąžinsi skolą žemei. Hipių dienos vėl grįžta, ilgi sijonai, suplėšyti džinsai ir apsiaustai Tau puikiai tiks.
Paauglystėj buvau pamišus dėl hipiško stiliaus, o dabar turbūt vargiai įpirštum kažką panašaus
Mėgstu ryškias spalvas, raukinukus, karbatkytes, bet viskas man turi būt su saiku. Labiausiai patinka klasikinis stilius, spalvos juoda, balta ir raudona, dar kartais tam tikrų atspalvių žalia.