Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga pagal zodiako ženklą

As liutas.Visos spalvos patinka,isskyrus juoda.Anksciau visi drabuziai buvo rudi, ir kas tinka prie rudo.Dabar pereinu prie pilkos ir prie jos deranciu spalvu.Nemegztu rengtis bet kaip,viskas turi dereti. smile.gif
Atsakyti
As tai zuvis labiausiai megstu juoda spalva. ir melyna blush2.gif ilgus sijonus blush2.gif o ir o ilgus paltus dievinu blush2.gif
Atsakyti
As svarstykles megstu visas spalvas, labiausiai patinka zalsva, balta, zydra, sviesi fioletine ir ruzava, raudona... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 04 13, 12:47)
As tai zuvis labiausiai megstu juoda spalva. ir melyna blush2.gif  ilgus sijonus blush2.gif o ir o ilgus paltus dievinu blush2.gif

as ir esu zuvyte...dievinu juoda spalva...jei koki ruba isimyliu sunkiai paleidziu ax.gif ...
Atsakyti
Esu liutas, spalvas renkuosi pagal dvasine bukle - buvo juodas, buvo baltas, pastelinis, oranzinis laikotarpiai, dabar - pilkas rusvas dramblio kaulo. Tikrai megstu isskirtinius aksesuarus, firmos garsumas kaip tik nesvarbu. Keliaudama kaip tik ieskau nezinomu "perliuku" smile.gif Tikrai nenoreciau susitikti baliuje savo dvynes smile.gif
Megstu prabanga kiek kiek tai leidzia finansai smile.gif Visumoje esu eklektiska smile.gif
Atsakyti
Avinas
Avinas nori būti pirmas visur, kur tik įmanoma. Tai reiškia, kad Tu tiksliai žinai, kas madinga būtent šią minutę. Tu netgi pati diktuoji madas. Nebijai išbandyti naujovių, jei jos pažadina Tavo linksmybių ir nuotykių dvasią. Kol dar matai naujus drabužius parduotuvių vitrinose, žinai, kad tai dar yra ant bangos ir gali išleisti sunkiai uždirbtus pinigus, kad įsigytum tai, kas vadinama paskutiniu mados klyksmu. Aštuoniasdešimtaisiais Tu būtum pirmoji išbandžiusi pagalvėles petukams, devyniasdešimtaisiais – apsivedusi akių kontūrus juodu pieštuku.

domiuosi, kas yra madinga bet tikrai taip aklai nesivaikai ir neperku rolleyes.gif
man svarbiausia, kad ant manes ziuretusi, tikru ir patiktu rolleyes.gif nors aisku, jei kas labai patinka tikrai isigyju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2008 02 05, 17:05)
As esu avinas bet dauguma mano rubu juodi ir aptemti. Nezinau kiti man nelimpa.

nu, akurat, turiu draude avina biggrin.gif tik ana dar ir baltu bliuzeliu labai nori prie tu juodu, jau tokia konservatyvi doh.gif (as ne apie jus)
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 04 13, 10:47)
As tai zuvis labiausiai megstu juoda spalva. ir melyna blush2.gif  ilgus sijonus blush2.gif o ir o ilgus paltus dievinu blush2.gif

drinks_cheers.gif

Patinka juoda,melsva.Žalia mylima blush-anim-cl.gif .
Turiu seną sidabrinę grandinėlę ,su melsva akim wub.gif Mylimiausia ..Ją dažnai bandau prisitaikyti prie drabužių 4u.gif

Patinka sijonai,gėlėtos suknios 4u.gif

Labai noriu ilgo,juodo ,įliemenuoto klasikinio palto bigsmile.gif Man tokie nerealiai gražu wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 20 balandžio 2008 - 16:20
As dvynys-vezys. Rengiuosi visomis vaivorykstes spalvomis biggrin.gif nelabai as paisau nei ten stiliaus krypciu..ar dar ko nors... Svarbu man ta diena grazu bigsmile.gif aliu but ir konservatyvi ir ekscentriska ir visokia kitokia kokia sualvoju ax.gif Palaida bala zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
AS esu vandenis ir labai megstu zalia ir violetine spalvas wub.gif dar melynas geltonas juoda ir orandzine labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 04 20, 16:15)
Patinka juoda,melsva.Žalia mylima  blush-anim-cl.gif

drinks_cheers.gif Taip pat esu žuvys ir žalia mano topuose pirmoji cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 21 balandžio 2008 - 13:03
Aš tai Vėžys, tačiau mano mylimiausia spalva - ruda. Nežinau net kodėl, bet anksčiau labai jos nemėgau, o dabar beveik viską perku tik rudos spalvos, na dar keletą rūbelių juodos. Pačiai net keista g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inteja: 21 balandžio 2008 - 13:08