As tai zuvis labiausiai megstu juoda spalva. ir melyna ilgus sijonus o ir o ilgus paltus dievinu
As svarstykles megstu visas spalvas, labiausiai patinka zalsva, balta, zydra, sviesi fioletine ir ruzava, raudona...
QUOTE(jane deadly @ 2008 04 13, 12:47)
As tai zuvis labiausiai megstu juoda spalva. ir melyna ilgus sijonus o ir o ilgus paltus dievinu
as ir esu zuvyte...dievinu juoda spalva...jei koki ruba isimyliu sunkiai paleidziu ...
Esu liutas, spalvas renkuosi pagal dvasine bukle - buvo juodas, buvo baltas, pastelinis, oranzinis laikotarpiai, dabar - pilkas rusvas dramblio kaulo. Tikrai megstu isskirtinius aksesuarus, firmos garsumas kaip tik nesvarbu. Keliaudama kaip tik ieskau nezinomu "perliuku" Tikrai nenoreciau susitikti baliuje savo dvynes
Megstu prabanga kiek kiek tai leidzia finansai Visumoje esu eklektiska
Megstu prabanga kiek kiek tai leidzia finansai Visumoje esu eklektiska
Avinas
Avinas nori būti pirmas visur, kur tik įmanoma. Tai reiškia, kad Tu tiksliai žinai, kas madinga būtent šią minutę. Tu netgi pati diktuoji madas. Nebijai išbandyti naujovių, jei jos pažadina Tavo linksmybių ir nuotykių dvasią. Kol dar matai naujus drabužius parduotuvių vitrinose, žinai, kad tai dar yra ant bangos ir gali išleisti sunkiai uždirbtus pinigus, kad įsigytum tai, kas vadinama paskutiniu mados klyksmu. Aštuoniasdešimtaisiais Tu būtum pirmoji išbandžiusi pagalvėles petukams, devyniasdešimtaisiais apsivedusi akių kontūrus juodu pieštuku.
Avinas nori būti pirmas visur, kur tik įmanoma. Tai reiškia, kad Tu tiksliai žinai, kas madinga būtent šią minutę. Tu netgi pati diktuoji madas. Nebijai išbandyti naujovių, jei jos pažadina Tavo linksmybių ir nuotykių dvasią. Kol dar matai naujus drabužius parduotuvių vitrinose, žinai, kad tai dar yra ant bangos ir gali išleisti sunkiai uždirbtus pinigus, kad įsigytum tai, kas vadinama paskutiniu mados klyksmu. Aštuoniasdešimtaisiais Tu būtum pirmoji išbandžiusi pagalvėles petukams, devyniasdešimtaisiais apsivedusi akių kontūrus juodu pieštuku.
domiuosi, kas yra madinga bet tikrai taip aklai nesivaikai ir neperku
man svarbiausia, kad ant manes ziuretusi, tikru ir patiktu nors aisku, jei kas labai patinka tikrai isigyju
QUOTE(imarta @ 2008 02 05, 17:05)
As esu avinas bet dauguma mano rubu juodi ir aptemti. Nezinau kiti man nelimpa.
nu, akurat, turiu draude avina tik ana dar ir baltu bliuzeliu labai nori prie tu juodu, jau tokia konservatyvi (as ne apie jus)
QUOTE(jane deadly @ 2008 04 13, 10:47)
Patinka juoda,melsva.Žalia mylima .
Turiu seną sidabrinę grandinėlę ,su melsva akim Mylimiausia ..Ją dažnai bandau prisitaikyti prie drabužių
Patinka sijonai,gėlėtos suknios
Labai noriu ilgo,juodo ,įliemenuoto klasikinio palto Man tokie nerealiai gražu
As dvynys-vezys. Rengiuosi visomis vaivorykstes spalvomis nelabai as paisau nei ten stiliaus krypciu..ar dar ko nors... Svarbu man ta diena grazu aliu but ir konservatyvi ir ekscentriska ir visokia kitokia kokia sualvoju Palaida bala zodziu
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 04 20, 16:15)
Patinka juoda,melsva.Žalia mylima .
Taip pat esu žuvys ir žalia mano topuose pirmoji
Aš tai Vėžys, tačiau mano mylimiausia spalva - ruda. Nežinau net kodėl, bet anksčiau labai jos nemėgau, o dabar beveik viską perku tik rudos spalvos, na dar keletą rūbelių juodos. Pačiai net keista