QUOTE(Lina_Linute @ 2008 02 01, 22:31)
O as esu Vezys ir man apskritai patinka rengtis, puostis ir visko daug spalvos butu labai ivairios: zalia, geltona, zydra, juoda... raudona- kaip spalva grazu, bet pas mane sios spalvos drabuziu nera
va va, as irgi vezys. rubai spintoj tai turbut visu imanomu spalvu, nes nuo nuotaikos priklauso kokia spalva megstu, kokia ne <: kazkada ziauriai melynos nemegau, o dabar smarkiai patinka, su zalia priesingai - vaiksciojau kaip agurkelis, o dabar i ta puse negaliu ziuret
aš šaulys. man svarbu, kad apranga būtų patogi. mėgstu ryškias spalvas, ypač šaltuoju sezonu. savo stilių greičiausiai apibūdinčiau kaip sportinį - klasikinį. patogumo dėl grožio niekada neaukoju, todėl manęs nieks neįkištų į aukštakulnius ar sijoną žiemą. nemėgstu miniakų, diržų, batų ant kelnių ir maišinių drabužių, taip pat visko kas persišviečia. mieliausia apranga - džinsai ir golfukas, vasarą - suknelės ir sijonai. mėgstu mėlyną, žalią ir raudoną spalvas, vienintelis aprangos aksesuaras - auskarai. tašes nešioju tik dideles ir su daug kišenių
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 10, 01:29)
Šaulys
Šaulys po žvaigždėtu dangumi jaučiasi geriau negu tikruose namuose, bet netgi garsūs tyrinėtojai turi dėvėti drabužius. Nesigaudai madoje ir Tau nelabai rūpi sudaryti tinkamą įvaizdį. Tavo drabužiai yra patogūs, kurie leidžia Tau laisvai judėti ir gali atlaikyti kasdienius iššūkius, kai eilinį kartą išsiruoši į gamtą. Tau labiausiai patinka drabužiai, pagaminti iš natūralaus pluošto. Jei galiausiai nusprendi nurašyti drabužį į nebedėvimus, Tu greičiausiai jį sudeginsi ir taip savotiškai grąžinsi skolą žemei. Hipių dienos vėl grįžta, ilgi sijonai, suplėšyti džinsai ir apsiaustai Tau puikiai tiks.
Šaulys po žvaigždėtu dangumi jaučiasi geriau negu tikruose namuose, bet netgi garsūs tyrinėtojai turi dėvėti drabužius. Nesigaudai madoje ir Tau nelabai rūpi sudaryti tinkamą įvaizdį. Tavo drabužiai yra patogūs, kurie leidžia Tau laisvai judėti ir gali atlaikyti kasdienius iššūkius, kai eilinį kartą išsiruoši į gamtą. Tau labiausiai patinka drabužiai, pagaminti iš natūralaus pluošto. Jei galiausiai nusprendi nurašyti drabužį į nebedėvimus, Tu greičiausiai jį sudeginsi ir taip savotiškai grąžinsi skolą žemei. Hipių dienos vėl grįžta, ilgi sijonai, suplėšyti džinsai ir apsiaustai Tau puikiai tiks.
aš turiu gal tik 4 džinsus, kuriuos apskritai dėviu tik namuose
gink die nuo ilgų sijonų
As esu avinas bet dauguma mano rubu juodi ir aptemti. Nezinau kiti man nelimpa.
Vėžys
Tau tikra laimė vėl užsivilkti tą megztuką, kurį dėvi metai iš metų. Nežinia ką atiduotum, kad sugrįžtų parašiutininkų kelnių ir apdribusių džemperių mada. Kai kuriuos iš jų gal dar tebeturi savo garderobe ir, kai tik yra tinkama proga, mielai juos velkiesi. Itin moteriškų drabužių Tavo spintoje rasti praktiškai neįmanoma. Mėgstamiausia Tavo išeiginė apranga ilgas, laisvas sijonas, v iškirptės megztukas ir lietpaltis. Šiltomis dienomis paplūdimio stiliaus apranga, skara ir įsispiriami sandalai yra neatskiriama Tavo išvaizdos dalis.
As vezys, bet tiesiog pakest negaliu apdribusiu rubu, ilgu sijonu, lietpalciu, "sandalu" Ir labai nemegstu ilgai laikyti (metai is metu) rubus - juos daznai keiciu, atsibodusius atduodu. Itin moterisku rubu turiu ne taip jau mazai Isvis, kai paskaitau, tai veziai ir konservatyvus, ir prisirise prie tradiciju, namisedos uzdaruoliai, man niekas is situ apibudinimu netinka. Gal tik jautrumas, kuris yra isskirtinis vezio bruozas ir dar prisrisimas prie zmoniu...
O spalvas rubuose labiausiai megstu balta, tamsiai (gilia) melyna, sviesiai melsva, pilka, sidabro, juros zalumo ir sodriai raudona. Siaip man labai grazios spalvos zoles zalumo, sokoladine ir geltona, bet aprangos tokiu spalvu neturiu, nes man paprasciausiai netinka. Labiausiai prie veido tinka saltos spalvos, jas ir renkuosi
Tau tikra laimė vėl užsivilkti tą megztuką, kurį dėvi metai iš metų. Nežinia ką atiduotum, kad sugrįžtų parašiutininkų kelnių ir apdribusių džemperių mada. Kai kuriuos iš jų gal dar tebeturi savo garderobe ir, kai tik yra tinkama proga, mielai juos velkiesi. Itin moteriškų drabužių Tavo spintoje rasti praktiškai neįmanoma. Mėgstamiausia Tavo išeiginė apranga ilgas, laisvas sijonas, v iškirptės megztukas ir lietpaltis. Šiltomis dienomis paplūdimio stiliaus apranga, skara ir įsispiriami sandalai yra neatskiriama Tavo išvaizdos dalis.
As vezys, bet tiesiog pakest negaliu apdribusiu rubu, ilgu sijonu, lietpalciu, "sandalu" Ir labai nemegstu ilgai laikyti (metai is metu) rubus - juos daznai keiciu, atsibodusius atduodu. Itin moterisku rubu turiu ne taip jau mazai Isvis, kai paskaitau, tai veziai ir konservatyvus, ir prisirise prie tradiciju, namisedos uzdaruoliai, man niekas is situ apibudinimu netinka. Gal tik jautrumas, kuris yra isskirtinis vezio bruozas ir dar prisrisimas prie zmoniu...
O spalvas rubuose labiausiai megstu balta, tamsiai (gilia) melyna, sviesiai melsva, pilka, sidabro, juros zalumo ir sodriai raudona. Siaip man labai grazios spalvos zoles zalumo, sokoladine ir geltona, bet aprangos tokiu spalvu neturiu, nes man paprasciausiai netinka. Labiausiai prie veido tinka saltos spalvos, jas ir renkuosi
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 10, 01:29)
Žuvys
Labiausiai mėgsti patogius, laisvus drabužius. Dažniausiai namie laiką leidi basa, apsivilkusi ilgą, laisvą sijoną, nes geriausiai jautiesi susijusi su pasauliu, kai pojūtis toks, tarsi drabužiai visai neegzistuotų. Juk jie iš esmės yra socialinis kūrinys. Tu negali vaikščioti gatvėmis nuoga, tačiau renkiesi kuo pigesnius drabužius. Jei būtų Tavo valia, karštą dieną vaikščiotum su maudymosi kostiumu, o šaltą užsidėtum kad ir kelis plastikinius maišus. Jei jau nusiperki patinkantį drabužį, tarsi suaugi su juo ir nešioji kasdien keletą metų.
P.S. Apie mane nelabai nutaike is sios info
Labiausiai mėgsti patogius, laisvus drabužius. Dažniausiai namie laiką leidi basa, apsivilkusi ilgą, laisvą sijoną, nes geriausiai jautiesi susijusi su pasauliu, kai pojūtis toks, tarsi drabužiai visai neegzistuotų. Juk jie iš esmės yra socialinis kūrinys. Tu negali vaikščioti gatvėmis nuoga, tačiau renkiesi kuo pigesnius drabužius. Jei būtų Tavo valia, karštą dieną vaikščiotum su maudymosi kostiumu, o šaltą užsidėtum kad ir kelis plastikinius maišus. Jei jau nusiperki patinkantį drabužį, tarsi suaugi su juo ir nešioji kasdien keletą metų.
P.S. Apie mane nelabai nutaike is sios info
Gimiau po žuvų ženklu. Tikrai nesivaikau garsių vardų ir drabužių kaina mano savivertei įtakos neturi. Maudymosi kostiumas karštą dieną tiktų tik dėl to kad kuo didesnis karštis, tuo blogiau jaučiuosi. Šaltis negasdina ir plastikinio maišo tikrai neapsivilkčiau. Drabužius nešioju keletą metų, bet tikrai ne kasdien. Gal kokie 65% tiesos yra.
Spalvas renkuosi pagal nuotaiką. Juoda gali būti beveik visa apranga, bet vieną drabužį ar bent detalę būtinai priderinu šviesią. Neatsimenu, kada beturėjau juodą striukę ar paltą ir ar išvis turėjau.
Pastebėjau, kad man tinka ir patinka grynos spalvos: jokių murzinų atspalvių.
Spalvos turėtų būti šiltos arba neutralios, šaltų - mažuma (jų daugiau bute, bet ne ant kūno.
]esu Liūtas. mėgstu spalvas, nemėgstu daug detalių, po gimdymo kažkaip pasikeitė stilius ir skonis, nebenoriu nešiot pernelyg seksualių ar pernelyg klasikinių rūbų. pamėgau tai, kas patogu... ir žinoma moteriška.
beje, dievinu sukneles
spalvos - raudona, vyšninė, juoda, ruda, violetinė, pilka, balta, žalia.
beje, dievinu sukneles
spalvos - raudona, vyšninė, juoda, ruda, violetinė, pilka, balta, žalia.
As esu skorpionas, bet nemegstu raudonos, bordines ir t.t., galbut del to kad viduje - ugnikalnis, megstu ramias naturalias spalvas, nieko issaukiancio: ruda, persikine, smelio ir t.t.