QUOTE(Miss_V @ 2007 07 23, 15:43)
As irgi jautis, megstu zydra ir juoda
hm matai kaip sutampa,idomei nu...
Aš - vėžys. Ir iš aprašymo man tinka tik tai, kad galiu ilgą laiką dėvėti tą patį rūbą, jei jis man labai patinka. O šiaip nemėgstu nei plačių kelnių, nei megstinių, dievinu ilgus sijonus, vasariškas sukneles... Žodžiu vyrauja romantinis ir klasikinis stiliai.
esu zuvyte.
ir is tiesu po namus vaikstau basa ir su ilgu sijonu.
bet perku tik orginalius ir idomius rubus.turiu daug ir pati gaminu jiems aksesuarus..megstu grozi..!
ir is tiesu po namus vaikstau basa ir su ilgu sijonu.
bet perku tik orginalius ir idomius rubus.turiu daug ir pati gaminu jiems aksesuarus..megstu grozi..!
QUOTE(Miss_V @ 2007 07 23, 17:43)
As irgi jautis, megstu zydra ir juoda
as irgi jautis megstu zydra,juoda, geltona, ruda. bet nemegstu raudonos
as oziaragis,bet niekada nesirengiu pagal zodiako zenkla.
As tai Saulys bet niekada nesirengiau pagal zodiaka ir net nezinau kas man pagal ji tiktu
QUOTE(Twiggy @ 2007 07 20, 11:33)
ypac ta vieta, kur rasoma apie pinigines galimybes ir batelius
As kazkaip irgi nesirengiu pagal horoskopa... Na, nesidomejau net
Esu mergele,tai gal rasiu bendraminciu : renkuosi juoda, nes praktiska; renkuosi zalia ir geltoan, nes gyvina ri jaunina veiduka (nors ir taip dar vaikas esu beveik...), renkuosi balta, nes oda atrodo rudesne. Renkuosi raudona, kai kunkuliuoju aistra... Tai va
Esu mergele,tai gal rasiu bendraminciu : renkuosi juoda, nes praktiska; renkuosi zalia ir geltoan, nes gyvina ri jaunina veiduka (nors ir taip dar vaikas esu beveik...), renkuosi balta, nes oda atrodo rudesne. Renkuosi raudona, kai kunkuliuoju aistra... Tai va