QUOTE(Impreza @ 2007 06 16, 21:37)
As oziarage... bet man visai netinka toks aprangos aprasytos stilius Turiu dar drausiu oziaragiu. Nei vienai netinka. Kodel visur apie mus taip raso: konservatyyvus, pilku-juodu tonu, neissiskiriantis, neryskus...stilius???? MELAS
aga.ash ir oziaragis tai man visai netinka ir ash irgi nesuprantu kodel visur rasho, kad konservatyvus ir pilki
Absoliučiai jokios tiesos nėra esu vežys ir man tikrai nepatinka sportiskas stilius ir t.t. be to apskritai neatitinka horoskopas pagal vežy kaip moteri. Kadangi vežio ženklo moterys YPAC MOTERISKOS IR SKESUALIOS....
VĖŽYS
apie mane irgi tiesos nėra. Visai nedėviu plačių megztinių ir plačių kelnių.
Pas mane kaip tik visi drabužiai įliemenuoti, siauresni, klasikiniai, tokie išryškinantys moteriškumą...
Ir negaliu gyvent nors kartkartėmis neatnaujinus nors dalelės savo garderobo
apie mane irgi tiesos nėra. Visai nedėviu plačių megztinių ir plačių kelnių.
Pas mane kaip tik visi drabužiai įliemenuoti, siauresni, klasikiniai, tokie išryškinantys moteriškumą...
Ir negaliu gyvent nors kartkartėmis neatnaujinus nors dalelės savo garderobo
O as liutas labai megstu juoda ir auskine spalvas o kur cia galima rast ta apsireginmo zodiaka pazeisu ar atitinka maniskis
Papildyta:
sorry radau pirmam psl
Papildyta:
Na truputi tiesos yra tikrai megstu puosnius rubus, o laisvalaikiu sportinius Ir mmegstu siutis rubus kartais o ne pirkti , kad nesutikciau taip pat apsirengusios:)
netiesa kad jei nezinomos firmos rubas metu ji i sona
Papildyta:
Tai tie horoskopai isvis nesamone, gi viso pasaulio zmonem negali atitikti, bet as vsivien paksaitau kartais horospkopus, visai idomu
yra horoskopas ir pagal vairavima, tai tuo tiket galima ,nes sudarytas pagal avariju ir t.t skaiciu
Papildyta:
sorry radau pirmam psl
Papildyta:
Na truputi tiesos yra tikrai megstu puosnius rubus, o laisvalaikiu sportinius Ir mmegstu siutis rubus kartais o ne pirkti , kad nesutikciau taip pat apsirengusios:)
netiesa kad jei nezinomos firmos rubas metu ji i sona
Papildyta:
Tai tie horoskopai isvis nesamone, gi viso pasaulio zmonem negali atitikti, bet as vsivien paksaitau kartais horospkopus, visai idomu
yra horoskopas ir pagal vairavima, tai tuo tiket galima ,nes sudarytas pagal avariju ir t.t skaiciu
aš liūtė. atitiko tik viena sakinio dalis - dažnai pasiūtais specialiai Tau. patinka kai rūbai ar papuošalai būna skirti vien tik man. deja galimybės ne visada tai leidžia
Atitinka man kai kas šiame horoskope,bet aišku ne viskas
kasdienai sportinis stilius, sportine avalyne, iseigai - isskirtinumas, noras atrodyti kitaip nei visi
Liutas
Liutas
QUOTE(Merisier @ 2007 01 10, 09:41)
Esu vezys, nekenciu nudevetu daiktu, taigi,megztuku metai is metu tikrai nenesioju nepatinka placios kelnes,tik paauglystej nesiojau, taip pat iseigine apranga tikrai toli nuo ilgo sijono ir lietpalciu megstu dzinsus, seksualius megztukus ir maikutes, sijonu,ypac ilgu,irgi nenesioju
vasarai vienintele tiesa-dievinu sandalus, taciau nelabai supratau,ka reikia "papludymio stiliaus apranga"
vasarai vienintele tiesa-dievinu sandalus, taciau nelabai supratau,ka reikia "papludymio stiliaus apranga"
Papildyta:
QUOTE(Gustina @ 2007 06 18, 08:56)
Absoliučiai jokios tiesos nėra esu vežys ir man tikrai nepatinka sportiskas stilius ir t.t. be to apskritai neatitinka horoskopas pagal vežy kaip moteri. Kadangi vežio ženklo moterys YPAC MOTERISKOS IR SKESUALIOS....
QUOTE(GinCherry @ 2007 06 16, 22:52)
aga.ash ir oziaragis tai man visai netinka ir ash irgi nesuprantu kodel visur rasho, kad konservatyvus ir pilki
sutinku su jumis nevelnio nesam mes pilkos kalnu ozkeles
bent as megstu seksualius, na ne per daug, nuoga nevaikstau bet dievinu trumpus sijonus ir suknutes ir siaip esu sarkele siek tiek megstu masyvius papuosalus, blizgiukus...na gal kad mano gimdienis jau link vandeniu...