Aš ožiaragis, bet man tai visai tas aprašymas netinka
Kol kas ekstravagancija traukia
paskaiciau savo, tai nelabai atitiko. bet neseniai suzinojau, kad as gimus tada, kai menulis buvo zuvyse. tai paskaiciau ir zuvu sudejus abu gaunasi jau kazkas panasiau.
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 10, 01:29)
Ieškojau bet neradau tokios temos,kadangi cia kalbama apie stiliu ir apranga, tai tikiuos cia pataikiau ...Taigis, koks jusu zodiako zenklas ir kaip jus rengiates, koks jusu stilius, arba kokie megiamiausi stiliai?...Taip galbut padesime toms, kurios vis dar neatranda savojo.....o gal nukreipsime kuria kryptim eiti... Tai as ir pradesiu:
Esu Vėžys - patinka laisvas sportiškas (bet ne treningai ) ir toks sakykim klasikinis....
O cia radau siokios tokios info:
Avinas
Svarstyklės
Svarstyklėms apsipirkinėjimas yra tarsi geriausias draugas. Tu turi puikų skonį, todėl bet kas, kas nors šiek tiek nebemadinga, Tau yra nepakankamai gerai. Šeima ir draugai žino, kad jei užsuks pas Tave per Tavo mados krizes, gali namo išsinešti nemažai puikių, bet Tau nebetinkančių daiktų. Ryte, stovėdama prieš drabužių spintą, Tu kasdien patiri stresą, nes turi tiek daug pasirinkimo galimybių, ir tiek mažai laiko apsispręsti. Vos gavusi atlyginimą, iškart bėgi į parduotuves ir moki bet kokią prašomą kainą. Stiliaus klausimais niekada neapsirinki, į Tave patarimo galėtų kreiptis kiekvienas, norintis suderinti klasikines detales su kažkuo šiuolaikišku, kas gali šauti į galvą tik Tau.
P.S. Apie mane nelabai nutaike is sios info
Esu Vėžys - patinka laisvas sportiškas (bet ne treningai ) ir toks sakykim klasikinis....
O cia radau siokios tokios info:
Avinas
Svarstyklės
Svarstyklėms apsipirkinėjimas yra tarsi geriausias draugas. Tu turi puikų skonį, todėl bet kas, kas nors šiek tiek nebemadinga, Tau yra nepakankamai gerai. Šeima ir draugai žino, kad jei užsuks pas Tave per Tavo mados krizes, gali namo išsinešti nemažai puikių, bet Tau nebetinkančių daiktų. Ryte, stovėdama prieš drabužių spintą, Tu kasdien patiri stresą, nes turi tiek daug pasirinkimo galimybių, ir tiek mažai laiko apsispręsti. Vos gavusi atlyginimą, iškart bėgi į parduotuves ir moki bet kokią prašomą kainą. Stiliaus klausimais niekada neapsirinki, į Tave patarimo galėtų kreiptis kiekvienas, norintis suderinti klasikines detales su kažkuo šiuolaikišku, kas gali šauti į galvą tik Tau.
P.S. Apie mane nelabai nutaike is sios info
Na apie mane visai nenutaike Nepasakyciau, kad turiu gera skoni, nes man kai reikia apsirengti, tai niekad nepataikau i stiliu Suderinti drabuzius labai sunku. Ziuriu i kitrus graziai apsirengusius ir baltai pavydziu
aš irgi svarstyklės, tai pas mane patarimo gali bet kas kreiptis dėl rūbų, bet pati tikrai nebėgu į parduotuves po kiekvienos algos ir neišlaidauju. šiaip tai gal ir daryčiau taip, bet išmokau taupyti:)
nui gal ir yra tam tiesos! bet manau daug kas priklauso nuo pinigines storio pvz man patinka visi aprangos stiliai, bet deja negaliu visko tureti ir atrodyti kaip norisi deja
kaip Saulys, tai nesijauciu jau tokia visai beviltiska rengdamasi, kaip ten raso. megstu ir fyfiskai atrodyti ir tikrai daug demesio skiriu rubams. nebent nieks nepasako, kad baisiai rengiuosi ?
tik su vienu dalyku sutinku - lyginti tai nekenciu. jau geriau neperku tokiu rubu, kurie linke glamzytis
tik su vienu dalyku sutinku - lyginti tai nekenciu. jau geriau neperku tokiu rubu, kurie linke glamzytis
Aš Žuvis,tai man visai nepataikė
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 10, 00:29)
Svarstyklės
Nugis atitiko daug kas.
Bet kai kurios mintys - tai visiškos nesąmonės. Draugai tikrai neišeina su mano daiktais. Jei jau man nepatinka, tai išmetu.
apie mane parasyta visiskai priesingai nei yra ir siaip visokiu nesamoniu, kuriu net nesugalvociau
toks jausmas susidaro, kad ten nesamone surasyta. si karta suklydo sudarinetojai
Man visai neatinka,nesamone kazkokia