Papildyta:
As pati labai megstu sia spalva,todel ir vaikas daznai buna aprengtas raudonai.
Aš skorpionė ir dievinu raudoną spalvą, bet rūbų raudonų kažkaip neturiu..tik dabar įsigijau vieną maikutę vasarai raudona su mėlynom gelytėm...kažkaip nelimpa raudona man... bet va daiktai visokie...pvz mano kambarys raudonas ir fantastiškai jaučiuosi čia daug kas atkalbinėjo nuo tokios spalvos neva vargins , bet aš netgi atsigaunu, energijos pasikraunu
QUOTE(Rube @ 2006 05 15, 13:56)
as irgi pastebejau, kad skorpiones daznai tokios efektingos moterys, megsta raudona, juoda
juoda tai mėgstu....tik dabar, vasarą, nelabai tokia spalvytė
Aš ne skorpionė, bet raudoną mėgstu (vienu metu buvau nerealiai pasinešus ant jos), turiu daug raudonų rūbų...Prie veido labai tinka
Turiu taip par draugę-skorpionę, tai jai irgi patinka/ir tinka raudona
Aplamai manau, kad raudona daug kam patinka
Turiu taip par draugę-skorpionę, tai jai irgi patinka/ir tinka raudona
Aplamai manau, kad raudona daug kam patinka
na ir as skorpe, megstu raudona, bet man tinka tik sviesi raudona ir rausva/ raudonu turiu daug aksesuaru, o rubu daug rausvu.
beje man kazkada sesuo pasake, kad pastebejo, jog apkunios moteriskes megsta raudonas kelnaites cia pastebejimai is sporto klubo jeigu ka ir tada as susigriebiau, kad turiu ne viena ir ne dvi poras raudonu kelnaiciu, o minkstoji dalis pas mane gana didele
beje man kazkada sesuo pasake, kad pastebejo, jog apkunios moteriskes megsta raudonas kelnaites cia pastebejimai is sporto klubo jeigu ka ir tada as susigriebiau, kad turiu ne viena ir ne dvi poras raudonu kelnaiciu, o minkstoji dalis pas mane gana didele
Esu skorpione, bet niekad nesusimasciau, kad labai megstu raudona spalva, nors turiu siek tiek raudonu drabuziu (daugiausiai raudonu vasariniu bliuskiu ) nors tiesa pasakius raudona man tinka...
P.S. esu skorpione ir kaip kazkas pastebejo, kad tai impulsyvios asmenybes - manau tai tiesa
P.S. esu skorpione ir kaip kazkas pastebejo, kad tai impulsyvios asmenybes - manau tai tiesa
o as negaliu pakest raudonos neturiu ne vieno raudono rubo spintoj,as ne skorpionas bet impulsyvi gerokai tai man rodos kaip tik del to ir nemegstu,raudona veikia agresyviai,energingai,o man to gero per akis
siaip jei pagal horoskopa esu mergele,nors charakteris nemergeliskas,tik tiek kad kritikuot megstu visus ir save o megstu labiausiai (bent jau dabar)melyna gilia tokia,balta,juoda,ruda(pastebejau kad traukia raminancios spalvos )
siaip jei pagal horoskopa esu mergele,nors charakteris nemergeliskas,tik tiek kad kritikuot megstu visus ir save o megstu labiausiai (bent jau dabar)melyna gilia tokia,balta,juoda,ruda(pastebejau kad traukia raminancios spalvos )
Ai, dar prisiminiau- darbe yra skorpionė, tai jai labai patinka raudona irgi
Pataikyta,kaip pirštu į akį!!!!! Aš skorpionė ir mano mėgstamiausia spalva raudona bei visi jos atspalviai. Ir virtuvėje pas mane dominuoja raudona(sako,skatina apetitą),gal todėl ir neišeinu iš jos,per namiškių apetitą Dėl impulsyvumo,tai abejoju ir jei,matyt,ne ta raudona spalva, būčiau "stumk-trauk"
ir aš skorpe ir tikrai mėgstu raudoną. na siuo9 metu siek tiek aprimau, bet vienu mertu beveik vien raudonus drabužius turėjau.