Rezultatai po gliukozės tolerancijos testo buvo geri. Tiesa, maniau kad gliukozę gerti bus daug nemaloniau
O man tai ryte buvo 4.8 o po gliukozes net 9.6, tai nusiunte i klinikas pas endokrinologa.Po to 4 dienas pati badziau su tokiu aparateliu savo pirstus 4kartus per diena ir ne sykio nepakilo auksciau 6.3.Enokrinoligas pasake kad viskas normaliai tik reikia saldumynus per pus mazinti , o kliniku viena ginekologe pasake kad as privalau gimdyti pas juos nes tipo diabetininkus pasiima jie (cia tikriausiai tik del klienturos, nes man nei diabetas nei ka)!!!! Spekit ar as paklausysiu jos.... Nu bet ne apie tai, bet kai isgeriau ta gliukoze tai galvojau jog paskutinioji arteja, man taip blogai buvo, silpna be jegu, pykino nuo to saldumo... Bet siuo metu viskas
QUOTE(dubcike @ 2008 03 28, 17:43)
O man tai ryte buvo 4.8 o po gliukozes net 9.6, tai nusiunte i klinikas pas endokrinologa.Po to 4 dienas pati badziau su tokiu aparateliu savo pirstus 4kartus per diena ir ne sykio nepakilo auksciau 6.3.Enokrinoligas pasake kad viskas normaliai tik reikia saldumynus per pus mazinti , o kliniku viena ginekologe pasake kad as privalau gimdyti pas juos nes tipo diabetininkus pasiima jie (cia tikriausiai tik del klienturos, nes man nei diabetas nei ka)!!!! Spekit ar as paklausysiu jos.... Nu bet ne apie tai, bet kai isgeriau ta gliukoze tai galvojau jog paskutinioji arteja, man taip blogai buvo, silpna be jegu, pykino nuo to saldumo... Bet siuo metu viskas
9.6 cukrus yra didelis,kiek suprantu tau vistiek gestacinį diabetą pripažino, ar ne? tavo mažiukui gimusiam gali būti hipoglikemija, t.y mažas cukraus kiekis kraujyje, gydytojai iškart jam leidžia gliukozę, nes uždelstas laukimas gali turėti pasekmių, klinikose dirba ginekologai, kurie prižiūri cukralige ir gestaciniu diabetu sergančias nėščiasias, gal dėl to ir siūlė
Man ryte buvo 5,4 o po gliukozės 7,1. Pasakė, kad viskas gerai.
Sveikos
Ar ne per velu daryti testa 32 savaite? Dekui.
Ar ne per velu daryti testa 32 savaite? Dekui.
o man iskilo klausimas: ta gliukoze turiu atsinesti ar man ten seimos klinikoj ja duos isgerti? niekaip nepamenu kaip man sake. tik zinau kad rekomendavo citrina atsinesti
pasiskaičiau, kaip pas visas cia buna ir dabar susimasciau Pries gliukoze buvo 4,6, o po 2 val buvo 3,1. Tai isgerus tiek cukraus, ir net sumazejo?
Paklausiau, skao- viskas puiku. Bet taip kaip cia taip buna?
QUOTE(polonia @ 2007 11 25, 18:50)
Merginos, pasakykite, kur Vilniuje galima pasidaryti si gliukozes tyrima.
Gal kokia privacia klinika prirodykite..
O jeigu turi siuntima, tai gal nieko nekainuoja?
Aciu
Gal kokia privacia klinika prirodykite..
O jeigu turi siuntima, tai gal nieko nekainuoja?
Aciu
Aš praeita savaitę dariau Santariškių poklinikoj gliukozes toleravimo testą, nes pirmas mano vaikas gimė didelis 5kg. ir 60cm., tai nutarė ir dabar duoti siuntimą pas endokrinologą , ir man tai nieko nekainavo...
Ačiū, dievui viskas tvarkoj
QUOTE(Juviar @ 2008 05 08, 15:37)
Aš praeita savaitę dariau Santariškių poklinikoj gliukozes toleravimo testą, nes pirmas mano vaikas gimė didelis 5kg. ir 60cm., tai nutarė ir dabar duoti siuntimą pas endokrinologą , ir man tai nieko nekainavo...
Atsiprasau, as cia ne i tema, bet ohoho!!! Idomu, ar pati gimdei ar cezari dare? Nes man irgi apie 4,5 svieciasi.
Pasidariau ta testa ir as. 5,4 ryte, po 2h - 5,2.
QUOTE(Senbuve @ 2008 05 08, 14:20)
pasiskaičiau, kaip pas visas cia buna ir dabar susimasciau Pries gliukoze buvo 4,6, o po 2 val buvo 3,1. Tai isgerus tiek cukraus, ir net sumazejo?
Man irgi panašūs rezultatai buvo. Prieš - 5,05, po - 4,26 irgi viskas liuks. O gydytoja priežastį labai gerai pakomentavo: tokius tyrimo rezultatus vadina "supykusia kasa" - paprasčiausiai ji gerai dirba ir gavus iš karto tokią didelę dozę gliukozės ir padirbėjo kaip pasiutus
Mane taip pat siuntė šiam testui. Dėl cukraligės šeimoje, didelio pirmagimio. Tai nemaniau,kad bus ta gliukozė tokia šlykšti. Gaila, kad pirma čia nepasiskaičiau apie citriną. Kokią valandą laiko nekaip skrandis jautėsi. Iš pradžių ir patampė. Bet gerai kad išėjo susilaikyti neišvėmus. Tai va rezultatai 4,68 prieš ir 7,11. Pas gydytoją tik kitą savaitę eisiu. Bet iš jūsų pasisakymų supratau, kad nėra labai blogai. Tikiuosi
QUOTE(Lina.Marija @ 2008 05 09, 18:03)
Atsiprasau, as cia ne i tema, bet ohoho!!! Idomu, ar pati gimdei ar cezari dare? Nes man irgi apie 4,5 svieciasi.
Darė cezarį , dabar pasakė, irgi 90proc., kad bus planinis cezaris