o kaip del tu adateliu? jos vienkatines?
jo man ir dieta ir kazkaip nesuderinamai atrodo, juk ir medziagu kazkokiu gali pritrukti...bet aprase merginos auksciau ko daugiau ko maziau galima...tokiu planu reikes ir laikytis, jau dbr bandau...
tas tolerancijos testas daromas iki 28 savaites, man 22padare ir jau aukstokas cukrus...nezinau, reikes po gero menesio ar daugiau vel prasytis manau sio tyrimo......
jo su sportu ir as nedraugauju, fiziskai nepajegciau...dabar dar taip, bet paskui pilvas buna tooooks didelis, kad sunku ir eiti...kol ka stengiuos eiti i parduotuve , i darzeli pesciomis, vis sis tas...
Adateles, jei naudojat tik pati nevienkartines. Juosteles reikia pirma kart su kompensuojamu receptu pirkt kompensuoja 50juosteliu 100%, bet paskui galima tokia kompensacija gauti tik po 4men, arba jei pritruks pirkti uz pilna kaina. (mano juosteles 50vnt kainuoja 90lt).
Nzn ar sutapimas, bet man per visa laika kol nevalgau cukraus ir bulku, nebeskauda galva, o pries tai skaudedavo po keliskart per savaite, migreninis skausmas buvo, o dabar nebeliko
Nzn ar sutapimas, bet man per visa laika kol nevalgau cukraus ir bulku, nebeskauda galva, o pries tai skaudedavo po keliskart per savaite, migreninis skausmas buvo, o dabar nebeliko
QUOTE(Nitrozilas @ 2012 02 27, 21:15)
Adateles, jei naudojat tik pati nevienkartines. Juosteles reikia pirma kart su kompensuojamu receptu pirkt kompensuoja 50juosteliu 100%, bet paskui galima tokia kompensacija gauti tik po 4men, arba jei pritruks pirkti uz pilna kaina. (mano juosteles 50vnt kainuoja 90lt).
o kaip zinot, ar adateles pas mane vienkartines ar ne?naudoju tik as viena...
jo nepigios juosteles
as 3kartus snd ziurejausi krauja...ryte ir diena po valgio praejus 2val...6,1 ir 6, 4...o va jau vakare 8,1 saltibarciu su bulvem valgiau matyt nuo bulvyciu sukilo...
kiek jus k per savaite tikrinates? ar kasdien?
beja , ar medaus galima i arbatele?
QUOTE(xiuke @ 2012 02 27, 20:55)
o kaip zinot, ar adateles pas mane vienkartines ar ne?naudoju tik as viena...
jo nepigios juosteles
as 3kartus snd ziurejausi krauja...ryte ir diena po valgio praejus 2val...6,1 ir 6, 4...o va jau vakare 8,1 saltibarciu su bulvem valgiau matyt nuo bulvyciu sukilo...
jo nepigios juosteles
jos tiesiog ne vienkartines, jei reiktu kitam zmogui pamatuot tada reiketu keisti.
As pirmas kelias dienas kokius tris k. per diena, o dabar kasantra diena, ryte nevalgius, po sociu pietu po 2val. as vartoju medu, bet velgi, kadangi cukrus neuzkilo nuo jo, reik ziureti, kas tinka vieniem, netinka kitiem.
QUOTE(Nitrozilas @ 2012 02 28, 12:52)
jos tiesiog ne vienkartines, jei reiktu kitam zmogui pamatuot tada reiketu keisti.
As pirmas kelias dienas kokius tris k. per diena, o dabar kasantra diena, ryte nevalgius, po sociu pietu po 2val. as vartoju medu, bet velgi, kadangi cukrus neuzkilo nuo jo, reik ziureti, kas tinka vieniem, netinka kitiem.
supratau...
po vizito pas gyd, zesiu kiek pakirs matavimu, bet 3k biskiuka per daug man baimes pilnos kelnes nuo tu adatikiu sunkoka su tuo maistu...rinktis, ziuret ryte po 2val buv 7,3...nelabai gerai...
ryt parasysiu savo tyr rezult, gal kuri pakomentuosit, to gliukuoto hemogl pasidariau...
sveikos
parasysiu tyr rez: 4u.gif
c-peptidas - 2.17 nmol/L (norma 037-1.47, nors kitur iki 1.2 raso g.gif )
o HbA1c - 5.8 % (ziuriu pataisymai padaryti is 7.2 doh.gif ,paklausiau,tai sako geri rezultatai, ko dar norit doh.gif ,norma 4.0-6.2%), ar sio tyrimo turejo buti tik vienas rodiklis?
aciu,kas pakomentuos kazka...
parasysiu tyr rez: 4u.gif
c-peptidas - 2.17 nmol/L (norma 037-1.47, nors kitur iki 1.2 raso g.gif )
o HbA1c - 5.8 % (ziuriu pataisymai padaryti is 7.2 doh.gif ,paklausiau,tai sako geri rezultatai, ko dar norit doh.gif ,norma 4.0-6.2%), ar sio tyrimo turejo buti tik vienas rodiklis?
aciu,kas pakomentuos kazka...
Dariausi uzvakar ir as si tyrimuka, siandien pasiskambinau susizinoti rezultatus , tai sake , kad pirminis -3, o po 2 val.-3,7, dabar sedziu ir galvoju cia geri rezultatai ar nea....
+2012 03 16, 14:43-->
taip, geri! negeri butu jeigu virs 7 butu antras tyrimas , ar gal net aukstesnis , tiksliai dabar neprisimenu , bet 3,7 tikrai geras))
QUOTE(Bridz @ 2012 03 16, 14:43)
Dariausi uzvakar ir as si tyrimuka, siandien pasiskambinau susizinoti rezultatus , tai sake , kad pirminis -3, o po 2 val.-3,7, dabar sedziu ir galvoju cia geri rezultatai ar nea....
taip, geri! negeri butu jeigu virs 7 butu antras tyrimas , ar gal net aukstesnis , tiksliai dabar neprisimenu , bet 3,7 tikrai geras))
QUOTE(Abarbareja @ 2012 03 16, 14:56)
Oi tada gerai , nes tema kai paskaitinejau, tai sakau, gal pas mane cia kas ne taip, reiskias ta proga einu saldaini sukrimst
+2012 03 16, 16:28-->
sakyciau 3 netgi per zemas... nuo 3, 3 jau prasideda hipoglikemija...tad jei pajustum pozymius, kaip alkis, nerimas , silpnumas, kazko uzkask...duonos, gliukozes tabletyte...tai pakils ir cukrus kraujyje...nes nevalgius turi buti daugiausiai iki 5.5,po 2valandu - iki 6.7...
Papildyta:
man buvo 8,6 po 2valandu ir tai mano mieste gyd neismaneliai nenorejo siusti i Kauna konsultacijai, jiems cia normalu pasirode, tik medz sutrikimas
QUOTE(Bridz @ 2012 03 16, 16:28)
Oi tada gerai , nes tema kai paskaitinejau, tai sakau, gal pas mane cia kas ne taip, reiskias ta proga einu saldaini sukrimst
sakyciau 3 netgi per zemas... nuo 3, 3 jau prasideda hipoglikemija...tad jei pajustum pozymius, kaip alkis, nerimas , silpnumas, kazko uzkask...duonos, gliukozes tabletyte...tai pakils ir cukrus kraujyje...nes nevalgius turi buti daugiausiai iki 5.5,po 2valandu - iki 6.7...
Papildyta:
QUOTE(Abarbareja @ 2012 03 16, 15:56)
man buvo 8,6 po 2valandu ir tai mano mieste gyd neismaneliai nenorejo siusti i Kauna konsultacijai, jiems cia normalu pasirode, tik medz sutrikimas
QUOTE(xiuke @ 2012 03 16, 16:41)
Papildyta:
Papildyta:
Pagooglinau, susiradau, kad hipoglikemija prasideda nuo 3,5 , tai dabar dar idomiau pasidare ar cia nevalgius turi buti 3,5 riba, ar isgerus gliukozes... O siaip tai is simptomu tai keli atitinka, reiks kita savaite gydytojai paskambint.
QUOTE(xiuke @ 2012 03 16, 15:41)
Papildyta:
Papildyta:
Pataisysiu, iki 7.6 po valgio, pas mane taip endokrinologas parase. jai nuo 7.6 iki 10 jau skaitos sutrikimas, bet ta sutrikima vistiek ivardija GD, jei nenesciai taip butu, diabeto dar nepripaisytu. nesciosioms nieks neskuba insulino leisti, galima pakoreguoti angliavandeniu dietomis.