QUOTE(MissMartini @ 2011 11 25, 04:34)
O kokia prieziura vaikui skiriama?
Matai pas mane, nesieke 8,5, tai parase kad NERA ir viskas. O ir apie dieta nieko nepasakojo ir nesiule. As nezinau kodel Australai norma pakele
Bet as ir taip saldainiu nevalgau.. mesa labiau eina, tai net nezinau ka cia reikia koreguot
Priaugau siam laikui 29 savaitem 3,5 kg taip ir su pirmaja buvo, jauciuosiu normaliai.. ai pasimetus ir tiek
Sveikute,
Na ta priziura ta, kad vaikui turi cukru nuolat matuot, tik tiksliai nezinau kiek k laiko tas matavimas turi trukti. siaip manau, kad gimdydama gali pasakyti, kad tau GD ir turetu viska padaryti kaip reikia...
O tavo svoris lb jau idealu, atrodo lygtais ir dietos laikaisi
. Man tai tokia dieta pasiule endokrinologe:
jokiu saldumynu (nors kartais ir suvalgau koki saldainuku, kai neissilaikau);
gerti dayg skysciu,
per diena 2 vaisiai (nes jie dazniausia kelia angliavandeniu kieki);
daugiau darzoviu, isskyrus bulves (bulves galima apie 2 vieno valgio metu);
daugiau kruopu visokiu
Valgyti 3 kartus per diena (pusryciai, pietus ir vakarien). Tarp kiekvieno valgio daryti apie 2 valandas pertrauka, pokurios galima uzkandziauti (uzkandis pas mane dazniausiai buna 1 obuolys, jogurtas (liesas), duona (juoda) su suriu (vienas sumustinukas)).
As valgau siek tiek daugiau negu man nustatyta, nes jauciuosi alkana
dar pries miega uzvalkgau. Tai viso gaunasi 5-6 valgymai is kuriu 3 pagrindiniai.
Dar gali nusipirkti cukraus matuokli ir matuotis krauja apie 2 valandas po valgio. Bandyk matuotis 3 kartus. Jeigu kraujas bus geras, tuomet matuok karta per diena. As dazniausiai matuoju po vakarienes, praejus 2 valandoms. cukraus norma: ryte navalgius iki 5.7. 2val po valgio iki 6.7.
bet cia tik mano asmenine patirtis, gal kitos merginos papasakos apie savo dieta
Sekmes, viska bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Ana26 @ 2011 11 25, 16:45)
Sveikute,
Na ta priziura ta, kad vaikui turi cukru nuolat matuot, tik tiksliai nezinau kiek k laiko tas matavimas turi trukti. siaip manau, kad gimdydama gali pasakyti, kad tau GD ir turetu viska padaryti kaip reikia...
O tavo svoris lb jau idealu, atrodo lygtais ir dietos laikaisi
. Man tai tokia dieta pasiule endokrinologe:
jokiu saldumynu (nors kartais ir suvalgau koki saldainuku, kai neissilaikau);
gerti dayg skysciu,
per diena 2 vaisiai (nes jie dazniausia kelia angliavandeniu kieki);
daugiau darzoviu, isskyrus bulves (bulves galima apie 2 vieno valgio metu);
daugiau kruopu visokiu
Valgyti 3 kartus per diena (pusryciai, pietus ir vakarien). Tarp kiekvieno valgio daryti apie 2 valandas pertrauka, pokurios galima uzkandziauti (uzkandis pas mane dazniausiai buna 1 obuolys, jogurtas (liesas), duona (juoda) su suriu (vienas sumustinukas)).
As valgau siek tiek daugiau negu man nustatyta, nes jauciuosi alkana
dar pries miega uzvalkgau. Tai viso gaunasi 5-6 valgymai is kuriu 3 pagrindiniai.
Dar gali nusipirkti cukraus matuokli ir matuotis krauja apie 2 valandas po valgio. Bandyk matuotis 3 kartus. Jeigu kraujas bus geras, tuomet matuok karta per diena. As dazniausiai matuoju po vakarienes, praejus 2 valandoms. cukraus norma: ryte navalgius iki 5.7. 2val po valgio iki 6.7.
bet cia tik mano asmenine patirtis, gal kitos merginos papasakos apie savo dieta
Sekmes, viska bus gerai
Dar prisiminiau ,kad mesos arba zuvies man per diena galima suvalgyti 150 g.
Geriau maista troskinti arba virti.