Įkraunama...
Įkraunama...

Gliukozės tolerancijos testas:

QUOTE(Abarbareja @ 2011 07 20, 17:36)
as tai pati gimdziau, pries 1,5 men.
pas mane buvo pries  4  o po 10,97, bet cia tik pries pat gimdyma tyrima ta padare ir pastebejo, vaikui du kartus dare tyrima del cukraus ir viskas gerai buvo, 3,04! tai sekmes jums))

na idomu, kaip cis bus viskas unsure.gif girdejau, kad su diabetu ir i kauna vaziuot gimdyt reikia g.gif man dare 27 savaite... na matyt viskas veliau paaiskes g.gif
Atsakyti
Mano GTT rezultatai nebuvo geri - pirmasis mėginys atitiko normas - apie 5 si labai nedidele uodegyte, bet antrasis buvo 8,8. Gavau siuntimą į rizikingų nėštumų kabinetą į KMUK, ten praleidau beveik savaitę. Darė tyrimus po keturis kartus per dieną, matavo cukrų. Tik vienos dienos rezultatai (visi) buvo idealūs, kitų dienų - bent vienas rezultatas viršijo normas.

Endokrinologas sakė laikytis dietos (bet net nepaaiškino, ką galima vartotti, ko - ne, kokiais kiekiais ir pan.) ir turėti fizinio krūvio. Dar gausiu 34 sav. vėl važiuoti į KMUK ištyrimui ir rekomenduojama gimdyti pas juos.

Bet kaip mane sunervino - tipo negalima pas save gimdyti, jei su vaikeliu viskas gerai bus?!
Atsakyti
Mano tyrimo rezultatai buvo geri, bet pats tyrimas kokio šlykštumo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuro-Nezumi @ 2011 08 23, 22:33)
Mano GTT rezultatai nebuvo geri - pirmasis mėginys atitiko normas - apie 5 si labai nedidele uodegyte, bet antrasis buvo 8,8. Gavau siuntimą į rizikingų nėštumų kabinetą į KMUK, ten praleidau beveik savaitę. Darė tyrimus po keturis kartus per dieną, matavo cukrų. Tik vienos dienos rezultatai (visi) buvo idealūs, kitų dienų - bent vienas rezultatas viršijo normas.

Endokrinologas sakė laikytis dietos (bet net nepaaiškino, ką galima vartotti, ko - ne, kokiais kiekiais ir pan.) ir turėti fizinio krūvio. Dar gausiu 34 sav. vėl važiuoti į KMUK ištyrimui ir rekomenduojama gimdyti pas juos.

Bet kaip mane sunervino - tipo negalima pas save gimdyti, jei su vaikeliu viskas gerai bus?!

nepergyvenk, viskas bus gerai! pas mane tas gtt buvopries 3,4 o po 10,97,bet baigesi viskas gerai , vaikelis sveikas , gliukoze normoj pas ji)))sekmes tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mum jau 34sav ir apie toki tyrima net neuzsimine blink.gif kazin ar nieko tokio? gal pamirso... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mano bendras šlapimo tyrimas parode per dideli kieki cukraus... taip issigandau, kad galiu debetu susirgt unsure.gif siandien darem gliukozes tyrima... iki nestumo niekada nebuvo panasiu bedu unsure.gif tai tikiuosi, jog cukrus pakilo del maisto... nes valgau praktiskai tik vaisius ir visokius javainius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gabija**: 13 rugsėjo 2011 - 10:35
27 sav dariau GTT testa, rezultatai buvo 5,7 ir 6,2. Kai lankiausi del kitu bedu pas savo endkrinologe, ji pasiule pakartoti testa, nes tas pirmas rez buvo truputeli virs normos. Ir ka? Antra karta 4,7 ir 8,47 doh.gif Dabar sedziu graziai ant dietos, stengiuosi nevartoti cukraus ir tikiuosi, kad vaikucio gliukozes kiekis bus normalus. Kai paminejau savo ginei, kad kartojau testa - ji supyko ir pareiske, kad jis netikslingas. Bet kaip gali buti netikslingas, jei as ir dabar (turiu aparaciuka gliukozei matuoti) matau, kad cukrus kyla jei tik pasimuluoju??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gabija** @ 2011 09 13, 12:34)
Sveikos  4u.gif

mano bendras šlapimo tyrimas parode per dideli kieki cukraus... taip issigandau, kad galiu debetu susirgt  unsure.gif siandien darem gliukozes tyrima... iki nestumo niekada nebuvo panasiu bedu  unsure.gif tai tikiuosi, jog cukrus pakilo del maisto... nes valgau praktiskai tik vaisius ir visokius javainius  doh.gif

Nepergyvenk:) man taip buvo del maisto... Kiti kartai nieko nebuvo...ta karta Uzvalgiau.., biggrin.gif ir dariausi tyrima ir parode:)
Atsakyti
sveikos busimos mamytes, siandien ir as po tyrimo tai pirmas 5,07 po 2 valandu 8,12 susinervavau, sustresavau nes israse siuntima i kauno klinikas. treciadieni vaziuoju, kazin ar priims ginelologe be talonelio, man musu endokronologe liepe vaziuoti sake turi priimti, nes jau 32 savaites. musu ginekologas per ekoskopa nustate, kad lelis 2,243 kg,as sake viskas normos ribose. kaip jus manote ar ten tik istirs ar gali paguldyti. taip nenoriu, man tos adatos i vena stresa varo as taip bijau, pries tai beveik puse nakties nemiegojau,prie duru laboratorijos prakaitavau. gal ir sitas dar prisidejo.
Atsakyti
QUOTE(Smilee @ 2011 08 25, 01:12)
O mum jau 34sav ir apie toki tyrima net neuzsimine  blink.gif kazin ar nieko tokio? gal pamirso... g.gif

Mano gydytoja uzsimine, kad anksciau tokiu tyrimu isvis nedarydavo, tad manau, jog cia nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
sveikos, jo cia idomiai.. suzinojau apie si testa, tai uzsiminiau gydytojai, nes pirmasis gime 4290 g, ugis 58, is tetuko puses senelis diabetu sirgo, yra rizikos, ji sako oi nereikia..
matyt eisiu kitu keliu, bet ji pasidarysiu, nes nezinau kodel pradejau panikuoti, teks per seimos gydytoja darytis si testa.
Atsakyti
Turejau ir as nesciuju diabeta su antru. Nustate man tik ligonineje, nes gydytojas netikrino del gliukozes ir jau buvo man 30 savaiciu tuo metu. Aciu Dievui viskas baigesi laimingai. Paskutini menesi praleidau ligonineje, kelis kartus net leido insulina. Vaikelis gime labai reibuilis del to 4360g.
Dabar vel laukiuosi. Gal kas turi patirties, ar sekantys nestumai taip pat buna su ta pacia nesciuju liga? g.gif
Atsakyti