Mergytės, o čia visoms duoda tuos 75g gliukozės gert nepriklausomai nuo svorio? Kažkaip iškilo man toks klausimas, nes gresia šitas malonumas kt savaitę..Juk sveriam visos skirtingai
QUOTE(Kisė @ 2010 08 16, 14:44)
Mergytės, o čia visoms duoda tuos 75g gliukozės gert nepriklausomai nuo svorio? Kažkaip iškilo man toks klausimas, nes gresia šitas malonumas kt savaitę..Juk sveriam visos skirtingai
Sveikute taip visoms vienodai!
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 17, 10:00)
Sveikute taip visoms vienodai!
Nesąmonė kokia Ir kodėl aš nesveriu kaip visi normalūs žmonės
QUOTE(Kisė @ 2010 08 17, 11:03)
Nesąmonė kokia Ir kodėl aš nesveriu kaip visi normalūs žmonės
Kaip suprasti tavo tokia replika?
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 17, 22:07)
Kaip suprasti tavo tokia replika?
Tiesiogiai, nes 70 kg ir 50kg sveriančių organizmas normalu, kad tą patį gliukozės kiekį suskaidys ne per tą patį laiką, tai aš jau nusiteikiau, kad rezultatas bus geriausiu atveju ties viršutine riba
QUOTE(Kisė @ 2010 08 18, 08:19)
Tiesiogiai, nes 70 kg ir 50kg sveriančių organizmas normalu, kad tą patį gliukozės kiekį suskaidys ne per tą patį laiką, tai aš jau nusiteikiau, kad rezultatas bus geriausiu atveju ties viršutine riba
ir tavo nuomone, kuris organizmas greiciau suskaidys ta gliukoze? 50 kg ar 70kg?
QUOTE(Kisė @ 2010 08 18, 09:19)
Vajetau nepergyvenk taip
Papildyta:
Niu lauksim ziniu kaip gi tau sekesi, nors manau kad viskas bus gerai ir be reikalo tu cia taip stresuoji
QUOTE(Zmonyte @ 2010 08 18, 08:58)
ir tavo nuomone, kuris organizmas greiciau suskaidys ta gliukoze? 50 kg ar 70kg?
Mano nuomone didesniam organizme didesnė kasa, daugiau insulino prigamina, tai greičiau ir suskaidyt turėtų, ar aš čia pezu , Jūsų nuomone
QUOTE(Kisė @ 2010 08 19, 13:14)
Mano nuomone didesniam organizme didesnė kasa, daugiau insulino prigamina, tai greičiau ir suskaidyt turėtų, ar aš čia pezu , Jūsų nuomone
na nezinau.. as kai dariausi si testa mano svoris buvo apie 54-55 kg, o rezultatai pries 4.2, o po 5.12 taip kad turbut cia labiau ne nuo svorio priklauso, o kaip organizmas toleruoja gliukoze ir kaip dirba kasa bet kokiu atveju - sekmes darantis testa
Sveikos,
po testo tyrimo rezultatai dar nevirsija normos, bet yra gan auksti. Testa teks kartoti po menesio. Norejau pasiteirauti ar dieta yra individuali ar kokia tai bendra ka galima ko negalima valgyti, kadangi svorio priaugu daug, vaikelis irgi nemazas, tai manau kad is esmes nepakenks. Saldumynais nepiktnaudziauju. Per antraji nestuma nedare jokio testo, svorio priaugau kaip ir visada daug, echo rode kad vaikelis nemazas, bet kai gime 4,5 kg tai is kart tyre jo cukru kraujyje 2 kartus, bet viskas buvo normoje.
po testo tyrimo rezultatai dar nevirsija normos, bet yra gan auksti. Testa teks kartoti po menesio. Norejau pasiteirauti ar dieta yra individuali ar kokia tai bendra ka galima ko negalima valgyti, kadangi svorio priaugu daug, vaikelis irgi nemazas, tai manau kad is esmes nepakenks. Saldumynais nepiktnaudziauju. Per antraji nestuma nedare jokio testo, svorio priaugau kaip ir visada daug, echo rode kad vaikelis nemazas, bet kai gime 4,5 kg tai is kart tyre jo cukru kraujyje 2 kartus, bet viskas buvo normoje.
QUOTE(li77 @ 2010 08 19, 18:15)
Sveikos,
dieta tikrai ne indviduali... gal jusu seimoje genetiskai nulemti didesni leliukai..siaip atsisakyt praverstu bulku bulkuciu, kuo maziau bulviu, daug daugiau darzoviu kai dabar jos sviezios ,daugiau grynos mesytes
Man tokio tyrimo tai neliepe darytis