QUOTE(BonyEx @ 2010 07 26, 19:57)
kai dare tyrima, po gliukozes buvo 8.9
o dabar tikrinu keturis kartus per diena, tai nera pakiles daugiau kaip 6.8, kai gyd sake norma po valgymo 6.7.
testuojuos, ziuriu kada, po ko, kas pasikeite.. bet ziauriai bijau, kad mano testai neuzkliutu gydytojai. Jau geriau jie geri bus.
o kas po to seka?? tarkim nuspres, kad man uztenka dietos, o vaikiukas bus normoje? pades piusa is viskas? ar taip iki galo ir teks vazineti i Kauna?
o dabar tikrinu keturis kartus per diena, tai nera pakiles daugiau kaip 6.8, kai gyd sake norma po valgymo 6.7.
testuojuos, ziuriu kada, po ko, kas pasikeite.. bet ziauriai bijau, kad mano testai neuzkliutu gydytojai. Jau geriau jie geri bus.
o kas po to seka?? tarkim nuspres, kad man uztenka dietos, o vaikiukas bus normoje? pades piusa is viskas? ar taip iki galo ir teks vazineti i Kauna?
Jei nuspres kad su dieta gali reguliuotis tai toliau turesi laikytis jos, o jei ne duos insulina bet irgi sako merginos nieko baisaus..
Siaip as stengdavausi labai virs 6 neperlipti 6.7 jau ribinis cukrus ryte nevalgius turi but iki 5.5
Del Kauno nezinau, nes esu kauniete, bet kad turesi gimdyt Kaune kiek zinau tai taip, ir reikes tam tikromis savaitemis pasirodyt Kaune, tikrins vaikelio dydi berods 32-34sav tada neleis pernesiot ir kt
Vaikeliui tikrai bus viskas gerai, jeigu toliau laikysies dietos Beje man nestumo pabaigoje cukrus susitvarke labai ir labai mazi skaiciukai buvo, kartais ir ledu ir saldumyna suvalgydavau..svarbu negulet lovoje jei neturi gulimo rezimo
Sekmytes, klausk kiek galesiu atsakysiu
QUOTE(gica @ 2010 07 29, 14:21)
sveikutes,
as suzinojau, kad mano GTT tyrimai geri , bet nepaklausiau, ar bereikes dar kartoti veliau... tai reikes gines paklaust kita syk.
as suzinojau, kad mano GTT tyrimai geri , bet nepaklausiau, ar bereikes dar kartoti veliau... tai reikes gines paklaust kita syk.
super