Įkraunama...
Įkraunama...

Gliukozės tolerancijos testas:

QUOTE(dendule @ 2010 07 14, 08:58)
aciu blush2.gif tai kad tos gines daug ko nepaaiskina 4u.gif
na as negerciau, bet gal ir neitakos labai rezultatu tas gurksnelis, tu padaryk taip kaip as pries operacija dariau kai buvo negalima, tiesiog imi vandeni i burna ir skalauji... blush2.gif Sekmytes ir tvirtybes 4u.gif nors man tas testas visai nebaisus, baisiausiai kad ner ka veikt ta laika zurnalus skaitai poliklinikos kampus trini, as buvau sumascius dar i masina nueit padrybsot... blush2.gif man teko 2k iskest ir gyva likau lotuliukas.gif

aciu uz patarima, taip ir bandysiu daryt 4u.gif
Atsakyti
na as jau po tyrimo - biski patampe skranduka, bet nieko istveriau thumbup.gif dabar lauksiu rezultatu
Atsakyti
QUOTE(gica @ 2010 07 15, 09:50)
na as jau po tyrimo - biski patampe skranduka, bet nieko istveriau thumbup.gif  dabar lauksiu rezultatu

linkiu kad patys geriausi butu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, as nescia jau 20 sav, ir nuo nestumo pradzios man negera kai suvalgau nors biski saldumyno, ledu, medaus ir t.t.nesakau kad mirstu, bet buna negera. ar tai pozymis,?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 07 16, 15:13)
Merginos, as nescia jau 20 sav, ir nuo nestumo pradzios man negera kai suvalgau nors biski saldumyno, ledu, medaus ir t.t.nesakau kad mirstu, bet buna negera. ar tai pozymis,?

tikrai ne pozymis manau, pozymis butu jei slapime rastu pvz blush2.gif as irgi iki tokio laiko negalejau ziuret i saldumynus lotuliukas.gif cia daugiau hormonai.
Slapimo tyrimas geras?gliukozes neranda?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 07 16, 19:48)
tikrai ne pozymis manau, pozymis butu jei slapime rastu pvz  blush2.gif as irgi iki tokio laiko negalejau ziuret i saldumynus lotuliukas.gif cia daugiau hormonai.
Slapimo tyrimas geras?gliukozes neranda?

neisejo padaryti nestumo pradzioje kraujo tyrimo, o sekantis tik lygtai i nestumo pabaiga.o slapimas lygtai geras. aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mergaites, kurioms teko lankytis Kauno klinikose... 34 sav liepia atvaziuoti i 19 kabineta. kas ten yra ir ka daro?? zinau tik, kad vaikiuka stebes, bet butu idomu detaliau suzinoti..

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 07 16, 17:52)
neisejo padaryti nestumo pradzioje kraujo tyrimo, o sekantis tik lygtai i nestumo pabaiga.o slapimas lygtai geras. aciu uz atsakyma 4u.gif

kraujo tyrime nesimatytu blush2.gif nebent cukru darytu..jei paciai neremu nueik ir mokamai pasidaryk rytini cukraus tyrima blush2.gif is kraujo blush2.gif tai matysi ar bent ryte geras blush2.gif
Slapime jei butu kas negerai pasakytu gydytoja 4u.gif o ir beto nesciosios knygelej patyrinek viska uzraso 4u.gif maziau blogu minciu 4u.gif 4u.gif daugiau optimizmo ir teigiamu minciu 4u.gif

apie 19kab...cia akuseriniam ar endokr?jeigu endo tai paaiskins apie dieta gausi aparaciuka ir kt..nezinau kodel tave siuncia g.gif jeigu cia del gestacinio debeto tai bus kaip rasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 07 26, 14:08)
apie 19kab...cia akuseriniam ar endokr?jeigu endo tai paaiskins apie dieta gausi aparaciuka ir kt..nezinau kodel tave siuncia g.gif jeigu cia del gestacinio debeto tai bus kaip rasiau blush2.gif

na as jau nebezinau.. buvau endokrinologiniam, gavau ta aparaciuka.. savaite tirsiuos ir vaziuosiu aptarti rezultatu. buvau ta pacia diena ir akuseriniam. liepe 34sav atvaziuoti i 19 kabineta. sako gali taip nutikti, kad guldysim. bet lyg ir jei neskirs man insulino injekciju, tai paleis. tai gal ten koks echo kabinetas, paziures ir vel ar vaikiuko svoris normoj ir tiek g.gif
Papildyta:
ir dar.. su tom dietom tai man tamsus miskas doh.gif ar gali buti, kad reikia valgyti kuo mazesnem dozem ir kuo daugiau gerti vandens, kad cukraus kiekis butu norma??? kazkaip man taip sutampa doh.gif tik daugiau pavalgau arba nieko negeriu ir jis sokteli g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonyEx @ 2010 07 26, 16:43)
na as jau nebezinau.. buvau endokrinologiniam, gavau ta aparaciuka.. savaite tirsiuos ir vaziuosiu aptarti rezultatu. buvau ta pacia diena ir akuseriniam. liepe 34sav atvaziuoti i 19 kabineta. sako gali taip nutikti, kad guldysim. bet lyg ir jei neskirs man insulino injekciju, tai paleis. tai gal ten koks echo kabinetas, paziures ir vel ar vaikiuko svoris normoj ir tiek  g.gif
Papildyta:
ir dar.. su tom dietom tai man tamsus miskas  doh.gif  ar gali buti, kad reikia valgyti kuo mazesnem dozem ir kuo daugiau gerti vandens, kad cukraus kiekis butu norma??? kazkaip man taip sutampa  doh.gif  tik daugiau pavalgau arba nieko negeriu ir jis sokteli  g.gif

berods echo kabinetas, o 34sav ziures vaikelio dydi...nepergyvenk kuo mazesnis stresas tuo geresnis cukrus 4u.gif
VANDENS TURI GERTI DAUG NE TIK DELTO KAD GD TURI BET IR DEL nestuke.gif O siaip judeti daugiau porcijos mazesnes, kuo daugiau darzoviu, beje man cukraus nekeldavo braskes, kazkur viena ausim girdejau kad pvz melynes musa, pabandyk jas valgyt blush2.gif istestuok... blush2.gif po truputi atrasi ka gali valgyt ko ne...o kiek tie tavo cukrai?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 07 26, 20:23)
o kiek tie tavo cukrai?

kai dare tyrima, po gliukozes buvo 8.9
o dabar tikrinu keturis kartus per diena, tai nera pakiles daugiau kaip 6.8, kai gyd sake norma po valgymo 6.7.
testuojuos, ziuriu kada, po ko, kas pasikeite.. bet ziauriai bijau, kad mano testai neuzkliutu gydytojai. Jau geriau jie geri bus.

o kas po to seka?? tarkim nuspres, kad man uztenka dietos, o vaikiukas bus normoje? pades piusa is viskas? ar taip iki galo ir teks vazineti i Kauna?
Atsakyti
sveikutes,
as suzinojau, kad mano GTT tyrimai geri thumbup.gif , bet nepaklausiau, ar bereikes dar kartoti veliau... tai reikes gines paklaust kita syk.
Atsakyti