Gliukozes tolerancijos testa per nestuma galima daryti tik du kartus (cia kur reikia gliukozes tirpala isgerti), o gliulozes kieki kraujyje galima matuoti kiek tik reikia
QUOTE(rencius* @ 2010 05 20, 11:19)
RYTE TAI TIKRAI NIEKO ,BET IS VAKARO BISKI BUVAU SALDZIAI VALGIUS,GAL DEL TO ,NES KAIP IR NEPLANAVAU DARYTIS ,JEI NEKLYSTU PO KOKIU 2 SAV . REIKES KARTOTI
na jei viskas ok ir slapime nebus gliukozes tai nereikes, kartoja tada kai rizika kazkokia atsiranda svoris auga labai ir pan linkiu kad viskas gerai butu
QUOTE(dendule @ 2010 05 20, 12:02)
na jei viskas ok ir slapime nebus gliukozes tai nereikes, kartoja tada kai rizika kazkokia atsiranda svoris auga labai ir pan linkiu kad viskas gerai butu
slapimas geras sakykim kad viskas bus
Man gliukozes tolerancijos testa dare,kai suejo 28savaite, nes buvo kiles itarimas del to, kad seimoje senelis visa gyvenima sirgo cukriniu diabetu, bet ji padarius, cukrus kraujyje buvo pakankamai normalus ir nevirsijo normos
QUOTE(Itane @ 2010 05 21, 17:13)
Man gliukozes tolerancijos testa dare,kai suejo 28savaite, nes buvo kiles itarimas del to, kad seimoje senelis visa gyvenima sirgo cukriniu diabetu, bet ji padarius, cukrus kraujyje buvo pakankamai normalus ir nevirsijo normos
kad 28 sav ,viskas buvo gerai nereiskia kad gestacinis diabetas nebepasireiks ...
man 25 ir 29 sav viskas normose buvo ,tik 34sav diabeta atrado irt jau sulaukejusi perejom iskart prie insulino o pas mane gimine serganciu nera
sveikos,
paskyre ir man GTT. sake gine, kad nuo 12 d., t.y., siandien galiu eit darytis. bet kiek paskaiciau tai dauguma daugiau savaiciu buvot, kai tyretes.
tai gal ir man dar luktelt?
paskyre ir man GTT. sake gine, kad nuo 12 d., t.y., siandien galiu eit darytis. bet kiek paskaiciau tai dauguma daugiau savaiciu buvot, kai tyretes.
QUOTE(gica @ 2010 07 12, 14:34)
sveikos,
...kitoms žinok net kelis kartus daro taip, kad jei paskyrė tai asmeniškai aš eičiau
QUOTE(...sara... @ 2010 07 12, 15:27)
...kitoms žinok net kelis kartus daro taip, kad jei paskyrė tai asmeniškai aš eičiau
aciu tai reikes nueit sia savaite, ten nevalgius ir negerus reikia eit, taip?
QUOTE(gica @ 2010 07 12, 20:31)
aciu tai reikes nueit sia savaite, ten nevalgius ir negerus reikia eit, taip?
taip net vandens, pasistenk is vakaro ir diena pries neprikirsti kokiu vynuogiu ar ko labai saldaus
Beje kai darys tyrima reikes ta tarpa prabuti poliklinikoj pasiimk paskaityt ka nors nes jeigu keliausi judesi gliukoze tada geriau "virskinsis" ir rezultatai nebus tikslus
..Sara..tavo lapukai paruosti vezti buvo vyrui sakiau iduosiu ir pagimdziau 26d tai dabar nezinau kaip paduosiu nes mazyles mus pilvukas pucias tai pakaitom...atsiprasau lapeliai tvarkingai laukia taves
Gal pakartotinai dareis testa?
QUOTE(dendule @ 2010 07 13, 12:37)
taip net vandens, pasistenk is vakaro ir diena pries neprikirsti kokiu vynuogiu ar ko labai saldaus
Beje kai darys tyrima reikes ta tarpa prabuti poliklinikoj pasiimk paskaityt ka nors nes jeigu keliausi judesi gliukoze tada geriau "virskinsis" ir rezultatai nebus tikslus
aciu labai kaip vistele daug ko gines nepaklausiau beje, sveikinu su dukrytes gimimu
keliausiu ir as pirmadieni darytis gliukozes tolerancijos testa norejau paklaust, ar tikrai ryte negalima net gurksnio paprasto vandens isgert? nes jeigu taip, tai man gali kilt problemu jau iki poliklinikos nuvaziuot, buna kad staigiai supykina, jei bent gurksnelio neisgeriu...
QUOTE(gica @ 2010 07 13, 14:34)
aciu labai kaip vistele daug ko gines nepaklausiau beje, sveikinu su dukrytes gimimu
aciu tai kad tos gines daug ko nepaaiskina
QUOTE(Zmonyte @ 2010 07 14, 08:01)
keliausiu ir as pirmadieni darytis gliukozes tolerancijos testa norejau paklaust, ar tikrai ryte negalima net gurksnio paprasto vandens isgert? nes jeigu taip, tai man gali kilt problemu jau iki poliklinikos nuvaziuot, buna kad staigiai supykina, jei bent gurksnelio neisgeriu...
na as negerciau, bet gal ir neitakos labai rezultatu tas gurksnelis, tu padaryk taip kaip as pries operacija dariau kai buvo negalima, tiesiog imi vandeni i burna ir skalauji... Sekmytes ir tvirtybes nors man tas testas visai nebaisus, baisiausiai kad ner ka veikt ta laika zurnalus skaitai poliklinikos kampus trini, as buvau sumascius dar i masina nueit padrybsot... man teko 2k iskest ir gyva likau