Įkraunama...
Įkraunama...

Gliukozės tolerancijos testas:

QUOTE(ambre @ 2010 05 13, 09:06)
na kai man silpna psidare as geriau vandens... ai bet vis tiek tikiu, kad norma.
P.s. o delko tyrima daretes jus?
man pora kartu slapime rado gliukozes ir pirmasis gime beveik 4kg. -tai va del to... g.gif
sako antrasis bus didesnis, nors labai abejoju.

man dare pakartotini nes rado gliukozes slapime doh.gif pirmas GTT buvo geras blush2.gif
Buvau pas endokr gavau aparaciuka pamatavo po pusryciu(avizine kose+joje 3 braskes ir arbata) praejus valandai 5,8 praejus 2h 5,4.
Del pilvuko noru tai jas atitinkam dar echo nedare 34sav darys g.gif svorio sakyciau norma visai 9kg iki 32sav.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
jus gal zinot ar man gerai su ta gliukoze, nes nepasake, sake gine pasakys doh.gif
pries geriant buvo 4,7, po 2 valandu 6,7 g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2010 05 14, 16:36)
Sveiki  4u.gif
jus gal zinot ar man gerai su ta gliukoze, nes nepasake, sake gine pasakys  doh.gif
pries geriant buvo 4,7, po 2 valandu 6,7  g.gif

kiek suprantu,viskas tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2010 05 14, 16:36)
Sveiki  4u.gif
jus gal zinot ar man gerai su ta gliukoze, nes nepasake, sake gine pasakys  doh.gif
pries geriant buvo 4,7, po 2 valandu 6,7  g.gif

...čia priklauso nuo laboratorijos, kurioj tu dareisi normų, nes kur aš dariausi tai antro atsakymo norma buvo tik iki 6,4 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 05 17, 14:10)
...čia priklauso nuo laboratorijos, kurioj tu dareisi normų, nes kur aš dariausi tai antro atsakymo norma buvo tik iki 6,4  blush2.gif

Sveikinimai pirmiausiai sulaukus vaikiuko 4u.gif

gal istorija kur yra kaip jauties ir pan...kaip ten viskas skatino ar cezaris... blush2.gif

Pas endokrinologa man sake riba yra 6,79
Atsakyti
nu va gavau as insulina ,ir cukraus matavimo aparata unsure.gif aciu dievui nebeilgai teks vargti liko mums tik 6sav ,man buvo 10,5 po dvieju valandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 05 17, 14:24)
Sveikinimai pirmiausiai sulaukus vaikiuko 4u.gif

gal istorija kur yra kaip jauties ir pan...kaip ten viskas skatino ar cezaris... blush2.gif

Pas endokrinologa man sake riba yra 6,79

nusikalbejau 7,79 riba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 05 19, 18:15)
nusikalbejau 7,79 riba doh.gif

man tą patį sakė drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif nu va, gine sake , kad viskas gerai su ta gliukoze thumbup.gif
Atsakyti
as siandien ir pasidariau tai pries buvo 6,6 o po to 7,tai nezinau ka gine sakys kai pirmadieni nueisiu, g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 05 20, 10:40)
as siandien ir pasidariau tai pries buvo 6,6 o po to 7,tai nezinau ka gine sakys kai pirmadieni nueisiu, g.gif

ghm rytinis didelis ar tikrai nevalgius g.gif buvai ar vakare velai nebuvai valgius?ar kokiu vynuogiu?nes siaip po gliukozes tyrimas geras 4u.gif toleruoja blush2.gif cukru nes riba 7,79. Gali but susijaudinus ryte buvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 05 20, 10:49)
ghm rytinis didelis ar tikrai nevalgius g.gif buvai ar vakare velai nebuvai valgius?ar kokiu vynuogiu?nes siaip po gliukozes tyrimas geras 4u.gif toleruoja blush2.gif cukru nes riba 7,79. Gali but susijaudinus ryte buvai 4u.gif

RYTE TAI TIKRAI NIEKO ,BET IS VAKARO BISKI BUVAU SALDZIAI VALGIUS,GAL DEL TO g.gif ,NES KAIP IR NEPLANAVAU DARYTIS ax.gif ,JEI NEKLYSTU PO KOKIU 2 SAV . REIKES KARTOTI g.gif
Atsakyti