QUOTE(niurzga123 @ 2010 05 05, 19:49)
as ne i tema - bet bent jau man saldumynai su fruktoze (na kur diabetikam) cukraus nekelia.. aisku neryju kilogramais
o valgyk viska, tik mažesnėm porcijom, ir privenk visokiu bulkuciu ir pyragu
oj aciu tau uz atsakyma
as galvojau ar galima su ta fruktoze valgyt
ar ne...siand sugriesinau ir i kava sisia puslitri issidejau 1saukstuka cukraus. Bulkuciu jau savaite nevalgau netgi bulkos
kazkaip idomu kaip su medum yra?
QUOTE(iowa @ 2010 05 11, 17:21)
Sveikos ,jungiuos prie jusu ,kad ir kaip nenoriu ..
siandie po gino apziuros ,rezultatai blogi ,du kart tyremes gliukozes toleravima kraujyje ,buvo ant ribos ,antra kart jau 7,9
siandie 32 savaites mums o lelius sveria 2,800kg ,tai visu kilogramu daugiau nei normalu ,perlipam net leidziama svorio skale
vaisius atitinka jau 35,4 savaite ...
gavau siuntima pas diabetiku gydytoja ,ryt turiu pasimatyma su vienu is tu gydytoju ziuresiu ka sakys ,pergyvenu del savo pilvinuko ,per paskutines 3 savaites priaugau 1kg ,galvojau kad mazai ,o pasirodo visas tas kilogramas nusedo ant maziuko-...
net ginas nusigando pilva pamates
taip nenoriu i ligonine gultis
gal kas galit patart ka valgyt ,ko nevalgyt ,nes dar nieko nezinau ...
Kuda niekada nebuvau ,saldumynu nemegeja ,valgau labai obuolius
Temos dar neskaiciau ,bet pazadu perskaityt gal kuom pagelbes
oj brangute mus abi nuskriaude
nenusimink, kiek man sake maziui tik blogai kad daug uzauga svorio aisku gimusi ten patikrins kraujuka jo ir jei reikes suleis leliukui cukriuko nes jei pas mama per daug pas vaikiuka per mazai ar klystu
As dar beveik zalia situos reikaluose, ale parasysiu ka issiaiskinau, gal kuri papildys mano sarasiuka, nes jis labai pravercia
Blogis ko reikia vengti :
Vynuoges, melionai, bananai, bulka, bulkutes, makaronai, dar girdejau kad grikiai kelia cukriuka, kviet.miltai, kukuruzai
Ka valgau pati susideliojau dieta dar pas gydytoja tik rytoj(svoris neaugo bet soti jauciaus aisku nzn koks cukrus mano): kas neriebu, pieno produktus, nes kalcio reik, juoda duona kur daugiau grudu, isgerti bent 2-3ltr per para vandens, darzoviu l.daug, kalakutiena, jautiena, maziau kiaulienos ale nevengiu, ryzius, aviziniu dribsniu kose, obuoliu suvalgau iki 2 per diena, nes visgi jie l.saldus dabar, tu lietuvisku rugsciu ner, suvalgau greifrukta koki viena, skaiciau kazkuri mamyte rase kad moliugu seklos nekelia tai valgau jas.
Cia mano atradimai, kurie pagrysti tik skaitymu ir ieskojimu informacijos...nematavus cukraus...