sveikutes nors nesilaukiu bet pamaciau aktuoale tema ir noriu paklausti, man dare irgi si testa.tiksliai skaiciu nepamenu bet buvo viskas kaip ir normose. pasiunte toliau aiskintis pas gyd, bet cia panevezyje tokios eiles kad uzmirsau nueiti kol prilaukiau eiles
kai paeme tirimas parode 5, po 2 val 4,9. cia kaip pavyzdi pateikiau nes zinau kad vienu buvo maziau. ar cia man uzsleptas debetas, ar viskas normaliai
QUOTE(L'aurora @ 2010 03 27, 23:50)
I 5.4
II 9.9
4dieni vaziavau i kmuk, tai is pradziu liepe daug ko privengti (saldumynu, vaisiu, miltiniu ir kt. angliavandeniu). dabar 4 kartus matuojuos krauja ir 4dieni vel su tais skaiciukais vaziuosiu i kmuk ir ziures, ar padeda prisilaikymai.
II 9.9
4dieni vaziavau i kmuk, tai is pradziu liepe daug ko privengti (saldumynu, vaisiu, miltiniu ir kt. angliavandeniu). dabar 4 kartus matuojuos krauja ir 4dieni vel su tais skaiciukais vaziuosiu i kmuk ir ziures, ar padeda prisilaikymai.
Aišku... Bet pirmas skaičiukas dar į normos ribas telpa, tik dėl antro susirūpino, ar ir dėl pirmo ką sakė?
Tikiuosi, pakaks tau vien dietų
Papildyta:
QUOTE(jurgute210 @ 2010 03 28, 15:57)
...pasiunte toliau aiskintis pas gyd, bet cia panevezyje tokios eiles kad uzmirsau nueiti kol prilaukiau eiles
kai paeme tirimas parode 5, po 2 val 4,9. cia kaip pavyzdi pateikiau nes zinau kad vienu buvo maziau. ar cia man uzsleptas debetas, ar viskas normaliai
O kuo blogi tie skaičiukai, kad toliau siunčia aiškintis???
QUOTE(niurzga123 @ 2010 03 26, 18:20)
taip bet insulino prireikia tikrai ne kiekvienai ir ne kas antrai.. daugumai dietu uztenka.. be to matau tau jau 35 savaiteles, tai cia visai kas kita, negu kai 22-24 sav nustato gestacini ir siuncia tik tyrimams.. tada tikrai ne visas guldo
...tikrai ne kas kita, nes gestacinis deabetas yra gydomas ir sekamas iki pat gimdymo ir viskas taip pat prasidėjo dar apie 26 sav. padarius tyrimus
Sveikos mamytės,
Gal kas nors galėtų parašyti, kur tą gliukozės tolerancijos tyrimą galima pasidaryti, ir kiek jis kainuoja? Čia Vilniuje. Internete niekaip nerandu, ten, kur lankausi su visais kitais klausimais, nedaro:(
Ačiū
Gal kas nors galėtų parašyti, kur tą gliukozės tolerancijos tyrimą galima pasidaryti, ir kiek jis kainuoja? Čia Vilniuje. Internete niekaip nerandu, ten, kur lankausi su visais kitais klausimais, nedaro:(
Ačiū
QUOTE(sskiedra @ 2010 04 10, 21:55)
Sveikos mamytės,
Ačiū
Ačiū
Šiaip tai Jūsų nėštumą prižiūrinti gydytoja turi duoti siuntimą tam testui pasidaryti. Beje, jį daro ne visoms, tai jei Jums neduoda, gal jo visai ir nereikia?
QUOTE(sskiedra @ 2010 04 10, 21:55)
Sveikos mamytės,
Ačiū
Ačiū
visuomenes sveikatos centre turetu daryti.
nors dabar jau daugumoj polikliniku/gimdymo namu patys daro
QUOTE(dovar @ 2010 04 11, 17:49)
Ne testas o kazkoks kosmaras dariausi du kartus ir abu kartus viska isvemiau
idomiai as prisiskaicius kai nuejau tai ir maniau kad ten bloga bus ar ka.. bet man tai nieko.. visai skanu
QUOTE(dovar @ 2010 04 11, 17:49)
Ne testas o kazkoks kosmaras dariausi du kartus ir abu kartus viska isvemiau
Man irgi sunkiai laikėsi skrandyje viskas, tai gerai, kad atsiliepimų prisiskaičius buvau pasiėmus pagalvę ir antklodę, tai ramiai gulėjau mašinoj, tada ne taip pykino (kitam mieste dariaus testą, tad namo neapsimokėjo važiuot).
QUOTE(niurzga123 @ 2010 04 11, 19:41)
idomiai as prisiskaicius kai nuejau tai ir maniau kad ten bloga bus ar ka.. bet man tai nieko.. visai skanu
Man irgi visai skanu buvo
Ryt važiuoju pas gyd. Baliutavičienę, kaži ką ji man papasakos
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2010 04 11, 21:00)
Man irgi visai skanu buvo
matyt skanu visoms, kam cukrus pakiles.. nieko tau ji gero nepapasakos.. pas endokrinologa siuntima duos, ir lieps dietos laikytis..
QUOTE(niurzga123 @ 2010 04 11, 19:41)
Na, man skanu nebuvo... bet nevėmiau Ir dar antro kraujo mėginio pėsčiomis iš darbo po 1,5 km pirmyn atgal tuščiu skrandžiu suvaikščiojau Beja, mano antrasis rodiklis buvo irgi žemesnis nei pirmas - gydytojas sakė , kad kasa labai gerai dirba