sveikinimai.
man irgi darys 28 savaite, daktare is karto pasake, kai pasakiau kad mano tetis serga diabetu ir seneliui tas pats buvo . Labai bijau .
Ir dabar dar yra kitos problemos . Galvojau kad nestumas visai kitaip praeina... arba man taip nepasiseke. Vien po daktarus einu ir einu
Šiandien sužinojau atsakymą: 1 - 4,40 2 - 7,87... siun2ia 5 Kaun1 pas ginekologą
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2010 03 25, 00:18)
Šiandien sužinojau atsakymą: 1 - 4,40 2 - 7,87... siun2ia 5 Kaun1 pas ginekologą
...nepergyvenk viskas bus OK juk dar čia pas tave ant ribos, paskirs dietą ir viskas susinormalizuos
Jau užsiregistravau pas Baliutavičienę.
Papildyta:
ai kaip nors
Papildyta:
QUOTE(...sara... @ 2010 03 25, 11:10)
...nepergyvenk viskas bus OK juk dar čia pas tave ant ribos, paskirs dietą ir viskas susinormalizuos
ai kaip nors
Mamytės, gal galit pasakyt kurios žinote, ar gali guldyt į ligoninę tolimesniems tyrimams
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2010 03 25, 00:18)
oi žinok, pas tave net normos neviršija... pas mane buvo 1- 6.07 2-11.4... tai pilnai pakako dietos ir kasdieninio stebėjimo...
o šiaip mane guldė, tik aišku mano parodymai buvo didesni... bet čia Vilniuje... gal Kaune griežčiau...
mano isvis buvo 7,8 ir 8,9 taip kad cia tavo, palyginus dar nieko o man irgi tik dieta dave.. o Kaune, tai guldo kelioms dienoms, jei esi is kito miesto. jei esi vietine, tai duoda aparaciuka, ir paciai stebeti liepia cukru. (beje, guldo arba stebi tik endokrinologai, o baliutaviciene - tik parasys siuntima endokrinologui, taip kad manau ir pas ji gali is anksto talona pasiimti)
QUOTE(niurzga123 @ 2010 03 26, 11:15)
mano isvis buvo 7,8 ir 8,9 taip kad cia tavo, palyginus dar nieko o man irgi tik dieta dave.. o Kaune, tai guldo kelioms dienoms, jei esi is kito miesto. jei esi vietine, tai duoda aparaciuka, ir paciai stebeti liepia cukru. (beje, guldo arba stebi tik endokrinologai, o baliutaviciene - tik parasys siuntima endokrinologui, taip kad manau ir pas ji gali is anksto talona pasiimti)
...guldo jei ir Kaune gyveni jei taip lengvai nesusikoreaguoja tas cukraus kiekis, tam, kad sureguliuoti insulino dozes, nes aš vat irgi tik vakar grįžau iš ligoninės
taip bet insulino prireikia tikrai ne kiekvienai ir ne kas antrai.. daugumai dietu uztenka.. be to matau tau jau 35 savaiteles, tai cia visai kas kita, negu kai 22-24 sav nustato gestacini ir siuncia tik tyrimams.. tada tikrai ne visas guldo
Tai į Kauną tik su krepšiu važiuosiu, dėl visa ko...
QUOTE(pukeliux @ 2010 03 18, 14:48)
o kokie tavo skaičiukai, jei ne paslaptis?
I 5.4
II 9.9
4dieni vaziavau i kmuk, tai is pradziu liepe daug ko privengti (saldumynu, vaisiu, miltiniu ir kt. angliavandeniu). dabar 4 kartus matuojuos krauja ir 4dieni vel su tais skaiciukais vaziuosiu i kmuk ir ziures, ar padeda prisilaikymai. siaip pastebejau, kad nuo duonos riekeles labai sokteli cukrus o vien baltymu valgyt negaliu, nes ppaberia ir kartais pykina bevalgant
I 4
II 7.
Ryt einu pas gydytoją, bet, manau, kad viskas ok...
II 7.
Ryt einu pas gydytoją, bet, manau, kad viskas ok...