Įkraunama...
Įkraunama...

Gliukozės tolerancijos testas:

Man seimos gydytoja irgi liepe pasidaryti gliukozes tolerancijos testa. tik sake tureti 2 val. laiko, nes tiek reikes sedeti prie kabineto ir neuzsiimti jokia fizine ir protine veikla. As vis dar to testo nepasidariau. Tikiuosi kad nesupykins nuo tos gliukoze. Parasysiu kaip seksis.
Atsakyti
aš kitą savaitę eisiu darytis šio testo doh.gif Lankausi poliklinikoje, bet už šį testą, man sakė reikės susimokėt ir dar plius nusipirkti gliukozę. Jums šis tyrimas taip pat mokamas?
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 06 10, 10:37)
aš kitą savaitę eisiu darytis šio testo  doh.gif Lankausi poliklinikoje, bet už šį testą, man sakė reikės susimokėt ir dar plius nusipirkti gliukozę. Jums šis tyrimas taip pat mokamas?

Tikrai taip, bet tiksliai nepamenu kiek reikejo moketi... O gliukoze taip pat reikejo nusipirkti. As geriau be nieko, bet kitos mamytes pataria citrina pasiimti, manau tikrai nepamaisys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 06 10, 12:22)
Tikrai taip, bet tiksliai nepamenu kiek reikejo moketi... O gliukoze taip pat reikejo nusipirkti. As geriau be nieko, bet kitos mamytes pataria citrina pasiimti, manau tikrai nepamaisys 4u.gif

Gynė man patarė citriną irgi pasiimti, sakė nebus taip bjauru. Bet nieko nesakė, kad prieš tai turiu būti nevaldius bent 10 val. Gerai, kad užsukau čia ir pasiskaičiau .
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 06 10, 11:37)
aš kitą savaitę eisiu darytis šio testo  doh.gif Lankausi poliklinikoje, bet už šį testą, man sakė reikės susimokėt ir dar plius nusipirkti gliukozę. Jums šis tyrimas taip pat mokamas?

Dariausi KLP, tai irgi mokamas ax.gif Tik nebrangus jis, 10 lt su centais, tai čia jau su gliukoze kartu, nes susimokėjau kasoje, o visą kitą laboratorijoje padarė. Būtinai pasiimk citriną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2009 06 10, 20:45)
Dariausi KLP, tai irgi mokamas  ax.gif Tik nebrangus jis, 10 lt su centais, tai čia jau su gliukoze kartu, nes susimokėjau kasoje, o visą kitą laboratorijoje padarė. Būtinai pasiimk citriną  mirksiukas.gif

o jūs citriną įsispaudžiat į tą gliukozę? Ar paskui ja užkandat?
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 06 11, 08:36)
o jūs citriną įsispaudžiat į tą gliukozę? Ar paskui ja užkandat?

Įsispaudžiau į patį gliukozės tirpalą, o po to kai išgėriau dar skiltelę užkandau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2009 06 11, 10:45)
Įsispaudžiau į patį gliukozės tirpalą, o po to kai išgėriau dar skiltelę užkandau  mirksiukas.gif

ačiū už patarimą - ir aš taip darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 06 11, 11:05)
ačiū už patarimą - ir aš taip darysiu smile.gif

Prašom, kad tik padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien dariausi tą tyrimą. Galiu drąsiai rekomenduot pasiimti citriną ir pusę jos išsispausti į tą gliukozės tirpalą - žymiai pagerina skonį. Ben jau man nebuvo šlykštu. Kai prisiskaičiau visokių atsiliepimų - galvojau,kaip čia reiks išgert tą gliukozę nesusivėmus, tačiau, tikrai nebuvo jau taip blogai smile.gif
Beje, mano rezultatai: prieš: 5,4, po 6,2 smile.gif Sakė, viskas OK thumbup.gif
Atsakyti
O mano rezultatai tokie, pries: 4.8, po 8 mmol/l. tai gavau siuntima i klinikas konsultacijai, po kuriu paaiskejo, kad vistiktai viskas gerai, nereik jokiu dietu laikytis biggrin.gif
Atsakyti
Labai jau tyrimo rezultatai priklauso ar niekas is seimos neserga cukriniu diabetu. Va mano mama sirgo 1 tipo cukralige, ir mire nuo insulino trukumo, tai mano ginekologe labai rupinas manim. Prie gerima tos slykstynes man buvo -5.13, o 2 karta-7.47. Tai jau liepia laikytis dietos:atsisakyt bandeliu, bulku, saldumynu, vynuogiu, persiku-angliavandeniu ir saldumynu... Aisku jei suvalgysiu viena kita vaisiu, nenumirsiu, bet jei imanoma tai reikia pasilaikyt tos dietos, nes sako jog dazniausiai nestumas isprovokuoja cukrini diabeta. unsure.gif
Atsakyti