QUOTE(zazuna @ 2008 06 10, 12:51)
Likykis ir tikekis geriausio . Klinikose tikriausiai pas labai faina gydytoja pateksi, nes tik viena ja klinikose genetike zinau, tai Daiva Simanaviciute, labai gera ir tikrai profesionali gydytoja, pati pas ja tyriausi del savo lelytes (pries tai mano gine ir gasdino viskuo, nes buvo kraujavimai, be to mano vyras turi igimta sirdies yda, tad siunte i klinikas), viskas buvo OK .
Svarbiausia nesinervuok ir nusiteik, kad vistiek cia tavo leliukas, tavo mazas stebuklas, kuri reikia mylet tik uz tai, kad jis yra, o ne del to koks yra.
SEKMES JUMS ABIEM!
Papildyta:
Kas del gliukozes tyrimo, tai pries isgeriant buvo 3,6 ,o po 4,9, tad sake viskas gerai.
Svarbiausia nesinervuok ir nusiteik, kad vistiek cia tavo leliukas, tavo mazas stebuklas, kuri reikia mylet tik uz tai, kad jis yra, o ne del to koks yra.
SEKMES JUMS ABIEM!
Papildyta:
Kas del gliukozes tyrimo, tai pries isgeriant buvo 3,6 ,o po 4,9, tad sake viskas gerai.
Aciu uz palaikyma. Kaip tik ir ziurejo mane vakar echo D. Simanaviciute. Ir dar daugybe kitu gydytoju. Deja... Vilciu vaikuciui isgyventi nera visai