Sveiki
norėjau paklausti, kuri skiepų vakcina yra geresnė Virbak ar Nobivac? Ačiū
QUOTE(Linuteeee @ 2012 09 16, 19:34)
kuri skiepų vakcina yra geresnė Virbak ar Nobivac?
Kaip kam.
Maniškėms (2 nemažoms beveislėms) Virbac tinka. Skiepyju jau 5-erius metus - nėkart nė vienai nebuvo jokio šalutinio poveikio.
Kiti gi sako, kad Nobivac geresnė.
QUOTE(Linuteeee @ 2012 09 16, 19:34)
norėjau paklausti, kuri skiepų vakcina yra geresnė Virbak ar Nobivac? Ačiū
Lygiavertės. Tik viena prancūziška, kita - olandiška. Dideliam šuniui jokio skirtumo, o mažiukai (jorkšyrai, rusų tojai) kartais į Virbac vakciną skausmingiau sureaguoja, jiems geriau rinktis Nobivac.
Turbūt nepameluosiu,kad šunų skiepo kasmetinio standartas- 50LT(bent jau Kaune),tai apie tokią kainą ir reiktų orientuotis
QUOTE(algescot @ 2012 09 24, 19:54)
Turbūt nepameluosiu,kad šunų skiepo kasmetinio standartas- 50LT(bent jau Kaune),tai apie tokią kainą ir reiktų orientuotis
Dekui uz atsakyma, mes is Kauno ir esame
Prašom Na,tada tikrai tokios kainos visur čia pas mus Dar kiek žinau,prieš tą pirmą kasmetinį skiepą nuo kirminų reikia vaistus suduoti(kaina priklausomai nuo svorio būna).
Sveikos, turiu klausymėlį
Šuniukas mažas yra skeipytas Virbac skiepais. Taip pat Virbac skiepais nuo pasiutligės. Dabar šuneliui virš metukų, reikia kartoti pasiutligės skiepą. Ar galiu aš rinktis dabar Nobivac, nes jie galioja 3 metus ? Ir daugiau skiepyti šunelį tik kas tris metus ?
O Virbac trumpiau galioja ?
dėkui, kas atsakys, nes jau ateinančią savaitę keliausime pas vet.
Šuniukas mažas yra skeipytas Virbac skiepais. Taip pat Virbac skiepais nuo pasiutligės. Dabar šuneliui virš metukų, reikia kartoti pasiutligės skiepą. Ar galiu aš rinktis dabar Nobivac, nes jie galioja 3 metus ? Ir daugiau skiepyti šunelį tik kas tris metus ?
QUOTE(OVM @ 2013 09 14, 12:15)
Sveikos, turiu klausymėlį
Galite rinktis ir kitos firmos vakciną, didesnio skirtumo nėra.
Lietuvoje rekomenduojama šunis nuo pasiutligės skiepyti kas 12 mėn. (vistik nesame laisva nuo pasiutligės šalis, atvejų vis pasitaiko ir kažkaip man pačiai nebūtų ramu, jei man įkąstų prieš tris metus skiepytas nuo pasiutligės šuo). Estijoje vakcinuoti nuo pasiutligės nuspręsta kas du metus, toks tarpas dar sakyčiau priimtinas.
Sveikutės.
Aš šeštadienį parsivežiau savo aukselį, tai šiandien jau pas veterinarą lėkiau, Klaipėdoje kiek girdėjau, jis geriausias. Šuniukas puppy vakcina skiepytas buvo liepos 28, ir aš norėjau kad jį dabar nukirminuotų ir po to paskiepytų sekančiais skiepukais. Ir gydytojas pasakė, kad nukirminti jo dabar nereikia, sakė iki metų laiko šuniukus reikia nukirminti kas tris mėnesius, o vyresnius - dukart metuose. Taigi sekantis nukirminimas bus tik prieš trečiąjį ir pasiutligės skiepukus. Jau ciucikui bus trys mėnesiukai. .
Kažkaip įdomiai, internete prisiskaičiau, kad reikia prieš visus skiepukus pirmuosius nukirminti. Aš taip ir pasakiau, o jisai man atsakė, kad vaistukai nuo kirminų nėra saldainis, ir labai kenkia kepenims, taip daryti reikia nebent tikrai yra kirminų ar jaučiamas koks keistas elgesys šuniuko.
Aš šeštadienį parsivežiau savo aukselį, tai šiandien jau pas veterinarą lėkiau, Klaipėdoje kiek girdėjau, jis geriausias. Šuniukas puppy vakcina skiepytas buvo liepos 28, ir aš norėjau kad jį dabar nukirminuotų ir po to paskiepytų sekančiais skiepukais. Ir gydytojas pasakė, kad nukirminti jo dabar nereikia, sakė iki metų laiko šuniukus reikia nukirminti kas tris mėnesius, o vyresnius - dukart metuose. Taigi sekantis nukirminimas bus tik prieš trečiąjį ir pasiutligės skiepukus. Jau ciucikui bus trys mėnesiukai. .
Kažkaip įdomiai, internete prisiskaičiau, kad reikia prieš visus skiepukus pirmuosius nukirminti. Aš taip ir pasakiau, o jisai man atsakė, kad vaistukai nuo kirminų nėra saldainis, ir labai kenkia kepenims, taip daryti reikia nebent tikrai yra kirminų ar jaučiamas koks keistas elgesys šuniuko.
Va,ir man labai aktualu,del tu vaistuku nuo kirminu..kas kiek laiko juos duodate?Ar tai butina,jei nieko nepastebiu..ir kas turetu matytis,jei ju butu?Ismatose nematau,bet gal profilaktiskai reikia?Idomu suzinot jusu nuomone..