QUOTE(tvikse @ 2012 04 05, 18:57)
siandien is veto isgirdau keistai nuskambejusia minti.. kad jei neskiepisiu vakcina nuo visokiu ligu as negalesiu nei i uzsieni nei traukiniu i vilniu nepazeisdama taisykliu nuvaziuot su sune... Juk tokiem dalykam pilnai uztenka vakcinos nuo pasiutliges kas metus? ar kazkas pasikeite ar vetas tiesiog daugiau pinigu kisenen isimesti sumane?
kasmet tai tiksliai nematau reikalo skiepyt polivalente vakcina...
kasmet tai tiksliai nematau reikalo skiepyt polivalente vakcina...
Tai kad šiaip tarkime Nobivac pasiutligės skiepas galioja 3 metus, kai tuo tarpu tie kiti minėti pas juos - 2. Tai logiškiau būtų mažiau skiepyti nuo pasiutligės, o tai tikrai pasius nuo pertekliaus Bet čia aš apie logiką, nes įstatymuose logikos aš iš viso nematau. Logika sėdi vetų sąžinėje ir kišenėje. Pvz.: ta pati vetė, kuri man visaip įrodinėjo ir visaip gąsdino, kad paskiepyti ir būtinai kasmet ir ne kitaip būtina ir tiesiog privalu, kitam savo klientui pasakė visai kitaip ir pagal situaciją: tiesiog pamatė, kad kasmet pas ją skiepijamas šuo vos neužsilenkė būdamas 7 metų iš karto po skiepų ir šeimininkai labai supanikavo, tai palaimino tą šunį ir daugiau jau liepė neskiepyt. O kai jai sakai, kad taip ir taip, aš nenoriu, kad ir jaunesnio šuns perskiepyti, kad sublogės galbūt po to, bus kaip tam ir tam, ji net neklauso ir tiesiog puola (nėra kito žodžio tam) už tokią nuomonę