Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų skiepai

QUOTE(Rodnega @ 2012 02 05, 14:33)
Po to nukirminti laikas nuo laiko ir nebūtinai  prieš skiepus  g.gif
Ma čia labai panašu į tai, kad kalę BŪTINA sukergti bent  kartą gyvenime  g.gif

būtent smile.gif
mano šunys nukirminami reguliariai ir praktiškai niekad prieš skiepus mirksiukas.gif vienai kalei darytas titras ir rezultatai kuo puikiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 02 04, 13:10)
Dabar man kita tabletke reiks duoti po 3 men g.gif O tie kirminukai nieko tokio? Nereikia daugiau nieko? g.gif

Mačiau, kad jau nusprendėte duoti kitą tabletę po 14 d. Tik paantrinsiu, kad po trijų mnė. kartoti vaistus yra netikslinga: kirmėlių "augimo" ciklas yra 21 d., po tiek laiko jos subręsta ir pradeda dėti kiaušinėlius. Dėl to pakartotinai vaistus reikia suduoti būtent per 10-14 dienų po pirmojo davimo, kad išnaikinti kirmėliukus jiems dar nepradėjus dėti naujų kiaušinėlių. Duoti po trijų mėn. - jokio tolko.

QUOTE(lacosta @ 2012 02 04, 13:57)
NUo trijų mėnesių amžiaus galimna suduot vaistus Profender ( beveik trigubai barngesni už drontalį) kurie naikina ir kirmėlių kiaušinius ir širdies kirminus...... po Profenderio šuo dagiau kirminų tikrai neturės jei bus reguliariai nukirminamas....

Tas pats veikimo spektras, kaip Profender dar yra Stronghol ir Advocate lašų. Profender tik yra naujasia medžiaga, gal dėl to ji geriausiai veikia.

QUOTE(skaidra111 @ 2012 02 04, 18:20)
kazkaip radau tik profender katem - ant odos lasinami lasiukai - cia tie? ar ir suniukam jie veikia?

Ne. Katėms skirti lašiukai, šunims - tabletės.

QUOTE(Rodnega @ 2012 02 04, 19:42)
Aš  saviškius nenukirminau, tai reikšiasi, skiepai velui daryti???  g.gif

Nukirmėliavimas aktualus mažiukams šuniukams, kuriems svarbu sudaryyti imunitetą. Suaugusiems šunims, kuriems imunitetą reikia tik palaikyti, užtenka tabletes nuo kirminų suduoti kartu su skiepu.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 02 09, 09:51)
Tas pats veikimo spektras, kaip Profender dar yra Stronghol ir Advocate lašų. Profender tik yra naujasia medžiaga, gal dėl to ji geriausiai veikia.

na tai kalei advokatas lašintas buvo kai ji tik pas mane atvažiavo - išvada jis nei kiek jos organizme tūnančių kirmėlių kiaušinių nepaveikė, nes visa vada turėjau daug kirminų, kurie užsibaigė tik sudavus Profenderį, kai buvo jau 3 mėn amžiaus.... o ar padėjo Profenderis pas tą pačią kalę atsikratyti kirmėlių kiaušinių galėsiu pranešti tik po sekančios jos vados - jei kirminų pas jos vaikus nebus vadinasi padėjo.
Atsakyti
Kaip manote, kada geriausia čipuoti šuniukus, kurio skiepo metu, ar atskirai geriau?Ir kaip geriausia skiepyti mažylius, du ar tris kartus?
Atsakyti
nezinau, kiek tai aktualu Lietuvoje , bet manau verta paklausyti siu video nors ir tik del bendro issilavinimo mirksiukas.gif
http://www_bijoupood...acinations.html

Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 02 17, 02:53)
nezinau, kiek tai aktualu Lietuvoje , bet manau verta paklausyti siu video nors ir tik del bendro issilavinimo mirksiukas.gif
http://www_bijoupood...acinations.html

Gal ir verta tik kad va nesuprantu aš angliškai . Beje, manau, ir ne tik aš . Tekstą dar galima išversti su google vertėju, bet ir tai bus total košmar doh.gif
Atsakyti
Laba ax.gif uoj mergaites,kaip as dabar pasimeciau.Turime suniuka dar tik 4dienas .Pirkome su 1 skiepu jau.Kitas dabar priklausytu kovo 10d.O ar suniukui buvo sugirdyti vaistukai nuo kirmeliuku tai nezinau.Tai mums dabar reiktu nusipirkti Profenderio ir sugirdyti suniukui iki antro skiepo g.gif Ir kas kiek laiko paskui duoti tuos vaistukus suniukui profilaktiskai,jei kirmeliuku nebus.O jei bus tai kazkoks gydymas bus ar taip suprantu.
Atsakyti
Geriau pasiklauskite dėl vaistukų pas pardavėjus . Juk tai chemija . Be reikalo geriau šuniuko ne nuodyti
Atsakyti
O tuos vaistukus vet,vaistineje perkate?Vakar maciau Kikoje yra vaistu kazkoks skyrelis ir konsultante atskirai,gal kokia vet,gydytoja.Bet KIKA man kazkaip pasitikejimo nekelia ax.gif
Atsakyti
vet.vaistineje suteiks visa issamia info mirksiukas.gif
Atsakyti
http://agiesha.bloga...kiepai-301.html
Pradėti skaityti nuo "tamsioji skiepų pusė", gal čia yra daugiau tokio požiūrio šalininkų? Visai įdomu būtų padiskutuoti apie tai, ar tikrai verta, kiekvienais metais iš naujo šunį revakcinuoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 03 30, 13:04)
http://agiesha.bloga...kiepai-301.html
Pradėti skaityti nuo "tamsioji skiepų pusė", gal čia yra daugiau tokio požiūrio šalininkų? Visai įdomu būtų padiskutuoti apie tai, ar tikrai verta, kiekvienais metais iš naujo šunį revakcinuoti? smile.gif

Gal ir neverta... Bet kol kas nelabai pavyksta kitaip - nei į parodas, nei į varžybas be skiepų neleidžia...
Atsakyti