kazkaip radau tik profender katem - ant odos lasinami lasiukai - cia tie? ar ir suniukam jie veikia?
Papildyta:
aciu labai merginos uz atsakymus. man istikruju labai palengvejo. istikruju vos pamaciau kirmeles pas suniuka tuoj visiem vaikam ir mum su vyru, sugirdziau pirantelio, o po sav. dar duosiu vermox. Cia taip sumasciau, nes skaiciau jog tos kirmeles pripranta prie vaistu. Aisku mes ta savo suni ir mylavom ir buciavom, nu kaip tu nebuciuosi, kai toks meilus. ir vaiku neimanoma nuo suns atitraukti. Man buvo labai baisu kad mes su vaikais toksokaroze uzsikretem, bet po to paskaiciau, kad gal vistik ne, nes kiausineliai, kad uzkrestu bresta dirvoje, o kadangi ziema, sniegas ar grindys - nebuvo jiems kur bresti, Priedo s. visur surinkinejau ir namie irgi sveiciau. Tai gal neuzsikretem, bet vaistu vistiek gersim patys ir suniukui duosim, pirksiu tuos brangesnius kur padeda, saket, kad garantuota butu.
QUOTE(naujokas998 @ 2012 02 04, 16:51)
Tada suduosiu po 14 dienu
As dabar ne i tema, bet nesciosioms galima gerti tuos vaistukus nuo kirminu? Pirma suniuka turiu, tai nezinau
As dabar ne i tema, bet nesciosioms galima gerti tuos vaistukus nuo kirminu? Pirma suniuka turiu, tai nezinau
nėščiosioms nei kalėms, nei katėms nei žmonėms vaistų nuo kirminų NEGALIMA!!
QUOTE(skaidra111 @ 2012 02 04, 17:20)
kazkaip radau tik profender katem - ant odos lasinami lasiukai - cia tie? ar ir suniukam jie veikia?
aciu labai merginos uz atsakymus. man istikruju labai palengvejo. istikruju vos pamaciau kirmeles pas suniuka tuoj visiem vaikam ir mum su vyru, sugirdziau pirantelio, o po sav. dar duosiu vermox. Cia taip sumasciau, nes skaiciau jog tos kirmeles pripranta prie vaistu. Aisku mes ta savo suni ir mylavom ir buciavom, nu kaip tu nebuciuosi, kai toks meilus. ir vaiku neimanoma nuo suns atitraukti. Man buvo labai baisu kad mes su vaikais toksokaroze uzsikretem, bet po to paskaiciau, kad gal vistik ne, nes kiausineliai, kad uzkrestu bresta dirvoje, o kadangi ziema, sniegas ar grindys - nebuvo jiems kur bresti, Priedo s. visur surinkinejau ir namie irgi sveiciau. Tai gal neuzsikretem, bet vaistu vistiek gersim patys ir suniukui duosim, pirksiu tuos brangesnius kur padeda, saket, kad garantuota butu.
profender yra ir šunims - tabletės. Mano pačios viena vada turėjo kirminų, nors pas motiną niekad nesu jų mačius ir visi labai tvarkingai nukirminami, bet matyt vistik viena kalė yra - tiksliau iki Profenderio - buvo nešiotoja ( suaugusių kirminų neturejo bet raumenyse turėjo kiaušinių, taip užkrėtė savo vaikus iki gimstant). aš visus sutvarkiau pati su Profenderiu ir mazgius ( nes jie išvažinėjo tik 3 mėn turėdami) iki atiduodama į naujus namus.
QUOTE(lacosta @ 2012 02 04, 18:29)
nėščiosioms nei kalėms, nei katėms nei žmonėms vaistų nuo kirminų NEGALIMA!!
profender yra ir šunims - tabletės. Mano pačios viena vada turėjo kirminų, nors pas motiną niekad nesu jų mačius ir visi labai tvarkingai nukirminami, bet matyt vistik viena kalė yra - tiksliau iki Profenderio - buvo nešiotoja ( suaugusių kirminų neturejo bet raumenyse turėjo kiaušinių, taip užkrėtė savo vaikus iki gimstant). aš visus sutvarkiau pati su Profenderiu ir mazgius ( nes jie išvažinėjo tik 3 mėn turėdami) iki atiduodama į naujus namus.
aciu dar karteli, matau kad tu vilniete, tai gal tuos vaistukus vilniuj ir pirkai? Gal pameni kur ju buvo, pirmadieni nulekciau.
QUOTE(skaidra111 @ 2012 02 04, 17:34)
aciu dar karteli, matau kad tu vilniete, tai gal tuos vaistukus vilniuj ir pirkai? Gal pameni kur ju buvo, pirmadieni nulekciau.
aš viską, kas link šunų priežiūros priemonių ( išskyrus šampūną, nes jį siunčiuosi iš JAV) perku pas savo veterinarę Ritą Žilinskienę http://vetcentras.lt/
QUOTE(lacosta @ 2012 02 04, 19:10)
aš viską, kas link šunų priežiūros peimonių ( išskyrus šampūną, nes jį siunčiuosi iš JAV) perku pas savo veterinarę Ritą Žilinskienę http://vetcentras.lt/
aciu labai, kaip tik ten ir nuleksiu pirmadieni
QUOTE(skaidra111 @ 2012 02 04, 18:12)
aciu labai, kaip tik ten ir nuleksiu pirmadieni
nėr už ką susitvarkysit ir pamiršit greit, čia smulkmena nors man irgi buvo baaasiai nefaina, kai tuos "gėrius" pas mazgiukus pamačiau
QUOTE(Nikutis @ 2012 02 04, 02:21)
pirmą kartą girdžiu Ir nukirminiuot šuniukus reikia 10 d. prieš skiepą, o ne po. To nepadarius skiepas yra neveiksmingas, šuo neįgauna reikiamo imuniteto.
gal as blogai issireiskiau as turejau omeny, kad skiepai gi -tai sisteminiai vaistai(gauna su adata per krauja), o nukirminavimas , kaip taisykle per burna/skrandi. Patariama suduoti pries tuo paciu principu, kaip ir neskiepyti sergancio, kad imuno sistemai nereiketu kovoti dvejuose frontuose, bet tai nereiskia, kad vakcina neveiksminga, taip , gali buti sumazejas veiksmingumas, bet tik gali. cia gi priklauso nuo daug factoriu As cia daugiau remiuosi logika ir tai, kad musu veterinare pirma paskiepijo mus, o paskui tik patikrino kala. tiesa pas ja mes daugiau ir nebeinam
QUOTE(Nikutis @ 2012 02 04, 08:21)
pirmą kartą girdžiu Ir nukirminiuot šuniukus reikia 10 d. prieš skiepą, o ne po. To nepadarius skiepas yra neveiksmingas, šuo neįgauna reikiamo imuniteto.
Aš saviškius nenukirminau, tai reikšiasi, skiepai velui daryti???
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 04, 19:42)
Aš saviškius nenukirminau, tai reikšiasi, skiepai velui daryti???
Jei parazitu buvo-taip, skiepas be naudos, pinigai i bala. Kita karta pasistenkit pasidometi:)
Koks ryšys tarp kirmėlių ir skiepų?
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 05, 12:29)
Koks ryšys tarp kirmėlių ir skiepų?
tik toks, kad abu stipriai veikia šuns organizmą bet tikrai kvailystė, kad nenukirminus skiepai į balą tiesiog jei šuo turės daug kirminų yra daug didesnė rizika nepalankios reakcijos.....nes tai dar vienas "smūgis' organizmui ir reik formuot imuniteta, jei šuo bus laba nusilpes gali nesusidaryt geras imunitetas ligoms, nuo kūrių skiepyta, bet kita vertus, ar kas skiepija prastos kondicijos šunis??
Šuns kraujas geras, gyvūnas sveikas , bet va nuo kirmėlių nesuduota , tai gi ... Pinigai išmesti? Kas man kelia didžiulią nuostabą, 7 metus šunis auginu, kiek klausiau veterinarų ar tikrai būtina nukirminti prieš skiepus, visi sakė , kad nebent iki 1 metų . Po to nukirminti laikas nuo laiko ir nebūtinai prieš skiepus
Ma čia labai panašu į tai, kad kalę BŪTINA sukergti bent kartą gyvenime
Ma čia labai panašu į tai, kad kalę BŪTINA sukergti bent kartą gyvenime