QUOTE(immm @ 2011 04 28, 09:11)
atsakymą į šitą klausimą ir aš norėčiau išgirsti.....
šuniukui 2 metai, žinau, kad yra kartą skiepytas nuo pasiutligės bet jokio paso skiepų neturi. Kas juos išduoda?
ir išvis kas kiek laiko ir nuo ko reiktų skiepinti, kas kiek laiko nukirminti ir pan
sveiki, del senu sunu,
yra keli vetai kurie sako, kad senu sunu nebereikia skiepyti nuo ligu, tik nuo pasiutliges, deja niekur neradau jokios info, kad sunims susidarytu imunitetas, kaip tik raso, kad jauni ir seni sunys imlesni infekcijoms,
auginu antra misruniuka, skiepiju kas metai, neuzdelsiu, net savaite pries darau skiepa,
nuo kirminu duodu kas 3 men ir butinai pries skiepa 10-14 dienu,
o pazymejima as turiu toki vietini, juk klinikos visada isduoda, jei i uzsieni nevaziuoji, ten vakcinos suklijuotos, veto parasas, data,
Papildyta:
QUOTE(Daiva D. @ 2011 03 02, 10:51)
Aha, žinau aš tas rusų atžymas. Neretai būna, kad atžyma yra, o skiepo nebuvo daryta. Bet dabar pagalvokit: jei šuniukas jau paskiepytas nuo pasiutligės, tai kurių galų veterinaras ruošiasi jį skiepyti dar kartą? O veisėja - jei šuniukas tikrai paskiepytas nuo psiutligės, tai kurių galų ji siūlo skiepyti jį 8 mėnesių?
mes esame ES salis, o Rusija-trecio pasaulio salis, jei ju vakcina nera itraukta i musu registra, ji laikoma negaliojanti ir toki suni reikia perskiepyti, ypac jei einama i parodas...
man taip pasake moteris, kuri turi veislinius prancuzus, buvo susidurusi su tokiu klausimu,
tikrai nezinau , kiek tame yra tiesos, bet juk visada galima i veterinarine tarnyba keiptis, jie tikrai turetu zinoti,