Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų skiepai

QUOTE(*Versacci* @ 2010 08 19, 19:02)
ar MEOSTOMOSAN ad us.vet. 5ml gali sureaguoti su skiepais?
tai kapsule su skysciu kuria reikia skiesti su litru vandens ir i gauta skysti istrinti suni, taigi ar taip ''nublusavus'' suni galiu ji uz keliatos dienu vesti skiepinti su pirmu skiepu?

Ne, su skiepais nesureaguos.
Bet po maudymo patartina palaukti kelias dienas, kad šuniui praeitų stresiukas ir organizmas "apsiprastų".

QUOTE(Piranij@ @ 2011 01 24, 23:45)
Ar kas nors laužot tas tabletes saviškiams?? Ir kiek kartų nukirminat prieš skiepą? Šunys suaugę, svoriai apie 22 kg.

Įdomus veterinaras smile.gif
Šiaip tabletės nuo kirminų pakankamai saugios, net ir sudavę 3 suaugusiam 22kg šuniui neperdozuosit. Bet kam to reikia - pilnai užtenka 2,5 tabletės. Dvi jau būtų per mažai.
Jei po vaistų sudavimo kirminų nepasirodo, profilaktiškai vienos dozės pilnai užtenka. Kartoti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2011 01 25, 08:45)
Jei po vaistų sudavimo kirminų nepasirodo

O gali plika akim pasimatyt ir suaugusių šunų? Kažkodėl maniau, kad tik pupių matosi mastau.gif
Atsakyti
Kirminai po tabletės sudavimo "išeina" per artimiausias dvidešimt keturias valandas. Ir paprastai būna ant išmatų paviršiaus, todėl nėra sunku jas pastebėti - aiškiai baltas kirmėles. O neretai ir suaugę šunys pasituština ne išmatomis, o gniutulu negyvų kirminų blink.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti, siandien gryzom is veterinaro, gavom antra skiepa.. ir po poros valandu pasiziuriu suo neprimina kojos. Ar tai normalu? verysad.gif
Po pirmojo skiepo nieko panasaus neuvo.
Atsakyti
p.s. dure i koja
Atsakyti
o gal kas esat girdeje apie skiepa suniukam kai skiepiji 6 savaiciu ir tada tik triju menesiu?
o 8 savaiciu jau nebereik nes ta vakcina stipresne ir atlaiko iki paskutiniojo skiepo...
kokia nuomone?
Atsakyti
HELLP Prolema tokia: Mano suniukui 3men, gavome antra skiepa. Pries gaunat pirmaji skiepa mus nukirmino ir sake pries antraji nereikes. Antraji gavom po menesio, siomis dienomis. Pries antraji skiepa nenusikirminom, veterinaras sake nereikia, tik po antro skiepo liepe duoti tablete nuo kirminu. Taip ir padariau. Ismatose radau baisiniu kirminu. Ar tai neitakos skiepo? Ir po kiek laiko man jam vel duoti tablete nuo kirminu?

Rasykit zinancios. Klausciau savo veterinaro, bet juo pradedu nebepasitiketi schmoll.gif ir problema ta, kad gyvenant mazam miesteli jis vienas ir buna retai. verysad.gif
Atsakyti
man tai vis kirba mintis, ar yra tikslas skiepinti šunį kasmet ta kompleksine vakcina? Nekalbu apie pasiutligę. Ne jau organizmas po metų jau nebeatpažįsta tų ligų? g.gif ar nedarom savo šunims meškos paslaugos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 01 kovo 2011 - 13:33
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 01, 14:32)
man tai vis kirba mintis, ar yra tikslas skiepinti šunį kasmet ta kompleksine vakcina? Nekalbu apie pasiutligę. Ne jau organizmas po metų jau nebeatpažįsta tų ligų?  g.gif ar nedarom savo šunims meškos paslaugos?  g.gif

Tai nevisi ir skiepyja ta kompleksine kasmet ax.gif Buvo apie tai diskusija, bet gal verta pratęsti ax.gif
Atsakyti
Man būtu įdomu paskaityti nes kažkur skaičiau, kad skiepai galioja ilgiau nei metus ar du . Bet nežinau kiek tame tiesos
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 03 01, 15:14)
Man būtu įdomu paskaityti nes kažkur skaičiau, kad skiepai galioja ilgiau nei metus ar du . Bet nežinau kiek tame tiesos

ir aš apie tai girdėjau drinks_cheers.gif būtų gerai rast kažkur to patvirtinimą, kad nebutų vien nuogirdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DiorDior @ 2011 03 01, 14:50)
ir aš apie tai girdėjau  drinks_cheers.gif būtų gerai rast kažkur to patvirtinimą, kad nebutų vien nuogirdos  doh.gif

Prašom:
http://www.intervet...._Datasheet.aspx

Vakcinos gamintojai rašo:
Booster vaccination
It is recommended that dogs be revaccinated with canine distemper virus, canine adenovirus and canine parvovirus every 3 years and against canine parainfluenzavirus every year.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva D.: 01 kovo 2011 - 15:00