Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų skiepai

Gal galit pakonsultuoti dėl skiepų - pirkau šuniuką 2 mėn., (bet jaučiu kad buvau pardavėjų apgauta, na bet ne apie tai čia) . Gavau tik lapelį su suklijuotais lipdukais vakcinų : gimęs 2009.11.31 pirmas skiepas 6 sav. Novibac Puppy DP, antras skiepas 8 sav. Novibac DHPPi, ir sakė liko dar trečias skiepas kai sueis 3 mėn. vaistai nuo kirminų suduoti, nors šuniukas antra diena ant šikniuko "važinėja"...šiap linksmas, valgo gerai... ar gali būti tokie trys skiepai, ir ar nereiktų kažin dar nuo kirminų duot prieš tą trečią skiepą? ar nepakenks? o gal dabar iškart duot? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2010 02 03, 19:23)
Gal galit pakonsultuoti dėl skiepų - pirkau šuniuką 2 mėn., (bet jaučiu kad buvau pardavėjų apgauta, na bet ne apie tai čia) . Gavau tik lapelį su suklijuotais lipdukais vakcinų : gimęs 2009.11.31 pirmas skiepas 6 sav. Novibac Puppy DP, antras skiepas 8 sav. Novibac DHPPi, ir sakė liko dar trečias skiepas kai sueis 3 mėn. vaistai nuo kirminų suduoti, nors šuniukas antra diena ant šikniuko "važinėja"...šiap linksmas, valgo gerai... ar gali būti tokie trys skiepai, ir ar nereiktų kažin dar nuo kirminų duot prieš tą trečią skiepą? ar nepakenks? o gal dabar iškart duot?  g.gif  g.gif  g.gif

Skiepai tokie gali būt.
prieš keikvieną skeipą 10d reik duot vaistukus.
Atsakyti
(bet jaučiu kad buvau pardavėjų apgauta, na bet ne apie tai čia)

kaip suprast,kodėl taip manot?

Gavau tik lapelį su suklijuotais lipdukais vakcinų

paprastą lapelį,ar ne taip suprnatu? Turėtų būt veterinaro išduiota skiepų knygutė..
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2010 02 03, 20:23)
ar gali būti tokie trys skiepai

Gali. Daugiau informacijos rasit čia: Nobivac vakcinos aprašas.
ar nereiktų kažin dar nuo kirminų duot prieš tą trečią skiepą?

Reikės.
gimęs 2009.11.31

Kad lapkritis tik 30 dienų beturi.
QUOTE(Maištautoja @ 2010 02 04, 15:12)
kaip suprast,kodėl taip manot?

Turbūt todėl, kad šuo - bedokumentis.
Atsakyti
laba diena norejau jusu paklausti, sia savaite zadu atsiimti savo suniuka, jam suejo tik 2 men., bet jokiu skiepu dar nebuvo daryta. galima ji iskarto vezti pas veta kad kad suduotu pirma skiepa?
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2010 04 05, 18:46)
mazas neveislinis smile.gif . o ka 2 men. jau velu duoti peima skiepa? unsure.gif

Nevėlu. Pats tas. Kai pasiimsite, iš karto važiuokite pas veterinarą, apžiūrės, duos vaistų nuo kirminų ir paskirs skiepų datą.
Atsakyti
Šiandien atidaviau vieną vertimą ax.gif

Vakcinacija. Vakcinacijos laikotarpiu naudojamas papildas E-Vin-Ton sumažina galimų povakcinacinių komplikacijų riziką ir padeda organizmui pagaminti daugiau reikalingų antikūnų. Tai ypatingai aktualu alergiškiems gyvūnams, prastai vakcinaciją pernešančių veislių gyvūnams arba gyvūnams, kuriems anksčiau pasireiškė reakcijos į vakciną.

Naudojimas: vienam gyvūnui duodama po 1-5 lašus tirpalo du kartus per dieną kasdien, visą savaitę iki vakcinacijos.

Daugiau: Būtina pasirūpinti gyvūnų sveikata masinio antiparazitinių priemonių naudojimo ir vakcinacijų metu

Atsakyti
Sveikutes,

Balandzio pirmaja paskiepinau pirmuoju skiepu savo senbernariuka, jam buvo lygiai 8 savaites. Skiepai Vanguard plus7, veteinaras iklijavo 2 lipdukus, viena zalia, kita melyna. Veterinaras sake, kad po 10 dienu galesime eiti i lauka. Bet as bijau ji dar vesti, kad neuzsikrestu, gyvenam nuosavu namu kvartale, pilna ten visokiu sunu laksto. Patarkit kaip elgtis
Aciu
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2010 04 06, 09:29)
Sveikutes,

Balandzio pirmaja paskiepinau pirmuoju skiepu savo senbernariuka, jam buvo lygiai 8 savaites. Skiepai Vanguard plus7, veteinaras iklijavo 2 lipdukus, viena zalia, kita melyna. Veterinaras sake, kad po 10 dienu galesime eiti i lauka. Bet as bijau ji dar vesti, kad neuzsikrestu, gyvenam nuosavu namu kvartale, pilna ten visokiu sunu laksto. Patarkit kaip elgtis
Aciu

Tai gal visą gyvenimą nevesit? Maža kas, erkių laksto daug ir kita.. Po 10 dienų galit vesti tą šuniuką. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2010 04 06, 11:41)
as tik pasitarti su jumis norejau

Tiksliai nepamenu, šioje ar apie šuniukų pratinimą eiti į lauką temoje buvo nemažai diskutuota šiuo klausimu.
Tačiau vieningos nuomonės nėra: yra pirmą kartą vedančių į lauką tik po trečio skiepo, o yra kas veda ir be pirmo skiepo.
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif noreciau jusu paklausti. savo suniuka 6 savaiciu, tai yra kovo 19 diena paskiepijau pirmuoju skiepu. Veterinaras sake kad ateiti po menesio, tai dabar man neaisku ar man ateiti balandzio 19 diena ar kelias dienas pries? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugilea @ 2010 04 08, 17:44)
Labas vakarelis smile.gif  noreciau jusu paklausti. savo suniuka 6 savaiciu, tai yra kovo 19 diena paskiepijau pirmuoju skiepu. Veterinaras sake kad ateiti po menesio, tai dabar man neaisku ar man ateiti balandzio 19 diena ar kelias dienas pries?  blush2.gif

jei pirmas skiepas 6 savaičių, tai antras turi būti 8, ir trečias 12 savaičių.
Atsakyti