Įkraunama...
Įkraunama...

Dvylika laukimo mėnesių arba laiškas Tau

Labai gražus pasakojimas thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus ir gimtadienio sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
4u.gif be zodziu,labai grazu!
Tik stai ka norejau pasakyti... kai dukrytei buvo 8sav as irgi pradejau kraujuot,buvo juodas kraujas,o susiraukusi boba sake man,kad turbut reik daryt valyma,bet kadangi tai NERA butinoji pagalba,tai galima atlikti veliau.Gal savaite taip ir nesupratau-laukiuosi ar nebe.Mano vaikute buvo gyva ir sveika,tai tik hematoma iskraujavo,o blogiausiu atveju buvo dvynukai,bet vienas ju dingo... unsure.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kokia silta istorija wub.gif labai grazu. thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti

oij kaip gražu net apsiblioviau cray.gif
Atsakyti
Toks šiltas laiškas wub.gif , kad net mane įkvėpė kažką panašaus parašyti sūneliui, tik reikia palaukt kūrybinio įkvėpimo biggrin.gif .
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif Su praejusiu happybday.gif
Atsakyti
Darsyk aciu 4u.gif
Atsakyti
Nuo tokio grozio net apsizliumbiau cray.gif Labai grazu ir tavo sunus yra labai laimingas turedamas tokia nuostabia mama wub.gif Sekmes jusu graziai seimynai wub.gif
Atsakyti
Yell, be proto graži tavo istorija thumbup.gif
Aš irgi visa apsiašarojau, mat aš pati pora dienų po abrazijos, buvo 11 savaičių, tai kažkaip tavo pasakojimas kartu ir suteikia stiprybės ir vilties, kad visks bus gerai ir kad mes taip pat sulauksim savo angeliuko 4u.gif
Ačiū tau, už nepakrtojamą istoriją, bet tu tikra šaunuolė, kad be vyro sugebėjai pagimdyti thumbup.gif
Su praėjusiu gimtadieniu sveikinu tavo sūnelį ir tave, nes juk ta diena visada bus ypatinga ne tik jam, bet ir tau smile.gif
Atsakyti