Įkraunama...
Įkraunama...

Dvylika laukimo mėnesių arba laiškas Tau

Labai grazi ir nuosirdi istorija wub.gif
aukit sveikuciai ir stipruciai thumbup.gif
Atsakyti
man likimas leme irgi patirti daug skausmo,tik ne viena,o tris kartus verysad.gif .bet reziume laikau dabar as maza abigaile savo glebyje ir dekoju dievuliui uz si stebukla.tad linkiu ir jums visokeriopos sekmes augant.mano mazyle dar tik 7 savaiciu.sekmes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aukit sveiki ir laimingi, tegu Jus lydi gerumas...Man neteko patirti to jausmo, kaip ką tik gimsta vaikutis ir jį pamatyt pirmąją minutę.
Buvo daug laukimo, kad jis "užkibtų" ir liktų manyje.Buvo netektis, bet labai ankstyva, jis pabėgo su vos kelių dienų vėluojančiom mėnesinėm ir tai jau buvo liūdna.
Atsakyti
wub.gif wub.gif kaip grazu ax.gif
Atsakyti
Pribloskianti istorija wub.gif

Aukit sveiki ir dideli!
Atsakyti
Labai grazi istorija... su laiminga ir grazia pabaiga... ir linkiu jums laimingo tesinio! Aukit sveiki ir laimingi... mums zentelio reiks... bigsmile.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nuotraukytes jega!
Cia tevelis toks fotografas?
Atsakyti
Aciu dar karta 4u.gif
Taip, tevelis fotografavo ax.gif
Atsakyti
Antra valanda nakties, kol mano mažasis angelėlis saldžiai miega, aš sėdžiu ir skaitau tavo pasakojimą smile.gif be galo gražų ir sukeliantį daugyyyybę prisiminimų. Eilinį kartą braukiu ašarą... Šaunuolė, nuostabų laišką sūneliui parašiai. Aš irgi jau senokai esu parašius savo dukrytei, gal net kada nors irgi paskelbsiu smile.gif
Būkit laimingi!
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif nuostabi istorija 4u.gif aukit sveikuciai ir stiprus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai graži istorija. tik gaila neparašei, kaip ir kada tėvelis sužinojo smile.gif

turbūt, po tokios žinios visas komandiruotes prakeikė? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 01 18, 18:52)
labai graži istorija. tik gaila neparašei, kaip ir kada tėvelis sužinojo  smile.gif

turbūt, po tokios žinios visas komandiruotes prakeikė? doh.gif

Ačiū, 4u.gif
Tėveliui pavyko prisiskambinti tik tada, kada jau buvo Lietuvoje. Dar areouoste pasakiau šią žinią. Jis tada manim nepatikėjo, galvojo, kad juokauju. Tik atvykęs i ligoninę pamatė mane ir mūsų sūnelį. Jo žvilgsnį, kai pamatė sūnų, prisiminsiu visada wub.gif
Atsakyti