Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(Kristinakristina @ 2007 01 09, 17:03)
Merginos, o kur perkat tuos magnetinius uzsegimus tasiukam? ax.gif

Mačiau Vilniuje "Madoje", taip pat rankdarbiai.com
Atsakyti
man atrodo rankdarbiai.com buvo 4u.gif
Papildyta:
oi mane jau pralenke biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit, kai adatėle dekoruojat medžiagą, ar tas veltinis labai stipriai prikimba ar jį galima panorėjus išpešt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 09, 00:38)

nu pasakiskas grozis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės , jūsų darbai tiesiog nuostabūs thumbup.gif gal galite nurodyti gerą veltinio pradžiamokslį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deizy @ 2007 01 09, 19:24)
Sveikos auksarankės , jūsų darbai tiesiog nuostabūs  thumbup.gif gal galite nurodyti gerą veltinio pradžiamokslį mirksiukas.gif

http://veltinis.eforum.lt/index.php paieškok ten visko yra smile.gif pradedant pradžiamoksliais, naudingom nuorodom ir pan.
Atsakyti
Deizy>>> veltinis.eforum.lt 4u.gif ten pasiskaityk slapiame velime apie rutuliuku velima ir plokscia velima...tai yra pagrindai velime... drinks_cheers.gif
*Diva* sakyk is kur gavai tos pilkos spalvytes nes man labai noris kokai pilka tase nusivelti.... beje labai fainas salis.... tox mielutis wub.gif gerai turet tokia drauge kaip tu biggrin.gif
Atsakyti
Oj mergytės ačiū, ačiū clap.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

na va katik iskeptas papuosaliukas.(bumbuliukai man rods didoki, bet patingejau naujus sukt tongue.gif )
Atsakyti
grazu smile.gif ir dar issiuvineta bigsmile.gif kaip tu netingi? lotuliukas.gif
Atsakyti
mano deagnoze biggrin.gif umi vilnos ir karoliuku liga biggrin.gif kurgi cia tingesi...
Atsakyti
isijunkit TV3
Atsakyti