Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

Labai gražių darbelių pridarėt, merginos thumbup.gif

QUOTE(larina @ 2007 01 08, 17:28)
O jei jus veliat tase ir uzsegimas buna tas magnetinis, tai ji kaip nors iveliat ar isiuvat?

Įvairiai. Du kartus dariau su magnetiniais, tai vieną kartą įsiuvau, o kitą kartą įvėliau. Visaip gerai smile.gif Tik jei veltinio sluoksnis labai storas tai ne taip smarkiai traukia tas magnetas...
Atsakyti
Diva,labai grazus salis !!!!!!
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2007 01 08, 21:34)
Labas velėjėlės. Jungiuosi prie jūsų.
Labai gražiai visos darbuojatės. Susidomėjusims angelais įkeliu ir aš porą.

Atsiprašau nemoku įkelti nuotraukų todėl patalpinu nuorodą į albumą.
Leles ir kiti smagumai

Labai, labai tavo lelytes!Turi savo stiliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 09, 01:38)
4u.gif
nu va-giriuosi saliu-pirmas mano salis.. dovana draugei:)Jau pas savininke:
user posted image

Labai gražus šalis wub.gif wub.gif Ir tau pačiai labai tinka 4u.gif Šitoj nuotraukoj pasakiškai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 09 sausio 2007 - 12:28
Aš turiu klausimą Divai - kiek maždaug vilnos sunaudojai šiam nuostabiam šaliui ?
Atsakyti
aciu uz komplimentus:) man irgi visai nieko atrodo:) Tik deja jis ne man- jau padovanotas vienai draugei..smile.gif) Reiks ir sau ka nors tokio nusivelt- galgi ateis ta salta ziema irpas mus- o daiktas tai labai silas ir mielas- kol fotografavomes taip maloniai silde pecius..smile.gif
Runciuke- man irgi buvo idomu, kiek vilnos- tai pasveriau- 160g:)
O dydis jo- 145cmilgis, o plotis- nuo 25cm centre iki 45cm galuose.

Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 08, 16:29)
jei jau pradejom apie veltinio kietuma tai ir as pasireiksiu...  biggrin.gif  mano numone kuo kietesnis darblis tuo jis ilgiau "tarnaus".... na cia tik mano samprotavimai tailabai nepykit jei nusisneku....  biggrin.gif  na o man labiau patinka minksti darbeliai nes vilna man asocijuojasi su siluma ir minkstumu....  ax.gif

0
na tai ir kietumas gali buti pagal daiktu paskirti wink.gif

QUOTE(*Diva* @ 2007 01 08, 16:55)
as irgi pasireiksiu del kietumo- man tai profesionalumo rodiklis del to, kad daiktas- ypac jei tai ne paveikslas, o drabuzis ar koks kilimelis- tikrai geriau nesiosis ir ilgiau tarnaus nekeisdamas isvaizdos- mano pirmieji rankinukai siuo atveju minkstesni, bet nedavelti ir estetiskai dabar atrodo nelabai kaip. O be to kad suvelt kietai tikrai reikia daugiau darbo idet. Dazniausiai pradedanciuju darbeliai kaip tik todel minksti. O jei zmogus visaip gali ir moka ir del kazkokiu savybiu renkasi minkstai velta gamini- tai visai nereiskia, akd jis neprofesionaliai atliktas..smile.gif O kokie karoliai- kietai ar minkstai velti- cia jau kam kaip graziau. man asmeniskai kieti graziau:) dar ir todel, kad paciupinejes zmogus nusistebi- oho, o ka ir cia is vilnos??? kad vilna minksta- visi zino, o kad ji gali buti tokia ivairi- tikrai ne kiekvienas..smile.gif

na, man batai, rankines, kilimai, indai turi buti kietai suvelti, o visa kita neeeeeee biggrin.gif

QUOTE(DOSETH @ 2007 01 08, 21:17)
puikiausias veltinio angelas koki esu mačiusi.
Atleiskit man kitos blush2.gif

a ko cia atsiprasinet uz nuomone biggrin.gif tikrai labai grazus originalus angelas.

QUOTE(balu @ 2007 01 08, 21:34)
Labas velėjėlės. Jungiuosi prie jūsų.
Labai gražiai visos darbuojatės. Susidomėjusims angelais įkeliu ir aš porą.

Atsiprašau nemoku įkelti nuotraukų todėl patalpinu nuorodą į albumą.
Leles ir kiti smagumai

fainos leles thumbup.gif

QUOTE(Laumikė @ 2007 01 08, 23:27)
Laba visoms,

Veltiniauju tik mėnuo, tai ...
Šio vakaro vėrinukas
user posted image

egzotiskas verinukas wink.gif

QUOTE(larina @ 2007 01 08, 23:53)
Balu- darbeliai superinai. Praskaidrinai nuotaikas su savo mielais veltinukais. wub.gif

Jau aisku pasidare ka blogai dariau. Tai dabar bandau taisyti klaida.
user posted image
user posted image

cia paltas pacios veltas? grazu ax.gif tiktu nuotakai per salcius i zaksa eiti smile.gif

QUOTE(*Diva* @ 2007 01 09, 01:38)
4u.gif
nu va-giriuosi saliu-pirmas mano salis.. dovana draugei:)Jau pas savininke:

user posted image

siandienai tiek..smile.gif)
Labanaktis:)

Diva, tikrai grazus salis thumbup.gif man tokie saliai labiausiai ir patinka. dar is sluoksnos sukti ir ant silko velti.

Tiesa, norejau paklausti tu, kurios velia ant silko. kur jus perkat silka? nu nuejau siandien i parduotuve, tai akys issoko - silko sifonas 140 lt metras, o plotis tik 1.20. tai cia vien tik nedidelis salikelis kiek kainuotu blink.gif as jau sau vaizduotej pripiesus kiek visko su silku ir liksiu neigyvendinus turbut, jei tokios kainos visur doh.gif

beje, o ant kokiu dar medziagu veliasi vilna? g.gif na, silko sifonas, organza, linas aisku, o dar?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 08, 23:24)
balu, man katinuko kostiumas  thumbup.gif
ir vazonai biggrin.gif

va va, man irgi vazonai labai patiko tongue.gif biggrin.gif O lėlės tai tik aikčiojau bežiūrėdama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kori @ 2007 01 09, 15:34)
va va, man irgi vazonai labai patiko  tongue.gif  biggrin.gif O lėlės tai tik aikčiojau bežiūrėdama  thumbup.gif

Norėjau pasigirti lėlėmis, o visai netyčia "apsigyriau" vazonais. Priimu kaip komplimentus sau, nes jie- irgi mano darbas.

Lėlės ir kiti smagumai
Atsakyti
o as i vazonus net demesio neatkreipiau.. doh.gif ot protas.... tokiogrozionepastebejau wub.gif manvisi balu darbeliai tiesiog pasakiski. .. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 09, 15:06)

Tiesa, norejau paklausti tu, kurios velia ant silko. kur jus perkat silka? nu nuejau siandien i parduotuve, tai akys issoko - silko sifonas 140 lt metras, o plotis tik 1.20. tai cia vien tik nedidelis salikelis kiek kainuotu  blink.gif as jau sau vaizduotej pripiesus kiek visko su silku ir liksiu neigyvendinus turbut, jei tokios kainos visur  doh.gif

beje, o ant kokiu dar medziagu veliasi vilna? g.gif na, silko sifonas, organza, linas aisku, o dar?

Aš žinau, kad yra Vilniuje netoli Cvirkos sustojimo dailės prekių parduotuvėje, ant kampo....Bet pati pirkau iš kursų rengėjos vienos. Ta ten superinis šilkas:kiniškas, retas, gerai prisivelia. Buvo dviejų dydžių: kvadrato ir stačiakampio. Tad šalis man mielas gavosi, kasdien tampau. Kainavo berods 11 lt. Kadangi ji urmu pirko, tai jai pigiau kainavo, o kiek parduotuvėje - nežinau. Šiaip dėvėtuose drabužiuose galima rasti, tik nzn, ar tokio reto būna. Vakar skarelę "Humanoje" pirkau, ten 100 proecentinis kiniškas šilkas, bet tankus, tad vargu ar lengvai prisiveltų...
Šiaip dar ant marlės velia, t.p. pagrinde: šilkas, medvilnė, linas....Daugiau nzn.
Papildyta:
QUOTE(balu @ 2007 01 09, 15:59)
Norėjau pasigirti lėlėmis, o visai netyčia "apsigyriau" vazonais. Priimu kaip komplimentus sau, nes jie- irgi mano darbas.
Lėlės ir kiti smagumai

Balu, pasakiškos lėlės, tikrai nuostabu. O ir kiti darbeliai kruopštūs, puikūs,.šanuolė thumbup.gif
Aš savo "pirmaklasiui" darželinukui taip pat nuvėliau uodegą leopardo ir ausis.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kur perkat tuos magnetinius uzsegimus tasiukam? ax.gif
Atsakyti