QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 08, 16:29)
jei jau pradejom apie veltinio kietuma tai ir as pasireiksiu...
mano numone kuo kietesnis darblis tuo jis ilgiau "tarnaus".... na cia tik mano samprotavimai tailabai nepykit jei nusisneku....
na o man labiau patinka minksti darbeliai nes vilna man asocijuojasi su siluma ir minkstumu....
0
na tai ir kietumas gali buti pagal daiktu paskirti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 08, 16:55)
as irgi pasireiksiu del kietumo- man tai profesionalumo rodiklis del to, kad daiktas- ypac jei tai ne paveikslas, o drabuzis ar koks kilimelis- tikrai geriau nesiosis ir ilgiau tarnaus nekeisdamas isvaizdos- mano pirmieji rankinukai siuo atveju minkstesni, bet nedavelti ir estetiskai dabar atrodo nelabai kaip. O be to kad suvelt kietai tikrai reikia daugiau darbo idet. Dazniausiai pradedanciuju darbeliai kaip tik todel minksti. O jei zmogus visaip gali ir moka ir del kazkokiu savybiu renkasi minkstai velta gamini- tai visai nereiskia, akd jis neprofesionaliai atliktas..
O kokie karoliai- kietai ar minkstai velti- cia jau kam kaip graziau. man asmeniskai kieti graziau:) dar ir todel, kad paciupinejes zmogus nusistebi- oho, o ka ir cia is vilnos??? kad vilna minksta- visi zino, o kad ji gali buti tokia ivairi- tikrai ne kiekvienas..
na, man batai, rankines, kilimai, indai turi buti kietai suvelti, o visa kita neeeeeee
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 08, 21:17)
puikiausias veltinio angelas koki esu mačiusi.
Atleiskit man kitos
a ko cia atsiprasinet uz nuomone
tikrai labai grazus originalus angelas.
QUOTE(balu @ 2007 01 08, 21:34)
Labas velėjėlės. Jungiuosi prie jūsų.
Labai gražiai visos darbuojatės. Susidomėjusims angelais įkeliu ir aš porą.
Atsiprašau nemoku įkelti nuotraukų todėl patalpinu nuorodą į albumą.
Leles ir kiti smagumai
fainos leles
QUOTE(Laumikė @ 2007 01 08, 23:27)
Laba visoms,
Veltiniauju tik mėnuo, tai ...
Šio vakaro vėrinukas
egzotiskas verinukas
QUOTE(larina @ 2007 01 08, 23:53)
Balu- darbeliai superinai. Praskaidrinai nuotaikas su savo mielais veltinukais.
Jau aisku pasidare ka blogai dariau. Tai dabar bandau taisyti klaida.
cia paltas pacios veltas? grazu
tiktu nuotakai per salcius i zaksa eiti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 09, 01:38)
nu va-giriuosi saliu-pirmas mano salis.. dovana draugei:)Jau pas savininke:
siandienai tiek..
)
Labanaktis:)
Diva, tikrai grazus salis
man tokie saliai labiausiai ir patinka. dar is sluoksnos sukti ir ant silko velti.
Tiesa, norejau paklausti tu, kurios velia ant silko. kur jus perkat silka? nu nuejau siandien i parduotuve, tai akys issoko - silko sifonas 140 lt metras, o plotis tik 1.20. tai cia vien tik nedidelis salikelis kiek kainuotu
as jau sau vaizduotej pripiesus kiek visko su silku ir liksiu neigyvendinus turbut, jei tokios kainos visur
beje, o ant kokiu dar medziagu veliasi vilna?
na, silko sifonas, organza, linas aisku, o dar?