Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(uups @ 2007 01 19, 12:45)
tai tada blogai klausi doh.gif  Hartmans ish mano patirties pati pigiausia dekupazho priemoniu/ modelino/vasko/karoliuku (tik nedidelis pasirinkimas)/dazhu/laku/rankenu parduotuve, visko kas susije su popieriaus darbeliais (tp decu, skylamushiu, shtampu) reketu ieshkot "papier kramer' ir dar vienoj,kurios pavadinimas uzhkrito doh.gif

Gerai, kad priminei tas rankenas. Man norisi ivairiu medziagu, kad galeciau panaudoti su veltiniu.
Ir taip jau aciu uz informacija. As cia neaiskiai rasau, tai sunku suprasti doh.gif
Atsakyti
Larina, gal ir nepatogu klausti, jei užsisakinėji karoliukus iš lenkų ar negalima būtų kooperuotis su tavim, jei turi patirties darant tokius užsakymus? Gal tada būtų pigiau kelioms susimetus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 01 19, 13:56)
Larina, gal ir nepatogu klausti, jei užsisakinėji karoliukus iš lenkų ar negalima būtų kooperuotis su tavim, jei turi patirties darant tokius užsakymus? Gal tada būtų pigiau kelioms susimetus? blush2.gif

O jus pasidomekit Kaune, Valanciaus g. textiles galerijoj turi labai ivairiu karoliuku
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 01 19, 12:56)

As rasiau, kad uzsisakiau, bet nerasiau, kad gavau. Laukiu jau dvi savaites. Susisiekiau su tu zmogum, viska susitvarkiau, bet kazkur siuntinukas pastrigo. Tai jau kai tikrai gausiu, tai pranesiu ir tikrai galima koperuotis.
Zinoma reikia paziureti ir kokybe. Ten yra ir uzsegimu ir vieluciu ir t.t

Furija, dar ir i kainas ziuriu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 19 sausio 2007 - 13:05
Hobby centras is Vokietijos karoliukus uzsakineja ir kokybe ir kaina pakenciama.
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 01 19, 13:08)
Hobby centras is Vokietijos karoliukus uzsakineja ir kokybe ir kaina pakenciama.

o kur jis yra? 4u.gif
Atsakyti
Larina, persiprašau kad neatidžiai perskaičiau. Kai gausi, lauksim atsiliepimų. Nors man tik dėl savęs tereiktų, bet norisi įdomesnių po nedaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 19 sausio 2007 - 13:12
Kaune, Veiveriu 132, rasiau truputi anksciau, paziurek kelis puslapius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 01 19, 13:11)
Larina, persiprašau kad neatidžiai perskaičiau. Kai gausi, lauksim atsiliepimų. Nors man tik dėl savęs tereiktų, bet norisi įdomesnių po nedaug.

Tai, kad nera uz ka persiprasyti biggrin.gif As sakiau, kad nerasiau, jog dar negavau.
O kazin gali buti kur pastriges siuntinukas? g.gif
Man su pastu tai pastoviai problemu yra. As megstu, kad man atnestu i namus laikrascius, zurnalus ir nereiketu ju pirkineti. Uzsiprenumeruoju, o paskui reikia ieskoti ir skambineti po visa pasta. Tai viena kart kaip negaunu, tai negunu zurnalo. Skambinu, klausiu kur dingo, tai pasirodo, kad pastininke pasidejo i spintele ir pamirso.
Tai ir dabar galvoju ar nebus kur kas pamirse. doh.gif

Jau siandien paleidau diena vejais ir nenueinu nuo kompo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 19, 12:43)
Kaip mūsų meeto reikaliukai? 

Veliam-plepam? - Tai kokia tema veliam (reikia vilna pasirūpinti)?  biggrin.gif

Plepam? Tai kur?  biggrin.gif

Laba,
Tai dėl meet'o laukiu Gudros ats. dėl patalpų, tada jei gaunam, veliam, jei ne - susitinkam kokioj kavinėje ir pliurpiam, apžiūrinėjam, darbelius,kas ką atsineš...reiktų žinot asmenų kiekį maždaug ir tada galim būtų stalą užsakyti...Kaip suprantu, "LAukinia vakarai" atkrenta?Jei būsim su leliais - reik ir vaikams žaidimų kambario. "Europoje" ,tarkim, yra kavinė 3 aukšte su vaikų kambariu, bet ten brangiai jis kainuoja - 10 lt valandai, berods.....
Siūlykit mirksiukas.gif
p.s. iš Gudros turėčiau ats gaut iki rytojaus vakaro.......Laukiu nesulaukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 19, 14:56)
Laba,
Tai dėl meet'o laukiu Gudros ats. dėl patalpų, tada jei gaunam, veliam, jei ne - susitinkam kokioj kavinėje ir pliurpiam, apžiūrinėjam, darbelius,kas ką atsineš...reiktų žinot asmenų kiekį maždaug ir tada galim būtų stalą užsakyti...Kaip suprantu, "LAukinia vakarai" atkrenta?Jei būsim su leliais - reik ir vaikams žaidimų kambario. "Europoje" ,tarkim, yra kavinė 3 aukšte su vaikų kambariu, bet ten brangiai jis kainuoja - 10 lt valandai, berods.....
Siūlykit mirksiukas.gif
p.s. iš Gudros turėčiau ats gaut iki rytojaus vakaro.......Laukiu nesulaukiu rolleyes.gif

Gavau ats. iš Gudros, kad ji šiandieną pasidomės, paklaus, tačiau nepažada teigiamo ats..... blink.gif ax.gif
Atsakyti
o veltinio forumas ir vel neveikia verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti