Runciuke, jei vazhiuosit per vokietija,- kreipkis, - padesiu.Beje, vilnos ir priemones joms cia labai daznai parduodamos siulu parduotuvese
[/quote]
Jei galite ir man parasykite Kur Vokietijoje isigyti vilnos ir priemoniu vasario men. busiu vok, o taip pat ir Amsterdame.
QUOTE(lekute @ 2007 01 18, 16:35)
Jei galite ir man parasykite Kur Vokietijoje isigyti vilnos ir priemoniu vasario men. busiu vok, o taip pat ir Amsterdame.
shiaip jau, tai neapsimoka vokietijoj vilna pirkt gerokai brangiau,nei LT...nebent kokias nunofeltingui paruoshtas formeles ar siaip ka
koks vokietijos miestas domina?
niekas manes nepagiria
nemoku su ta vilna elgtis
nemoku su ta vilna elgtis
labai grazios kiaulytes o visoms jau atsibodo girt.. juk ir taip aisku kad SM negraziu darbeliu tiesiog nebuna
kazarniene,- nu grazhu...neshk i pagyru puoda, ten gal uoliau girama (ale kas pas tave per meile kiaulems? )...o cia kazkaip ner kada girt... darbeliai visu grazhus, vienas uzh kita dailesni...dar linados vyniotini norejau pagirt
veltiniui atskiras pagyru puodas reikalingas, nugi visu darbeliai grazus, atsibodo tik ta pati rasyt uztat ir nebegiriu... dar nemaciau negraziu darbu... vieni tik gal mielesni, artimesni bet jokiu budu nera NEGRAZIU DARBU...
QUOTE(linada @ 2007 01 18, 19:37)
klausykit, as sugalvojau iš ko galima pažinti velėją - iš gražių krūtų juk pagrindinis pratimas tai knygos spaudimas prieš save, bet jei veli rutuliukus - panašiai išeina cia net ne lyrinis, o kažkoks fiziologinis nukrypimas
uoj prajuokinai . Eisiu į vonią apsižiūrėti .
QUOTE(kazarniene @ 2007 01 18, 21:46)
Moki moki . Čia jokių abejonių negali būti.
QUOTE(seava @ 2007 01 18, 18:34)
va jau kiek valandu,o as nieko rimto dar nenuveikiau.
negaliu atsistebeti Diva, DOSETH ir kitomis .
ir vaikiukai maziukai ir pagaql uzsakymus prigaminat visko ir dar sau.kaip jus spejat?kiek laiko mazdaug, nuo visu kitu reikalu atlieka veltiniui?kiek laiko per diena veliat?
man daugiausia laiko atima pacios idejos sugalvojimas.kazka pradedu daryt ir tada vartau,delioju galvoju,derinu.ir taip kokias pora valandu prarandu.. eh
negaliu atsistebeti Diva, DOSETH ir kitomis .
ir vaikiukai maziukai ir pagaql uzsakymus prigaminat visko ir dar sau.kaip jus spejat?kiek laiko mazdaug, nuo visu kitu reikalu atlieka veltiniui?kiek laiko per diena veliat?
man daugiausia laiko atima pacios idejos sugalvojimas.kazka pradedu daryt ir tada vartau,delioju galvoju,derinu.ir taip kokias pora valandu prarandu.. eh
as tai idejas is anksto galvoju:) Jau kai veliu- mazdaug turiu gaminio vizija, spalvas, o siaip tai delioju irgi ilgai- na jau rasiau kazkada- batukams nuvelti reikia minimum 3 val, o ir siaip jei gaminys nedidelis- panasiai uztrunka- greiciau niekaip nesigauna- nebent ilgiau, jei didesnis daikciukas, sudetingesnis dekoras ar forma... o veltiniui laikas atimtas nuo buities- na vyras vaikus ziuri, arba ai jie miega, arba vietoj kambariu tvarkymo:))). Nakti nebent pabaigiu trinti- deliojuosi diena, nes patamsy nelabai aks gaunasi:)
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 18, 21:20)
as tai idejas is anksto galvoju:) Jau kai veliu- mazdaug turiu gaminio vizija, spalvas, o siaip tai delioju irgi ilgai- na jau rasiau kazkada- batukams nuvelti reikia minimum 3 val, o ir siaip jei gaminys nedidelis- panasiai uztrunka- greiciau niekaip nesigauna- nebent ilgiau, jei didesnis daikciukas, sudetingesnis dekoras ar forma... o veltiniui laikas atimtas nuo buities- na vyras vaikus ziuri, arba ai jie miega, arba vietoj kambariu tvarkymo:))). Nakti nebent pabaigiu trinti- deliojuosi diena, nes patamsy nelabai aks gaunasi:)
kaip tau gerai, manasis jau su vaikais nebebuna....
QUOTE(vilke @ 2007 01 18, 22:32)
pazistama pas mane daugiausiai buitis ir kencia
o dabar kai susigalvojau kilima, tai turbut menesi deliosiu
o dabar kai susigalvojau kilima, tai turbut menesi deliosiu
O dievul.... Kilimą??? Ot pasisekė... Aš tai jau vyriškoms tapcėms vos randu vietos išsideliot Už tai šaliko negaliu pasidaryti...
oi pamiršau dar ką norėjau pasakyti
DIVA jau Maja nu.... nu.... tikrai šį kartą žodžių trūksta Nuotraukos vertos medalio, bitutė 50-ties, o mamytė su sugebėjimais tokiais 100 na ir tėveliui kažkiek reiktų "atrokuot" Kaip iš pasakos...
QUOTE(tapkute @ 2007 01 18, 23:07)
O dievul.... Kilimą??? Ot pasisekė... Aš tai jau vyriškoms tapcėms vos randu vietos išsideliot Už tai šaliko negaliu pasidaryti...
nu gal per skambiai pasakiau - kilimeli si karta ne tokio dydzio darau, kaip ana syki, nors ir tas buvo nedidelis kaip kilimas, labiau jau dekis, vat noreciau didelio, bet dabar dar nesusiorganizavau bute vietos, kur laikyt ji, kol baigsiu viska deliot, kad vaikis neistasytu ir dar nezinau, ar kantrybes uzteks susigalvojau dizaina ir kilima 1.40 ant 2.30 bet kai paskaiciavau kiek laiko ji darysiu, tai atidejau
beje, neziurit laidos poziuris per ltv? toj jaukio trobelej rode velta angeliuka su gelyte pakabinta