Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(uups @ 2007 01 17, 23:50)
mdaa...nepaliko zodziu man pagyroms lotuliukas.gif
labai grazhu....smagu bus bitelei tokias nuotraukas turet uzaugus wub.gif ...kazhi, realiai tie rubeliai bus neshiojami? g.gif

aciu aciu:) o siaip tai jie jau nesiojami- tik nufotkint niekaip neprisiruosem, nes bodziukas buvo be rankoviu, o kol numezgiau.. o po to vel kazkaip neisejo- tai batukus ir kepuryte nesiojam jau seniau, o bodziukakokia savaitele. ant nuogo kuno:) nieks negrauzia, mergicka ramiai miega

QUOTE(linada @ 2007 01 18, 00:54)
nu sorry, Diva, siam kartui zodziu neturiu, vaziuoju pas daktarus....man rodos per tave zandikaulis isniro swoon.gif

aciu, merginos uz komplimentus:) Nugi net nesitikejau tiek... Dabar savaite savim didziuosiuos ir nieko nevelsiu..smile.gif))))) po tokios dozes komplimentu kitaip ir neiseis..smile.gif)

Linada- sorry uz zandikauli..smile.gif))
Atsakyti
Diva thumbup.gif wub.gif

Dabar galvoju, ar norėčiau taip mokėti mastau.gif lotuliukas.gif bash.gif:
Atsakyti
Diva bigsmile.gif Aš kaupiuosi paprastą bitutę nuvelti, o tu štai kokią bitužėlę apvėlei wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Katinycio ir *Divos* darbeliai pasakiski !!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
Diva, ir aš sužavėta Majos komplektuku. Nuostabus smile.gif. Šilta ir jauku mažylei su juo!!!
Atsakyti
Diva, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti

O Kelmeje kokia vilna karsinys ar sluoksna?
Atsakyti
karsinys
Atsakyti
Diva thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idn: 18 sausio 2007 - 12:20
sveikos merginos, vakar pradėjau skaityt temas jūsų prirašytas apie vėlimą karsta.gif daaaug prirašėt thumbup.gif (perskaičiau dar tik pirmą) , atrodo norėčiau pamėginti, bet nei vilnos, nei žalio supratimo neturiu. kol kas labiausiai domina rutuliukai, karoliukai, o kas čia žino, kaip bus toliau smile.gif
Gal artimiausiu metu bus organizuojami kursai Klaipėdietėms?
ar būtų galimybė organizuoti?
Atsakyti
Oi, DIVA, pribloškei... thumbup.gif thumbup.gif Na, sakau, reiia man ryžtis savo ciocę apvelt, niekaip liemenės nepabaigiu, o norėčiau kokį sarafaniuką nuvelt........ech.
Gerai būtų sekmadienį per meet'ą, ale va su patalpom sunkoka...Parašiau Gudrai, gal padės bigsmile.gif

Klausykit, o kaip vadinasi ta etiketė maža, kur ant dibinių dedasi su autoriaus logu???
Ir kur jas daro?
Ar tai brangus malonumas?? g.gif
Atsakyti
gali susirasti firmas, kurios uzsiima etikeciu gamyba, pilna dabar ju - is kartono, tekstiles, limpancias padaro. pasiskmabink ir pasiklausk kaainu.
Atsakyti