Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(*Diva* @ 2007 01 17, 22:51)
4u.gif Katinyti, labai grazu:))
ir as eilini syki giriuosi:)) Linada- Tavo zodis:))))

pirstines uzsakymui:
user posted image

O cia mano kalediniu atostogu nuo uzsakymu rezultatas: komplektukas mano Majai. Bodziuko rankoves megztos, kad butu lengviau rankytes kisti:
user posted image

user posted image

APŠALITAS . BITĖ MAJA - NEPAKARTOJAMA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balu: 17 sausio 2007 - 22:01
thumbup.gif Bites Majos rubeliu simta tukstanciu kartu grazesni, nei tie suaugusiuju rubai.
Saunuole Diva!!!! thumbup.gif
Atsakyti

*Diva*
nerealu! labai labai grazu!ir Maja ir rubeliai!
Atsakyti
*Diva* labai grazu !!!
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 17, 22:51)
4u.gif Katinyti, labai grazu:))
ir as eilini syki giriuosi:)) Linada- Tavo zodis:))))

pirstines uzsakymui:
user posted image

O cia mano kalediniu atostogu nuo uzsakymu rezultatas: komplektukas mano Majai. Bodziuko rankoves megztos, kad butu lengviau rankytes kisti:
user posted image

user posted image

ir pirstines labai grazios, ir Majos rubeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net ir mano vyras sake, kad labai grazu biggrin.gif
Atsakyti
Diva kokia tavo bitute sauni, kaip is Anne Gedges albumo thumbup.gif . Truksta zodziu wub.gif wub.gif wub.gif . Reikes pavasariui ir manaja balerinuke papuost.
Del siuvinejimo , kazkuri mergyte klause, tai atsakau siuvineju tikrai ne rankomis, o masinyte biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 17 sausio 2007 - 22:23
Visi patys gražiausi pagiriamieji žodžiai esantys lietuvių kalbos žodyne - BITEI MAJAI ir žinoma jos auksarankei mamytei *Divai* wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
Norisi pabučiuoti tokią gražią bitutę ! Matosi, kad mama savo meile apgaubia. Ir sušildo biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mdaa...nepaliko zodziu man pagyroms lotuliukas.gif
labai grazhu....smagu bus bitelei tokias nuotraukas turet uzaugus wub.gif ...kazhi, realiai tie rubeliai bus neshiojami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 17, 21:36)
ir vienur ir kitur brangu. schmoll.gif

O kur vilna pigiau? Neslėpk,išduok paslaptį lotuliukas.gif

QUOTE(seava @ 2007 01 17, 21:40)
gal galima placiau paaiskint.ne visai supratau. g.gif
ten tikrai brangu.o tai tavo dar brangiau,ar kaip?  jau prasau atleist,kad esu tokia zirafa ir man nedaeina. tongue.gif

Ne mano žodžiai ten buvo,bet tikiuosi-nieks nesupyks,kad paaiškinsiu.Taigi galerija užsimetusi 120% antkainio, tai užtat tokios ir kainos baisios atrodo.Jei pvz.gamintojas užsiprašo už rankiniuką 120lt(kas visai nedaug ), galerija ant etiketės brūkšteli 264lt. O tada gal ir šiaušiasi kam nors plaukai lotuliukas.gif

Katinyti-tašiukas jėga good.gif

Diva - tavo Maja-fainuoliausia bitutė pasaulyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 18, 00:38)
O kur vilna pigiau? Neslėpk,išduok paslaptį  lotuliukas.gif
Ne mano žodžiai ten buvo,bet tikiuosi-nieks nesupyks,kad paaiškinsiu.Taigi galerija užsimetusi 120% antkainio, tai užtat tokios ir kainos baisios atrodo.Jei pvz.gamintojas užsiprašo už rankiniuką 120lt(kas visai nedaug ), galerija ant etiketės brūkšteli 264lt. O tada gal ir šiaušiasi kam nors plaukai lotuliukas.gif

Katinyti-tašiukas jėga  good.gif

Diva - tavo Maja-fainuoliausia bitutė pasaulyje wub.gif

aaa supratau kaip ten su tom kainom!aciu.. o kiek Monos galerijoj?

visur kur vilna sufasuota gramais daug brangiau. taigi jokia cia paslaptis.ABC pigiau.Kelmej pigiau.tik Kelmej po kilograma isfasuota,maziau neiseina pirkt.tevukai 1kg man nupirko,bet dar nemaciau kaip atrodo,apie kokybe nieko negaliu pasakyt.gal ne auksciausia,bet kaina normali-25 lt. 1kg.
Atsakyti
nu sorry, Diva, siam kartui zodziu neturiu, vaziuoju pas daktarus....man rodos per tave zandikaulis isniro swoon.gif
Atsakyti